התאהבתי במנהל

התאהבתי במנהל

כן, כן פלצני אני יודעת

בכל מקרה אני עובדת כבר 3 חודשים בחברת תקשורת והתאהבתי במנהל שלי

הוא בגילי(26) ה.

מה הבעיה?

שאני לא יודעת אם הוא גם בעניין או לא, ז"א יש רמזים- מבטים ורצון לדעת עליי דברים, הוא כל הזמן מנסה לפתח איתי שיחה- אבל כנראה שהוא ביישן וקשה לו לעשות את הצעד המתבקש.

מה עושים- אני ביישנית - אולי קצת פחות ממנו וגם- הוא המנהל שלי- מה שהופך את המצב למפדח יותר..

עצות יתקבלו בברכה

Megie

New member
ממ..

תראי, זה לא מצב קל-זה בטוח..
בעיקר כי יכולה להווצר בינכם אי נעימות ואני בטוחה שלא היית רוצה לאבד את מקום העבודה-או לחילופין להרגיש אי נעימות להמשיך לעבוד לצידו במידה ומשהו לא יסתדר..
אני לא הייתי פועלת, לפחות לא כרגע.. אם זה ממש מקשה עליך, תנסי לעבור צוות ורק אח"כ להתוודות..שוב, פשוט לא יהיה נעים אם תעמדי במצב הזה מולו ותעמידי אותו בסיטואציה שיהיה לו קשה לצאת ממנה(גם אם גם הוא בעיניין, זה לא לגיטימי בתור מנהל שלך, לפתח איתך איזשהי מערכת יחסים).

Jake Speed

New member
הנה מונח בשבילך:

הטרדה מינית.אם הוא נכנס איתך למערכת יחסים שלא מסתיימת בחתונה, הוא חשוף.

ותודה להן, שעזרו להביא אותנו עד היום

Yaelo1

New member
בתכל'ס

אם את לא מתנהלת כיאות מולו - גם את יכולה להיות מואשמת בהטרדה מינית (אם בפניזם עסקינן...)

Megie

New member
גם

וגם כי אם הוא מסרב/לא מגיב/מגיב בצורה שלא היית רוצה לקבל-זה יפגע בהמשך העסקתך..גם אם לא מצידו-בעיקר מהקושי שלך להמשיך ולעבוד תחתיו באי נעימות...

את יכולה לקחת סיכון-לבוא להודיע לו שאת חושבת לעזוב ואז להסביר שזה בגלל משיכה אליו, ככה באיזה שהוא מקום תתני קודם תוצאה ואז סיבה, הרי בין כה וכה.. אי אפשר לנהל יחסים כשהוא המנהל שלך, אז אם את מחליטה "לצאת מהארון" תצטרכי לקחת בחשבון את המשרה שלך בתמונה.
שוב, זאת דעתי, לא בהכרח שהמקרה נכון לגביך.

עצות? העצה הכי חכמה היא לא להתחיל

משהו כזה בכלל.

א. בגלל שרומן בעבודה עם מנהל- זה לא חוקי. (יותר בשבילו מאשר בשבילך).
ב. בגלל שרוב הסיכויים שהוא תפוס, אחרת מזמן היית עושה צעד. (מה שאומר שאם תעשי צעד לכיוון אדם נשוי, אין מה להתייעץ איתנו כי מסתבר שכל הדרכים שלך כשרות).
ג. נראה לי שאת מפרשת את הרמזים שלו לרצון שלך לקשר איתו, בזמן שרוב הסיכויים שהוא רק נחמד אלייך.(אם הוא היה באמת ביישן ורוצה באמת קשר איתך הוא היה הולך הפוך, הוא פשוט היה עושה הכל כדי להתעלם ממך או משהו בסגנון).
ד. אך, אם המצב הרבה יותר פשוט מסעיפים קודמים, אם הוא פנוי, את פנויה ואת רואה שהוא רוצה קשר, תזמיני אותו לקפה. תקבלי תשובה פשוטה, לא?!

שלום

לפי החוק, אסור להיות בקשר זוגי עם אדם שעובדים בשבילו. אחרי שיגמור להיות מנהל שלך, תוכלו להיות זוג. אם הקשר חשוב לך, נסי להתיידד אתו בגבולות של העבודה בלי לערב יותר מדי רגשות. שוחחי אתו על תחביביכם ועל עיסוקיכם, התענייני בו בהדרגה ופתחי אתו עניין רגשי משותף.

גיל110

New member
יש פה יחסי מורות ולכן זה לא חוקי

ולכן השאלה גם לא עקרונית כי לא מתדיין על דבר שאינו חוקי בתפוז.

ismeralda100

New member
תכלס נראה לי שזו באמת בעיה

הוא מעלייך ואת כפופה לו,
פה זה מתחיל ונגמר.
אם זה לא היה זה - כנראה שזה היה יותר פשוט....

למעלה