היו גם קליפים ב-VH1 !!
לא רק MTV... גם היה להם את השיר הזה מארמגדון והאבא של השחקנית שם שר מאוד יפה...אז אל תגיד שהם לא קיימים בכלל...
וברור,הם לא היו קיימים לפני שהתחילו וידאו-קליפים ב-MTV.הם לא מכרו מליונים של עותקים מ-8 האלבומים הראשונים שלהם,הם לא הפכו באמצע שנות ה-70 לאחת הלהקות היותר מצליחות וגדולות בארה"ב,הם לא הוציאו אלבומים שהם יצירות מופת שעד היום נמכרים ברבבות עותקים,ובעצם אפשר להגיד שכל מה פה שקרה לפני שהתחילה MTV היה אשליה אחת גדולה:
Aerosmith Get Your Wings Toys In The Attic Rocks Draw The Line Live Bootleg Night In The Ruts Greatest Hits כבר אמרתי שאחרי 1982 ושהתחילו הקליפים ב-MTV הלהקה שוב פרחה עם עוד צרור אלבומים נהדרים ושהיא ממשיכה לעבוד ולהצליח ולמכור ולסחוף עוד מעריצים בכל העולם אחרי יותר מ-30 שנה שהם ביחד? אה,כן-לפעמים באמת צריכים לראות איזה וידאו-קליפ של הלהקה כדי להכיר אותם ומשם להכיר את כל ההיסטוריה של הלהקה ולהיחשף לכל התקופות שלה והמוזיקה הנפלאה שיש בכולן. אני עדיין חושב על תשובה הולמת להודעה שנכתבה פה ממישהו כ"כ צר-אופקים בלי שום ידע או ערך או מושג על איזו להקה הוא מדבר ומה בדיוק היא עשתה בקריירה שלה.אני אחזור יותר מאוחר שאני אמצא תשובה הולמת. יום טוב.