התאוששות מרכיבה

Mr Hunt

New member
התאוששות מרכיבה

מה רובכם עושים לאחר רכיבה של 100 ק"מ יום אחרי יום. ביום השני אחרי 60 ק"מ השרירים מסבירים לי שאין כח. אני דואג לאכול במהלך הרכיבה אבל בסיומה אני אוכל סתם ארוחה. מה מומלץ לעשות, לקנות אבקת חלבון, BCAA בקיצור מהי המלצתכם, אם תוכלו לפרט גם שמות מוצרים שאתם משתמשים אודה מאוד.

מחר יש אירוח של מאמני אופניים בפורו

ם שמור את השאלה ותוכל לקבל תשובה מאנשי מקצוע...

gnh23

New member
התאוששות

הבסיס לכל התאוששות היא הכושר שלך. ככל שהכושר שלך ישתפר כך תרגיש פחות את השרירים. ובכל זאת, אני ממליץ לך לאכול קופסת טונה בטווח של בין חצי שעה לשעה לאחר תום הרכיבה. אני גם מורח אחרי המקלחת מעט בן-גיי, ששומר על השרירים חמים ואז זה חוסך התכווצויות או מתיחות. כדאי גם לחטוף מעט פסטה אחרי הרכיבה. בזמן הרכיבה הדבר שהכי עוזר לי הם תאנים מיובשות. את הדברים האלה אני כותב לך לאחר שהגעתי למצב שאני יכול לרכב כל יום 100 ק"מ עם עליות מרובות. בהצלחה!!!

sananesr

New member
אבות המזון...

מה שאגיד כאן איננו סותר את מה שאמרו לך כבר... אבל אני אישית חושב שאין שום טעם בלאכול אוכל סינטתי ותוספי חלבון למינהם שיש לך מזונות טבעיים (!!) שאתה יכול להכין בעצמך שעשירים בכל אבות המזון, שבטח מהווים תחליף מצויין למזונות הסינטתיים! בעקרון, תאכל פחמימות לפני ואחרי, וחלבונים כ - 6 שעות אחרי האימון. אם אתה מרגיש תשוש, תשקול שאתה מגזים באימונייך ולא נח מספיק, אפשר למדוד את זה ע"פ דופק במנוחה, וגם דופק ממוצע בשעת מאמץ (אם הוא חריג ממה שהתרגלת לראות) לבריאות!

למעלה