התאונה א`

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

חיננית

New member
ועוד שש

בוא נדמיין שאשתך בקשר וירטואלי או חצי וירטואלי עם מיששהוא . והיא אומרת לו אני אוהבת אותך . והוא מחזיר לה מת עליך חומד-איך תרגיש בידיעה שהם יושבים לילות ומדברים שיחות נפש ואולי גם עליך ואולי דברי כבושים ואפילו -סייבר סקס במקרבה היותר גרוע.עם יד על הלב ידידי הטוב והנאור לא תרגיש- נ ב ג ד? אני כן.

שש

New member
שוב בואי נבדיל

קודם כל רוב המחוברות לעולם האי סי קיו מדברות עם מישהו נרקמים יחסי ידידות לפעמים חברות קרובה לפעמים אהבה אני לא מתכוון לדון על סייבר סקס זה בכלל עולם אחר ודיון אחר

חיננית

New member
נכון, וגם אני ``חוטאת`` בזה .

כי אהבה וירטואלית היא כייפית. היא כזו ערטילאית לא גשמית, ואפשר להשתעשע בלי מחויבויות ,בלי להדיח כלים בלי ויכוחים. יש רק הדובדבן שעל הקצפת אז מה רע? רק כייף בלי החלק המעייף. אבל מאידך יודעת שאני במובן מסוים חוטאת בבגידה באישי שלצידי כשאני מפלרטטת ככה כאן. לא מכחישה .

שש

New member
טוב שהסכמנו חלקית

אני לא חש כך רעייתי יודעת שיש לי אהובות וירטואליות זה כמו עיניים תמיד היא אומרת לי הנה תסתכל איזו חתיכה אז מה להסתכל על חתיכות מותר או אסור , ומהנ תכלית ההסתכלות מה עובר במח אין סוף לז החיננית

חיננית

New member
גם אני מראה לבעלי חתיכות בים ברחו

אין שום קשר בין זה לרומן וירטואלי . למה שלא יסתכל על בחורות יפות .. במילא הוא מסתכל:) אבל בין זה לבין לאמר למישהיא שאני אוהב אותך המרחק ענק .

juli_5

New member
...........סיפור מדהים

בגע שהוא סיפר שבגד באשתו התעצבנתי אני שונאת גברים לא נאמנים זה מעצבן אותי אני אף פעם לא אבין מה חסר להם בבית אבל ממש עצבן שזרק את המאהבת בגלל שנפגעה בתאונת דרכים ועוד רוצה לחזור הבייתה לאשתו אחרי שבגד בה זוהי שיא החוצפה

למעלה