התאומות הבהמותתת !!!

sagisl

New member
התאומות הבהמותתת !!!

מצאו שם בחור בלי ביטחון עצמי ... ונופלות עליו כל הזמן !!! ובכלל רק אוכלות ומצפצפות במוח כל היום !! יאלההההההההההה הביתהההההההההההה ואם רק אחת הולכת אז יאלה רינת תני גזזזזז כי יצאת לי כבר מכל החורים !!!!! רוצות להרזות ???? תפסיקו לאכולללל את כל הבית !! מגעילות ! ואני מקווה שתפלו על אנשים עם אופי .. מישהו שיגיב לשטויות שאתן מקשקשות מהפה !! הלוואי וניפגש יום אחד .. אני יגיד לכן מה שהחנון חסר הביטחון היה צריך להגיד לכן ממזמן !!

sagisl

New member
הייתי בטוח שמחקו את מה שכתבתי אבל כנס שניה ..

מי בכלל שאל אותך יתחת ?? סתום תתחת !

אבל ראית איך יובב הביא אותה בצרחה..?

הלך לבכות באמבטיה אצל ליהי וצרח בקולי קולות כאילו נעשה גבר ואני מסכימה שהסחאלות סטייל תחנה מרכזית האלו צריכות להיפרד - צריך לשלוח את רינת הביתה דווקא

didush100

New member
התאומות מדהימות ויואב סתם חופר

הוא נתפס על הסיפור של רינת כי הוא חושב שזה ייתן לו סמסים. הוא טוחן את הקטע של רינת והיא היתה הכי בסדר איתו. די שירגיע כבר

תודה על האמת שהיא פתחה עליו לוע

אמנם הוא ילד חננה בטטה ולא בקצב שלה והוא באמת איטי מטבעו או ...........בכוונה עצלן וה-2 האלו יצאו מכל החורים הן עכשיו על תקן תפאורה אנושית הקטע החזק יבוא כשרינת תלך ותשאר שירן לבד - בלי אמא אז אולי יצאו ממנה שדים (סטייל עוגיפלצת..) מעניינים

sagisl

New member
זה שיואב חופר זה נכון אבל דייי לשמנות דייייי

כל הזמן צורחות פרחות קטנות יאלה דיי אוכל וצרחות חאלסססס הביתה התאומות דובה ודובית הביתההההה

didush100

New member
יש עליהום על התאומות וזה כבר מגעיל

מה הבעיה איתן? היחס שהן זוכות לו גם מצד הדיירים וגם מצד ההפקה מגעיל ודוחה ברמות. סה"כ הן ילדות טובות שלא עשו רע לאף אחד. סתם נטפלים אליהן כל הזמו כי הן 2

למעלה