התאוששתי.. ו...

mickamit

New member
התאוששתי.. ו...

בנות יקרות ואהובות שלי..
תודה רבה על העידוד, החיבוקים והאהבה האינסופית.. אתמול בערב בעלי המקסים עשה לי ערב של כייף ובילויים והתמלאתי תקווה למרץ לנגלה הבאה.
המכשפה עוד לא הגיעה ואני כבר ביום ה-15 אחרי הכוריגון... הבטא יצאה מתחת ל-10 אבל להיכן נעלמה המכשפה?
כדאי לי לפתח ציפיות? אולי יש עוד סיכוי? שיהיה לכולכן חג שמח ופורה..... ולמרות שאני לא מכירה אתכן אני אוהבת אתכן הכי בעולם..
מיקה מה דעתכן?

tamshl

New member
תחזיקי מעמד

גם לי היה בטא 7 ועשיתי פעמיים בדיקת דם עד שהיא ירדה ואז קבלי מחזור לצערי . אני מקווה שאצלך זה לא יהיה זה להרגיש ולהיות בלי ( לפחות עבורי ) מרגישה את הלחץ והתחושה, תפנקי את עצמך קצת. חג שמח ומתוק מלא בהפתעות

mickamit

New member
פורים ללא מכשפות!!!

אני מאוד מקווה שהיא לא תגיע בפורים.. בכל מקרה הרופא שלי המליץ לחזור לאנדומטרין אחרי שהפסקתי אתמול ולחכות למכשפה ואם היא לא תגיע עד יום ראשון לעשות שוב בטא.... הולך להיות לי חג של ציד מכשפות..., מריטת שערות והמון מתח.. כבר ציינתי שאני בכלל מפחדת ממכשפות??? ובקשר לפינוקים.... dont worry..... אז שוב חג שמח ו... אפשר שוב להשאיל ממכן את התפילות והאצבעות..???... תודה שוב מיקה

blessed

New member
אל תפחדי ממכשפות

את יותר חזקה מהן ותצליחי לגרש אותן! שיהיה בהצלחה, מחזיקה אצבעות לפורים שמח ונטול מכשפות.

Big Mama 1

New member
היי מיקה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהתאוששת, כל הכבוד לבעל המקסים שלך על הפינוקים. לגבי המכשפה, אל תידאגי, היא תבוא, היא תמיד באה בסוף
, לפעמים רק אחרי משהו כמו 10 חודשים, אבל באה. מה דעתך לעשות עוד בדיקת בטא? סתם בשביל להידקר עוד פעם אחת
, ואז נהיה הרבה יותר חכמות. וגם אנחנו אוהבות אותך המון המון.

blessed

New member
שמחה לשמוע שהתאוששת

לא יודעת היכן נעלמה המכשפה שלך, מציעה לך לא לפתח ציפיות כדי שלא תתאכזבי שוב (מקסימום תהיה לך הפתעה טובה). שיהיה לך חג שמח ותגידי לבעלך שהוא יכול להמשיך עם ערבי הפינוקים גם אחרי שהתאוששת...

mickamit

New member
מה נסגר איתי?

יכול להיות איחור אחרי כוריגון? זה לא אמור להיות מדויק להפליא אחרי כוריגון? אני באיחור 3 ימים, הבטא מתחת ל-10 היתה לפני 3 ימים, אין שום סימנים של מחזור.... ביום ראשון שוב יש לי בטא (במידה ואני לא אקבל עד אז...) הגיוני כל הסיפור?

mickamit

New member
תוספת..

אחרי הבטא השלילית הורידו אותי מהאנדומטרין ועכשיו שהרופא שלי שמע שאני לא קיבלתי עוד הוא החזיר אותי לאנדומטרין...

אגב אי דיוקים

תמיד המחזור היה מגיע לי כמו שעון 14 יום אחרי כוריגון. הפעם הוא הגיע אחרי 11 יום, כך שזה לא מדע מדוייק. מה שלא יהיה, את במעקב רופא, ובמוקדם תדעי מה קורה. נותר לי רק לאחל לך שהאיחור הוא איחו של שמחה! שבת שקטה ורגועה וחג פורים שמח

s h i r a 3 0

New member
הגיוני הסיפור. קודם כל, מחזיקה לך

אצבעות לבטא חיובית
. לגבי המחזור, יכול להיות שהוא לא מגיע בגלל האנדומטרין. אצלי לפחות זה די ברור - שאם יש אנדומטרין, אין מכשפות. מקווה שהסיבה במקרה שלך אחרת.

mickamit

New member
אוף

יום שישי בערב.... המכשפה הגיעה... איזה דיכאון...

../images/Emo24.gif מיקה, בואי לצ'ט

נעודד אותך!!! היום הראשון למחזור הוא היום הראשון להריון! תזכרי את זה

mickamit

New member
מכשפה גדולה..../images/Emo54.gif

מכשפה גדולה ועצבנית נחתה עליי... כאילו היא כועסת שלא קיבלתי אותה בברכה.... קשה לי לראות את זה כיום הראשון של ההיריון.. כרגע כואב לי ואני עצבנית ועצובה כאחד... היה אמור להיות לי בטא מחר....
אבל... צריך להרים ראש ולראות מעבר להרי המכשפות.. לא???... תודה על העידוד.. והמשך שבת גשומה ומכורבלת... מיקה..

רוית ב

New member
מחר יום חדש../images/Emo141.gif

קחי את הלב השבור - תארזי אותו, ותרימי ראש לחוש חדש ומלא תקווה אני איתך.....

בולה101

New member
אוףףףףףף../images/Emo4.gif

אבל לא נורא מחר יום חדש וכבר אמרו שהשמש תזרח אופ'ס- אפילו יצא חרוז. אז קחי את עצמך בידיים ויאאלה לטיפול הבא המנצח

למעלה