התאחדות לוחמי האור

TheSeer

New member
התאחדות לוחמי האור

שלום לכולם, שמי הוא אבנר, אני מתעסק בראיית הילות וניתוח תדרי חשיבה,יצירת גנרטורים של אורגון(אורגוניית), העצמה עצמית, אמת רוחנית, נומרולוגיה, חלומות, קריאה בכף היד(כירולוגיה),ריפוי באבנים וקריסטלים, NLP ודמיון מודרך, כלים להגשמה, תקשור ברמה גבוהה, ועוד נושאים שהידע שלי בהם הוא בינוני כמו, אסטרונומיה, אסטרולוגיה. אני מחפש לאחד אנשים אם משיכה לרוחניות וליצור מפגשים בעולם הלא וירטואלי לצורך העברת מידע וקבלת מידע מאחרים, המטרה היא ליצור מכל אחד מנהיג, כדי שיהיה אנשים בכל רחבי הארץ שיוכלו ללמד ולהעביר מידע חיוני לגביי כל דבר שהוא. יש לנו פורום שנפתח לא מזמן והייתי רוצה לבקש מכם להיכנס לקרוא, אם זה מדבר אליכם תרשמו אנחנו מארגנים פגישות שבועיות בעיר שלנו הקווים לעשות פגישות חודשיות של אזורים, המטרה היא, שסוף סוף יהיה אפשרי לשבת לדבר על כל נושא בלי שמשטרת החשיבה(אנשים מקובעים באשליה) תתערב ותשבור את תדר השיחה, הנושאים נאים בין טכנולוגיה חדישה לחייזרים, כל נושא שיושב בראש, המטרה האמתית היא לא רק לדבר עלה גם ליצור, יש אנשים בעלי ידע נרחב על כל נושא רוחני וכל אחד משתף את הידע שלו, גם אם אין לכם שום ידע ואתם נמשכים לרוחניות, זה מספיק ! כי אתם תקבלו את כל המידע שצריך ! http://orgoneisrael.the-up.com/ זה האתר, אני אמשיך להיות פעיל בפורום הזה כמה שאפשר, ואשמח לענות על שאלות שיש לכם בנושאים שבתוך תחומי הידע שלי. השינוי לא יכול להגיע מהאינטרנט, האינטרנט הוא רק כלי, צריך להתחיל לאסוף את כל האנשים הטובים, אנחנו השינוי, רק אנחנו יכולים להוציא את האנושות מהחור שבו היא נמצאת, לא חייזרים, לא אלים, ולא אלוהים(כלשהו),רק אנחנו, והדרך היא להתאחד אם אתם מרגישים בודדים ולא מובנים, זה אומר שאתם לא רק המגנים של כדור הארץ, אבל המגנים של כל היקום ! הכתובת מייל שלי היא [email protected] אם אתם גרים באזור השרון ורוצים לבוא לפגישות, הם מתקיימות בשבת (כרגע) אשמח לדבר אתכם !

למעלה