התאומות אולסן

Nomero Uno

New member
התאומות אולסן

האם מישהו יודעהאם תשודר בישראל הסדרה שלא מזמן הסתיימה בארה"ב בכיכובן של התאומות So little time? או לחילופין מישהו יודע איפה אפשר להוריד פרקים שלהסדרה? נ.ב כל חומר על האחיות יתקבל בברכה (מועד שידור תכניות, תמונות, סרטים, שירים, תוכניות וכו´)

Gloria_Nathan

New member
לפני שאת מקללת את כולנו

חשבת אולי על מקרה שבו לא יהיו לנו תשובות? מה לעשות אנחנו יודעים הרבה אבל לא הכל. אני מבטיחה לך שאף אחד לא עושה לך שום דבר בכוונה בפורום הזה.

green lantern

New member
זה לא שהם לא רוצים לעזור לך...

פשוט הם לא יכולים.. את מבינה... אם הם יתנו לך קישור הם יעשו הפרת זכויות יוצרים ולנו כמנהלים אסור להרשות את זה.... ולפני שאני משעה אותך היזערי על לשונך...

Nomero Uno

New member
קודם כל

אני בן דבר שני מצטער על "השפה המלוכלכת" הייתי מצב רוח רע באותו זמן ודבר שלישי אם זה הפרת זכויות יוצרים איך זה שהאתר "הכמעט רשמי" שלהם נותן את כל הסדרה האחרונה שלהם להורדה?

אביטל +

New member
זכויות יוצרים

האתר הרשמי שלהם יכול לעשות מה שבא לו. אבל אתה כאדם שאין לו זכויות הפצה לא יכול לעשות מה שבא לך עם הסרטים. וזאת מבחינה חוקית. ובעלי זכויות היוצרים יכולים גם להחליט שהם מרשים זאת. ואם האתר נותן את כל הפרקים להורדה, אז מה השאלה שלך בדיוק ? זה בדיוק מה שאתה מחפש לא ? בתור מישהי שמסתובבת המון בקבוצות טלביזיה ומולטימדיה אני חייבת להגיד לך שמעולם לא ראיתי מישהו שטורח להפיץ את זה. סביר להניח שפשוט אין כי אין ביקוש ואין מי שיעשה את זה.

Nomero Uno

New member
תגובה

קודם כל זה לא האתר הרשמי שלהם זה פשוט אתר שמאגד בתוכו את כל אתרי האוהדים שלהם ובגלל זהו אתר גדול אז הוא עובד ביחד עם אתר הרשמי ולכן הוא "כמעט רשמי" כששאלתי עדיין לא מצאתי את האתר ולא הבנתי בדיוק את שתי השורות האחרונות שלך את מוכנה להסביר?

אביטל +

New member
הסבר

כדי שמשהו יגיע לאינטרנט מישהו צריך להעביר אותו לפורמט דיגיטלי, קבצי מחשב, כדי שאנשים יוכלו להוריד אותם. אם החברה בעלת זכויות היוצרים לא עושה זאת, אז מישהו אחר עושה זאת. לוקחים את הסרט (או תוכנית טלביזיה או מה שלא יהיה), ומעבירים אותו לפורמט המתאים באמצעים שונים. מתקבל קובץ מחשב שאותו אפשר להעביר ממחשב למחשב. אבל מישהו צריך לתת את זה להורדה, צריך שרת שעליו ישב הקובץ ואליו אנשים יגשו כדי להוריד. או שאנשים פשוט מורידים אחד מהשני. בדיוק כמו כל התוכנות שמאפשרות sharing לקבצי mp3 אף פעם לא יצא לי לראות בשום מקום את התוכנית שאתה מחפש. אבל מצד שני אף פעם גם לא חיפשתי...

Nomero Uno

New member
דאאאאאאא

לא שאלתי לגבי זה אבל בכל זאת הבנתי למה את התכוומת בהודעה הקודמת שלך אז קודם כל יש ביקוש עצום בכל מה שקשור לתאומות אולסן פשוט צריך לדעת לחפש, אולי זה לא כל כך פופולארי ברשת כי הסדרה רק הסתיימה לפני שבוע וסדרות מופיעות בדרך כלל הרבה אחרי שהן יורדות מהמסכים ובהודעה הראשונה שלי התכוונתי לא רק לפרקי הסדרה אלא בכלל לכל דבר שקשור אליהן ולא יכול להיות שבפורום טלוויזיה אף אחד לא מכיר אותן

אביטל +

New member
ביקוש וקבצים ברשת

דבר ראשון, בקשר לביקוש - לא משנה כמה ביקוש יש, צריך שיהיה מישהו שיספק את הביקוש. אז השאלה היא איפה הביקוש... וברשת זה בד"כ עניין של כסף או עניין של "תן וקח" דבר שני, סדרות מופיעות ברשת מיד אחרי שהן משודרות בטלביזיה. רוב הדברים שאני מוצאת זה סדרות שמשודרות עכשיו בארה"ב או ארצות אחרות דוברות אנגלית, ועדיין לא הגיעו לארץ. סדרות כמו farscape (לפני שהגיע ליס), 24, Alias, Dark Angel ועוד ועוד כולל פרקים חדשים של סדרות קיימות. מישהו עושה capture מהטלביזיה למחשב ומפיץ את זה ברשת.צ

Nomero Uno

New member
תגובה מאוחרת

טוב לא הגבתי כמה ימים כי חיפשתי ברשת אתרים על התאומות כדי לתת לך תשובה הולמת אז הנה מה שמצאתי: אז קודם כל זה לא נפוץ ברשת בגלל המון תביעות של העו"דים של התאומות אז המקור היחיד הוא האתר שדיברתי עליו קודם והם מפיצים את זה שבוע אחרי שכל פרק משודר

למעלה