התאהבתי.

kazzak

New member
התאהבתי.

שלום לכולם, במקרה מצאתי את הפורום בחיפוש בגוגל

אני בן 21, חייל משוחרר. חזרתי לפני כחודש מהולנד עם המשפחה בטיול של שבועיים
ופשוט התאהבתי בה.
חשבתי שזו סתם התלהבות של חו"ל ושל תיירים, אבל כבר חודש בארץ ולא מפסיק לחשוב על הולנד
האנשים, הסבלנות, הליבראליות, האדיבות, מזג האוויר, ההולנדיות כמובן...

ברצוני לדעת מה הפרוצדורה על מנת לקבל אזרחות הולנדית (אין לי אזרחות אירופאית)

תודה רבה :)

נ.ב
כן אני יודע שזה פזיז אחרי שבועיים של טיול בלבד, אבל אחרי שהייתי בעוד הרבה מקומות בעולם אף פעם לא חזרתי ככה כמו שאני עכשיו

חנהר

New member
שלום וברוך בואך לפורום

חשבת אולי לגבי לימודים? אולי תתחיל ללמוד בארץ ותעשה החלפת סטונדטים עם הולנד, או שתתחיל ללמוד בהולנד (זה מאוד יקר) אך עדיין להיות סטודנט לא מקנה לך את האפשרות לקבל אזרחות הולנדית.
אם תלמד מקצוע שנדרש חזק בהולנד כמו למשל בתחום המחשוב, החברה שתרצה להעסיק אותך תאריך עבורך את הויזה, במידה ותרוויח מעל שכר מסויים תהפוך להיות מהגר עתיר ידע ואז תוכל לקבל אזרחות.
הדרך מהמקום בו אתה נמצא ועד למהגר עתיר ידע נראית לי רחוקה.
הכי קצר זה למצוא לך בחורה הולנדית שתרצה לעבור איתך את תהליך ההגירה שמשנה לשנה הופך לקשה יותר.

kazzak

New member
בחורות הולנדיות

תודה רבה על התגובה, אני מקווה שמה שאני מתכנן ללמוד (הנדסת תעשייה/מערכות מידע) יועיל לי.
ושאלה אחרת- איך הבחורות ההולנדיות? מבחינת מנטליות וכו' לעומת הבחורה הישראלית

FalseFlat

New member
אני שבוי גם

בקסמי הולנד \ שלשלאות הארץ, ידידי
לצערי לי יש אזרחות לעבור איתה וכל אופציה אחרת כמו שאמרו או ממש יקרה או בלתי אפשרית
תחשוב קדימה גם מה אתה עושה אחרי הלימודים. כיסים עמוקים יעזרו.

הבחורות ההולנדיות מכוערות, תפוס לך איזה ישראלית יותר טוב :)

kazzak

New member
טוב, לפחות..

יש לך אזרחות שזו כבר התקדמות.

ולפי מה שזכור לי, הבחורות ההולנדיות נראות מעולה, אולי רק עניין של טעם...

חנהר

New member
על מה אתה מדבר

רוב הבחורות ההולנדיות יפיפיות, הן ידועות ביופיין.

המאפיין הכי בולט של חיצוניות של נשים הולנדיות

שאני שמתי לב אליו הוא שבגיל 40 ובגיל 20 הן נראות בדיוק אותו דבר, וזה כי הן נראות בנות 40.

חנהר

New member

אני חושבת שההולנדים באופן כללי נראים מבוגרים יותר, הם נראים שהם לוקחים את העניינים ברצינות.

Row123

New member
חחח הרגת אותי - את צודקת כשאני חושבת על זה

מגיל 12 עד גיל 18 הן מדהימות בלונדיניות יפיפיות והרבה פעמים גבוהות אבל אח"כ משהו קורה להן. הם חושבות שהן בנות 16 ולא מתאפרות ולא מקפידות למרוח קרם פנים או איזהשהו סוג של טיפוח ואז הן נראות בלונדיניות עם מה שהיה תווי פנים מאוד יפים אבל עם מליון קמטים
הן כמובן גם אוהבות לצלות את עצמן מתחת למיטות שיזוף וזה מקנה להן עור של קרורודיל במשך הזמן

נשבעת לך - היצור שנקרא jordaan wijfie

ומצוי לרוב בשכונתי זה האבטיפוס לפרחיאדה ההולנדית שאת מתארת...
שיער נפוח, צבוע עם שורשים, עור שזוף-למוות ומקומט ברמות התא, ציפרניים ארוכות וצבעוניות ואיפור עיניים מופרז (וכל חנות שלישית היא מספרה, אגב...)

חנהר

New member
אתן מדברות על קבוצת נשים מסויימת

שמצויות בעיקר בערים הגדולות, תקנו אותי אם אני טועה.

הדוגמאות הקיצוניות - אולי

אבל בכללי - צאי לרחוב, חפשי אשה אקראית שנראית לך סביב גיל 40 לפי הפנים, ותשאלי אותה בת כמה היא.

TatyBar

New member
כן. וגם....

שכבר בגיל 10 הן בערך מטר ותשעים.

הבת הגדולה שלי, שהיא לא קטנה כלל וכלל, ותמיד היתה בין הגדולות בכתה.... נראית עכשיו גמד ביחס לחברותיה.

FalseFlat

New member
בארץ

יש הרבה יותר בחורות יפות, המון.
תורם לזה מאגר גנים איכותי כנראה. דבר אחד שאי אפשר לקחת מציונלנד
חוץ מזה אני מכיר איזו ישראלית אחת לשעבר מאמלורד לא רעה בכלל... אם רק הייתי זוכר איך קוראים לה :)
ועוד בגילה...............

מקמקמקמקמקק

חנהר

New member
שונה, תלוי למה אתה מתכוון לבחורה ישראלית

אשכנזיה כי שם יש המון הבדלים: בין פולניה, רומניה, רוסיה, אמריקאית וכו'.
מזרחית
ספרדיה וכו'.

פוסט פמיניסטיות

אשה הולנדית (עירונית) עושה מה שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה ולא חושבת על פריצת גבולות ומעגלים, כי אין כאלה בחינוך ובמטען שלה כאשה.

זאת כנראה סיבה אחת לכך שסטטיסטית, רוב הנישואים בין גבר ישראלי (או מזרח תיכוני אחר) ואשה הולנדית (עירונית) נגמרים בבכי, לעומת השילוב ההפוך של אשה ישראלית (או מזרח תיכונית אחרת) וגבר הולנדי.

לגבר ישראלי יותר קשה עם העצמאות הנשית של אשה הולנדית.

חנהר

New member
אהה גם לגבי נשים ישראליות עצמאיות

גם לגברים ישראלים קשה מאוד עם נשים ישראליות עצמאיות. מזל שמצאתי הולנדי.

Row123

New member
אין כמו גבר הולנדי

כמות הסבלנות שיש לגברים הולנדים זה משהו שאי אפשר לתפוס

למעלה