אוקי, אני רוצה להבין
היית מאוהב בה חצי שנה בלי להחליף איתה מילה....על סמך מה היית מאוהב בה, אם יורשה לי לשאול? על סמך בגדיה החביבים, הדרך שבה היא מעשנת את סיגרייתה,וטוב טעמה המתבטא בהזמנת מנות מחוכמות מהתפריט??? מילא להתאהב במישהו ברחוב, להיות מאוהב לעשרים שניות ולהמשיך הלאה, אבל חצי שנה היית מאוהב בה?? מה ידעת עליה בכלל, מלבד אי הידיעה של העובדה היותר חשובה בסיפור, שהיא לסבית??? אני באמת מנסה להבין. אז כבר ניגשת אליה, היא לסבית, אני מניחה שהיא זו שגם אמרה לך את זה. אז בוא נחשוב ביחד: אוקי, היא נפלאה, מדהימה ומקסימה, בעיקר מהדרך שבה היא ענתה לך, באותה הפעם הראשונה שבה בכלל דיברתם. קשר זוגי לא נראה לי שיהיה פה, אלא אם היא תסכים לעשות איתך ילד, אבל חוץ מזה לא יותר.. אז למה בדיוק אתה מצפה? למה אתה מחכה? לבזבז את שארית חייך בהמתנה שאולי תבוא לה ההארה שאולי נשים זה לא משהו, וכדאי לנסות לשם שינוי גם גברים? אני מניחה שיש עוד כמה וכמה נשים נפלאות באיזור, אולי אפילו יותר ממנה, אבל כל עוד תשב ותרחם על עצמך שהלכה לך אהבת חייך (ושוב אני שואלת, איך לעזאזל אתה יודע את זה?), הסיכוי הוא שאכן לעולם לא תפגוש אותן. על אחת כמה וכמה שהיא היחידה, לטענתך, שאהבת עד היום. כולנו נוצרים בליבנו את אהבתנו הראשונה, שמן הסתם היתה הטהורה והאמיתית הראשונה (כי גם השאר היו אמיתיות, כנראה). אהבה ראשונה היא דבר שלא ייעלם לעולם, אבל הבה לא נתקע את שארית חיינו רק בגלל שטרם חווינו אהבה שניה ושלישית, ולמדנו שאולי כבודה של האהבה הראשונה נמצא במקומה, אבל באמת עם כל הכבוד, שתפנה מקום לאהבות חדשות - בבקשה.