התאהבתי ואני שבור

elad37

New member
התאהבתי ואני שבור

זה קרה בבית מלון בדרום הארץ ישבתי בג"קוזי לבד , גבר נשוי חוקית, בודד רגשית, רעב לאהבה. לפתע היא הגיעה ונכנסה אחרי , כשהיא נכנסה לגקוזי המים רתחו עוד יותר. יהודית הייתה אישה נאה ומטופחת בסוף שנות השלושים לחייה,גרושה שהגיעה עם חברה להתנתק מהכל. לא שיערנו לעצמנו מה יקרה הלאה , שוחחנו קצת ולאחר סיבוב בסאונה ביקשתי את מספר הטלפון. התקשרתי ביום ראשון , יהודית לא יצאה לי מהראש. לאחר מספר שיחות קבענו אתמול להיפגש. חיכיתי ליד מגדלי עזריאלי בכניסה לקניון , היה יום יפה ,מזג אויר נהדר. לפתע ראיתי אותה מעבר לכביש , חיוך מקסים , היא נופפה לי לשלום. הלב שלי החיש את פעימותיו , התרגשתי כמו ילד בן 16. עלינו במעלית המהירה למגדלי עזריאלי שם נשקף נוף יפייפה לרגלנו. יהודית התפעלה מהנוף אני לא יכולתי להוריד את העיניים ממנה. התיישבנו על אחד הספסלים , הרגשתי כמו מגנט. ריח משכר נדף משיערה , השקעתי את פני ונשמתי, היא לא סירבה. נכנסנו לשתות בבית קפה סמוך, השיחה זרמה, הרגשתי חופשי כמו שלא הרגשתי מימי. היא הציתה סיגריה , זה מפריע לך ? שאלה, אני יכולה לכבות. שום דבר לא מפריע לי כרגע עניתי , ובאמת לא יכולתי להוריד ממנה את מבטי. הזמן עבר לו , יצאנו מבית הקפה והתעכבנו במסדרון המפריד בין התצפית ליציאה. לא יודע איך, אבל זרועותיי נכרכו מסביבה , היא החזירה לי חיבוק. אתה בטוח במה שאתה עושה ? שאלה והביטה לי בעיניים. שפתי התקרבו לשפתיה , לשונה מצאה את לשוני ונישקה אותי בעדינות. המשכנו להתנשק , לא רציתי שזה ייגמר לעולם. בדרך חזרה הביתה נסחפתי והצעתי לה לעשות ג"קוזי ביחד במקום ניסתר. כנראה שזה היה מהיר מדי והיא לא כל כך הייתה בטוחה כרגע במה שקורה. בערב התקשרתי לאחל ליל מנוחה , היא נשמעה אחרת. אני חוזרת לחברי הקודם הודיעה בפתאומיות היא לא ידעה מה אני חושב, היא לא בטוחה איך היא מרגישה. היא כנראה לא יודעת שהתאהבתי..... אני עצוב [email protected]

עצה שקשה מאוד ליישם אבל משתלם

שכח ממנה. ויפה שעה אחת קודם. אתה נשוי!!! אם לא טוב לך במסגרת - צא ממנה. כל עוד אתה בתוכה - שמור על הכללים. אם אתה מתכוון להישאר בה, עשה לעצמך ולאישתך טובה, תנסה לחשוב מה חסר בקשר שלכם. דבר איתה על זה, תחשבו יחד. תשלים את החסר ולא עם החסר. בהצלחה.

virtual angel

New member
../images/Emo24.gif לך יקירי השבור

מבינה אותך כל כך, גם לי שברו את הלב למיליוני פיסות. בעצם בשבוע שעבר איבדתי את אהבת חיי
אבל הם כולם צודקים שתדע. לחתוך. גם כשזה כואב בבשר. ועוד

s0uljacker

New member
virtual girl

ספרי לנו איך שברו את ליבך הלא בשביל זה אנחנו פה

virtual angel

New member
אהבת חיי |זבנג|

הודיע לי בשבוע שעבר שזה נגמר לו.. אולי זה היה פחות נורא אם הוא היה נזכר כמה חודשים קודם לפני שלקחנו אולם ושלחנו הזמנות
ואולי זה היה פחות נורא אם לא הייתי מגלה שהוא גם בוגד בי. זהו, אמרתי את זה.

s0uljacker

New member
<נשימה עמוקה>

וואו. זה סיפור <מחפש את חצי הכוס המלאה> טוב, את לא צריכה אותי לספר לך איזה מן מנוול הוא אבל אני בטוח שלא עדיף אם היה נזכר כמה חודשים אחרי החתונה. נכון? לא מנחם, אני יודע בכל מקרה קבלי
בעצמך

virtual angel

New member
../images/Emo24.gif בחזרה

ותודה על האכפתיות, לא יכולתי לבקש יותר. בהחלט עדיף עכשיו מאח כך, אבל זה לא עושה את זה פחות כואב כרגע. לא רואה את האופק.. (הדמעות מסתירות) מכיר בלדה לנאיבית? חשבת שהכל יסתדר לך בסדר כמו בספרים שקראת בבית ספר כולם לך אמרו אתם זוג משמיים עכשיו השמיים ריקים ובינתיים ארבע בבוקר השחר מפציע חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע שמה קומקום מציתה עוד סיגרייה ברדיו שירים שסוגרים את הלילה יום בא ויום הולך, ואת נשארת נאיבית שכמותך יום בא ויום הולך, ואת נשארת נאיבית שכמותך..

s0uljacker

New member
חיפשתי שיר שמתאים לי:

איש בלי נצח למעלה גבוה יש מי ששומע צעקה של איש קטן על הארץ למעלה איש בלי נצח ששכחת מבקש רק עוד קצת זמן עדיין לא מביט בעיני האל

virtual angel

New member
לילה טוב לך מתוק ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

לילה טוב ומבורך. תודה על ההקשבה.....

dudusch

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif שיר לך כתבתי ../images/Emo13.gif

את ליבך לא אוכל לתקן בדקה, לא אוכל להפיג מליבך את המועקה. גם אם אומר שזה יעבור, והכאב ייגמר, את הנאיביות לא תרצי לשמר. אבל אומר לך, למרות הכל, שמרי על הנאיביות, גם אם כבת קול. יקח לך זמן לבטוח במישהו, להפסיק לבכות, להתחיל במשהו. הזמן מרפא, זאת כולם אומרים, לכל אחד זמנים אחרים, חזרי לחייך, מתאים לך כך יותר, וגם אם קשה, אסור לוותר. בעצב שלך את פוגעת בעצמך, אז התחילי להצדיק את שמך. חייכי כמו מלאך, בלי סיבה, סתם כך, ואז תראי משהו מופלא, הרגשתך תשתפר כולה! ברוכה הבאה, ותודה על הפתיחות שלך!

virtual angel

New member
../images/Emo24.gif תודה...

לך על השיר המקסים אני יודעת שרק הזמן ירפא את הפצעים, ותודה לכל מי שמוכן להקשיב וגם עדכון קתן - כאילו שלא היה לי רע מספיק עד עכשיו היום גם גיליתי שהבן .... לקח את חברתו החדשה לנופש קטן באיי סיישל (לשם היינו אמורים לנסוע לירח הדבש שלנו)

orit74

New member
זה קשה , מבינה

אני מבינה שזה קשה נורא , אבל אני גם מבינה אותה . אתה בכל זאת גבר נשוי , שלא בטוח מה יקרה הלאה , גם אני לא הייתי לוקחת סיכונים כאלה , גם אני הייתי בסרט הזה . התאהבת , נשמכת , אבל יש לך אשה בבית , שהיא אשתך החוקית . היא חתכה את זה לפני שיהיה מאוחר מדי והיא זו שתשבר , אני מאוד מבינה אותה . אתה צריך להחליט מה אתה עושה הלאה , עם חיי הנישואים שלך , לא טוב לך , תצא או תנסה לשפר את המצב , חבד או בעזרת יועצים . אם תחליט לצאת מהמסגרת , אז תנסה להשיג את יהודית חזרה , או שתמשיך הלאה . כרגע , תנסה להבין אותה , היא צודקת , היא לא רוצה להיפגע . ואני מדברת מניסיון , הפגיעה היא קשה מאוד במיוחד במקרים כאלו .

elad37

New member
תודה לכל מי שענה לי,קיבלתי החלטה.

שלום לכולם ברור לי מאד כל מה שכתבתם ,אתם צודקים בכל העיצות שנתתם לי. למעשה זה ברור שזה מה שצריך לעשות לפי ההיגיון הישר ,אולם פורום זה נועד לאנשים כמוני שלא רוצים להיחשף ורוצים לגלות כל מיני סודות שלמעשה קורים לאנשים במצבי יום יום. אני נשוי 10 שנים וכמו כל זוג שחוק עם משכנתא וילדים הפכנו להיות שתי דמויות זרות אחת לשנייה בבית . האהבה דעכה ,הסקס לעיתים רחוקות וגם לשבת ולדבר או ללכת ליעוץ לא כל כך יעזור כי זה כבר מעבר לכך. להרבה אנשים במצבי לא פעם יכולה לצוץ איזושהי אהבה עם אשה זרה מעבר לפינה ולפעמים רומן קצר לא מזיק ואולי מכניס קצת אור לחיים במיוחד שזה רומן מוסכם ללא התחייבויות ועושה טוב לנשמה. ברור שדברים כאלו לא מחזיקים מעמד, וברור לי שאני לוקח סיכונים , ואני גם יודע שאם הייתי היום פנוי הייתי חוגג, אבל מצד שני אני לא מוכן לוותר על כל מה שבניתי ועשיתי, ולא לפרק מסגרת יציבה פחות או יותר שאני חי בה. בליבי חשבתי על רומן יפה עם האשה הזו ,היא גם נדלקה עלי והיא גם אישה פנוייה ,אבל אני גם מבין אותה מאד שבאיזשהו שלב היא לא רוצה להישאר לבד ,ולכן עדיף שננתק את הקשר למרות שזה קשה לשנינו. בינתיים החלטתי להפסיק להתקשר ולהפסיק לשלוח מכתבים מכיוון ששיגעתי אותה עוד יותר, ואחרי שהיא החליטה אולי לחזור לחבר הקודם אפילו שלחתי לה פרחים לעבודה והיא התרגשה מאד ואמרה שאפילו החבר לא שולח לה פרחים ולא אומר שהוא מאוהב בה ,ואני אחלה בחור ,ונורא רומנטי. טוב הזמן מרפא הכל תודה לכולם על ההקשבה אלעד.

אלעד

מתי שלחת בפעם האחרונה פרחים לאישתך לעבודה? מתי בפעם האחרונה ראית אותה כאשה ? אל תוותר על מה שבנית, תשקיע. אם אתה בחור רומנטי- תהיה רומנטי.

orit74

New member
מסכימה

אם החלטת לא להרוס את מה שבנית , אז תלך ותשקיע באשתך , תחזיר את האהבה שהיתה . נכון שרומן קצר , מאוד קורץ , אבל תחשוב על הצד השני , תחשוב על הבחורה , על הרגשות שלה . לא רק על האינטרס שלך . במקום זה תחזר אחרי אשתך , ותחזיר את מה שהיה יפה פעם בינכם . אם האהבה מספיק חזקה , היא תשרוד את עיניין המשכנתא וכל שאר הבעיות שמתעוררות ....

למעלה