התאהבתי

Mנטה

New member
ואם ישאל המלאך ../images/Emo168.gif../images/Emo103.gif

ההרים הירוקים משובצים בסלעים חלקים, מבריקים מהרטיבות, פה ושם מפלים קטנטנים שמתנקזים לשלוליות ענק והשמים כחולים. לגמרי לגמרי כחולים ועל הרקע שלהם עננים לבנים... אני משתאה לנוכח כל זה ועולה בי מחשבה מוכרת: ואם אמות עכשיו, מה הספקתי לעשות היום ? לצורך מה קיבלתי את האמון* להתעורר היום בבוקר ? אני חושבת על כל הדברים שהספקתי לעשות היום: ללמד ילדה אחת לזהות ירוק ואדום ללמד עוד 2 ילדות לשחק בבובות ללמד ילדה אחת להשתמש בסכין לחיתוך פירות להצחיק ילדה אחרת לאמן נערה אחת ולקדם אותה עוד צעד בחיים שלה, לחזק אותה לכתוב כמה שטויות לראות נופים מדהימים לזכור שהנופים האלו לא שלי והלוואי שיהיה כבר שלום להרגיש שקיבלתי את עצמי בחזרה ולתכנן את ההודעה הזאת... ואז אני מגיעה הביתה ומחכה לי במייל השיר הזה. יש ימים מושלמים.
שלי תודה
*מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך.

אטיוד5

Active member
הנופים האלו כן שלך

ואת מוכנה לותר עליהם לטובת שלום. גם אני.

arivederci

New member
אני חייבת להגיד לך משהו

היכולת שלך להפיק כל כך הרבה הנאה ושמחה מחיי היום יום פשוט מעוררת הערכה. איך את מצליחה לעשות את זה בכל פעם מחדש?

Mנטה

New member
את יודעת איך עפים ?

"המדריך* אומר כי זוהי תורה בפני עצמה. המיומנות מתמצית ביכולת להשליך את עצמך על הקרקע ולהחטיאה." כל הענין הוא שזה קיים כל הזמן. היופי בעולם קיים כל הזמן והתהפוכות הרגשיות והבעסות הקטנות בעבודה וגם הסיפוקים והאנשים הטובים והכל הכל הכל קיים כל הזמן ורק צריך לבחור על מה להסתכל. פעם נורא מזמן כשהיתי בת 21 סיימתי מע' יחסים עם החבר הראשון שלי, זאת היתה מערכת יחסים סוערת שהתפרסה על פני כמה ארצות לאורך כמה שנים וכמובן על פני די הרבה פנטזיות משותפות. עמדנו להתחתן ואז איכשהו זה לא יצא לפועל (וטוב שכך). בתקופה הראשונה של ההתמודדות יצא לי לדבר עם ידיד שלי והוא אמר לי משהו שאולי מסביר מה שאת שואלת. הוא אמר לי שהיצירתיות והחכמה האמיתיות הן למצוא את החידוש בתוך חיי היום יום והשגרה. ולא דוקא בהרפתקאות סוערות (שגם הן הופכות שגרה מן הסתם). אני מנסה לחיות את זה. ואני מגלה שהשגרה היא עוגן מאוד יציב וחזק שנותן לי את הכלי, וכשיש לי כלי אני יכולה לצקת לתוכו תוכן. אני עובדת בעבודה שאני אוהבת ומאמינה בה ואני משתדלת לחיות את החיים שלי בצורה הכי טובה שאני יכולה וכל הזמן ללמוד איך ולבנות יותר. יש לזה מחירים ויש לזה רווחים ואני רק צריכה לבחור על מה להסתכל. ממה לא להתעלם. אל מה להתכוון. ועוד דבר קטן אבל חשוב: לא לשכוח להאמין. זה נותן לי המון כוח. (אבל כמובן, גם האמונה - בדרך שלי). אני יכולה להתפלסף על זה שעות, אבל בסופו של דבר, כל מה שצריך זה להחמיץ את הרצפה
. *המדריך הוא מדריך הטרמפיסט לגלקסיה כמובן והציטוט הוא מתוך "החיים, היקום וכל השאר", הספר השלישי בטרילוגיה המחומשת והנפלאה.

arivederci

New member
חוששתני שאני קצת כבדה בשביל זה../images/Emo4.gif

צריך הרבה חוסן נפשי ויסודות חזקים מאוד בכדי לחיות בדרך שבה בחרת. ובאמת הגיע הזמן שאקרא כבר את המדריך הזה.

Mנטה

New member
זאת שאלת הבחירה בעצם, לא ?

האם אנחנו בוחרים לחיות כמו שאנחנו חיים או האם אנחנו בעצם נדונים לחיות אותם כך מעצם החינוך והאופי שקיבלנו ? שאלה מסובכת. יש איזשהו מרחב בחירה, בזה אני בטוחה, אבל כל מהות הדרך זה משהו שאם בחרנו, זה לא היה בדיוק בעולם הזה
נדמה לי. ואגב, השבוע קיבלתי תובנה מאוד חשובה, שאני לא רוצה להיות גורו

צימעס

New member
../images/Emo6.gif

יש לי חברה שיום אחד הבינה שהיעוד שלה הוא *להיות גורו*. מענין - מאיפה התובנה הזאת שלך?

Mנטה

New member
יצא לי השבוע להיתקל

בגורואית בהתהוות וחשבתי לעצמי שהסכנות גדולות מדי. עדיף להישאר בקטנות.

צימעס

New member
גיליתי בשמחה שיש סיכוי טוב

שבשבוע הבא, כשאני בירושלים ולידה, יהיה לי שלג.

shellyland

New member
תודיעי לי אם את נתקעת,

שאדליק את הרדיאטור בחדר השינה של האורחים.

מדהים!!!!!../images/Emo127.gif

יש משהו ששובה במילים הללו,אין ספק. איפה אפשר לשמוע? לא שאבין את המילים,אבל לשמוע את המוסיקה ... בנתים רק מדמיינת

jahnon

New member
שלי בהקשר של המבצע לריו

לא רוצה לזרות מלח אבל אח של חבר טוב שלי זכה בזוג כרטיסים.

shellyland

New member
א. איך הוא כבר יודע.

רק אתמול היתה ההגרלה. ב. מתי הוא מתקשר להציע לי להיות הזוג שלו?

jahnon

New member
א. התקשרו אליו

ב. הוא נשוי +3 אז המקסימום שהוא יעשה זה להתקשר ולבקש ממך להיות בייביסיטר.

Mנטה

New member
אפרופו התאהבות

היתי היום בערב של חברים ישנים שלפני כמה שנים נטשתי והיום חזרתי והיה כל כך כל כך כייף

למעלה