תחרויות הקיץ תחרויות הקיץ מה אלו התחרויות הללו ?
M mto New member 17/2/02 #1 התאחדות הצלילה בנוגע להתאחדות איך אני נהיה חבר בא אם יש לי רישיון מ SSI האם זה כרוך בתשלום ?
נ ניב ד New member 17/2/02 #2 כל דבר כרוך בתשלום כמובן אתה מרים אליהם טלפון ומבקש להצטרף ולעשות ביטוח דרכם. למעשה אתה מקבל ביטוח של דאן וחברות בהתאחדות. המחיר הוא 125 ש"ח אם אני לא טועה, כולל הביטוח לשנה.
כל דבר כרוך בתשלום כמובן אתה מרים אליהם טלפון ומבקש להצטרף ולעשות ביטוח דרכם. למעשה אתה מקבל ביטוח של דאן וחברות בהתאחדות. המחיר הוא 125 ש"ח אם אני לא טועה, כולל הביטוח לשנה.
T Top Gun New member 17/2/02 #3 שאלות הדרך היחידה היא עשיית ביטוח דרכם? מה אתה מקבל בתור חבר התאחדות?
M mto New member 17/2/02 #5 התאחדות - שאלות מה אתה מקבל בתור חבר התאחדות? מה ההבדל בין הביטוחים השונים ? כלל ביטוח לעומת ההתאחדות ?
התאחדות - שאלות מה אתה מקבל בתור חבר התאחדות? מה ההבדל בין הביטוחים השונים ? כלל ביטוח לעומת ההתאחדות ?
A atlantis New member 18/2/02 #6 אם לצרכי ביטוח אז... ניתן לבטח גם אצל סוכנים אחרים ולאו דווקא ההתאחדות. אני מאמין שישנה רשימה במועדונים וגם בפרסומים בעיתוני הצלילה. אם תפנה אלי במייל אוכל לתת לך מספר שמות - כדי לא לפרסם כאן.
אם לצרכי ביטוח אז... ניתן לבטח גם אצל סוכנים אחרים ולאו דווקא ההתאחדות. אני מאמין שישנה רשימה במועדונים וגם בפרסומים בעיתוני הצלילה. אם תפנה אלי במייל אוכל לתת לך מספר שמות - כדי לא לפרסם כאן.