התאוריה שלי נכונה

alonbb

New member
התאוריה שלי נכונה

לאחרונה פירסמתי שלפי דעתי אפשר פשוט לחשוב הרבה על חלומות צלולית במקום לעשות בדיקת מציאות כל 5 דקות. למה זה? ידידה שלי שעוד לא ניסתה חלומות צלולים סיפרה לי שכל היום חשבה על אם כדאי לה לעשות או לא (אבל ממש לא הפסיקה לחשוב על זה) ובחלום היה לה מודעות למשך כמה שניות כשאמרה לעצמה "יופי זה הכל פה חלום" ואז זה הפסיק. עדיין אני חושב שזה יותר אפשר יופחות מייאש מאשר בדיקת מציאות.

EshedI

New member
חחח

לא מבססים תאוריה שלמה על נסיון של מישהו אחד

Gevakumon

New member
הבסיס הוא אותו בסיס

המטרה היא להגביר ככל שאפשר את המודעות לנושא כשאתה ער, כדי שגם כשתישן תחשוב על כך.

LucidGuess

New member
התאוריה שלך לא נכונה

לחשוב הרבה על חלומות צלולים זה דבר שמגביר את המודעות שלך לנושא ויכול פה ושם ליצור חלום צלול בצורה טיבעית, אבל זה לא יכול לבוא במקום בדיקות מציאות, לדוגמה היו לי הרבה חלומות שחשבתי בהם על חלומות צלולים ואפילו דיברתי בהם עם אנשים על חלומות צלולים אבל לא העלתי בדעתי שאני בעצם חולם באותו הרגע, בדיקת מציאות אחת קטנה לעומת זאת היתה יכולה להפוך אותי מיד לצלול... Lucid

LUCID DREAM

New member
אם התאוריה שלך עובדת....

מה זה אמור לעניין אותנו
- כי הרי - מה לנו ולתאוריות שלך
- ומה הקשר לידידה שלך - זה לא הבנתי.... ונגיד שזה עניין - לא יכולת לספר את התאוריה כאן
- או לפחות לתת לנו קישור....

alonbb

New member
קודם כל

אימלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..!!! דבר שני בנוגעה למי שחשב שהתאוריה שלי לא נכונה אני רוצה להזכיר שידע על חלומות צלולים כולל גם את הידע על בדיקת מציאות.. ותחשבו על זה נעעיי נעיייי נעעעעיייי

The Sandman

New member
כן אני חושב שהיא במחזור השבוע

בצחוק בצחוק לוסיד דרים אל תיתעצבני עלי.... וכפי שפלטפוס הטיבו לומר:"לא בכפיה הכל ברוח טובה"

LucidGuess

New member
שתי טעויות יש לך...

ראשית אני "זה", ולא "את" שנית, שאני אתעצבן בגלל שהיא במחזור השבוע? למה שאתעצבן בגלל זה? Lucid

למעלה