התאהבתי, שוב

tiramisu1

New member
התאהבתי, שוב ../images/Emo9.gif

הערב ב"צוותא", כמו לפני שנה בדיוק (בערך), אוהד ותמיר ביצעו כמה שירים בערב מחווה לנתן יונתן, במלאת שנתיים למותו. אוהד הפליא לשיר את "כמו הים" המדהים של נתן, שזכה ללחן נפלא שלו. תמיר שר את "פינה יש לה", שהלחין. ביצוע מאד מיוחד. ושניהם בדואט שרו את "מת אב ומת אלול" באחד הביצועים היותר מרגשים ויפים ששמעתי לשיר הזה (ושמעתי הרבה). אינני יודע אם אוהד עשה את העיבוד לפסנתר (אני מניח שכן) אבל היה מאד מעניין השילוב בפתיחה ובמעברים של הפוגה מהטוקטה ופוגה של באך (נדמה לי שזה היה זה). והנה תמונה לסקרנים. אשמח אם מנהל הפורום יצור איתי קשר להזכיר לי לפני האירוע בטאואר רקורדס, כדי שאוכל לפרסם גם אצלנו.

tiramisu1

New member
יצאתי קצת אהבל ../images/Emo8.gif טעיתי בשנה

בראשי של הפורום צד את עיני התאריך 8 ביולי, אז לא טרחתי להסתכל על השנה והתלהבתי רק מזה שזה עוד לא עבר
אז למרות זאת אני אשמח להתעדכן על הופעות אחרות שלו.

ranch22

New member
היי היי!!

אז נחמד לדעת שאני לא היחידה(והצעירה היחידה) שהייתה שם היום(אתמול?) ד"א...אוהד שר גם את "מילים".

tiramisu1

New member
צודקת, שכחתי את מילים../images/Emo70.gif הוא שר את

זה נהדר, וזה לא שיר קל. באמת, היית? איך לא ראיתי? חשבתי שראיתי את כל הצעירים שהיו. אני זה שישב בשורה ראשונה ומדי פעם צילם והתרוצץ והפריע עם הפלאשים.

ranch22

New member
רגע...

יש לי את ההקלטות של כל השירים שלהם...זה באמת היה שיר נהדר וגם הדואט של "מת אב ומת אלול" ו"כמו הים"... ורגע...אתה זה שגם עלה למדרגות לצלם?ואחרי זה הלך שוב לשורה הראשונה ועמד וצילם"???

tiramisu1

New member
../images/Emo6.gif כן זה הייתי אני. את היית הבחורה

שישבה וצילמה ליד איפה שעמדתי וצילמתי במת אב ומת אלול ?
אני ממש ממש רוצה את השירים המוקלטים !

ranch22

New member
אכן אכן!!

חחח וחברה שלי חשבה שאתה איזה קרוב משפחה שלהם או משהו כי צלמת בלי הפסקה בדואט אמור לי לאן לשלוח ואשלח לך...

תודה לך על התמונות

כרגע לא ידוע עוד על הופעות. ובאמת לא הגיע הזמן לשנות את הסקר?

herut123

New member
או שכחתי מזה

חשבתי על ללכת אולי.. תודה על הסיקור והתמונות

tiramisu1

New member
זה רק על קצה המזלג, בקרוב יהיה

סיכום מלא של הערב בפורומוזיקה עברית, עם עוד תמונות
אתן לכם קישור.

ranch22

New member
אממ..

השאר סרטונים של השירים של שניהם ותמונות של תמיר או של נתן יונתן כך שזה לא ממש מתאים לפה... אולי אצליח להעלות את הסרטונים ואז יהיה יותר קל...

למעלה