התאהבתי בכם נורא,

התאהבתי בכם נורא,

ולכן אני רוצה לברר עוד משהו מוזר שקורה למחשב שלי. כל פעם שאני מפעילה אותו, לא חשוב מה אני אפתח- תמיד החלון שאותו אפתח יקבל את הכתובת המוזרה 33vvopb3.1 או s3vvo80p וינסה להתחבר אליה. כאשר אני אפתח את שורת הכתובות באותן דקות, אני אראה את התוכן של המחשב שלי מופיע- מעבר לאקספלורר, לשולחן העבודה, לסי, לאי וכולי. מישהו יכול להסביר?

qazqaz

New member
נראה כמו וירוס כלשהו...

רק עפ"י המאפיינים, לא ע"ס ידע מוצק. אני הייתי מוחק את הספרייה הזו כולה (היא ממילא "זמנית"), או לפחות משנה את שמה, ורואה מה קורה אז. בכל אופן - אם אין לך אנטיוירוס - זה הזמן להשיג לעצמך אחד טוב. אם יש - להריץ עידכון וסריקה לכל הקבצים במחשב (דגש על כל הקבצים, כולל הכל...) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX הנ"ל הוא הצעה בלבד של מה שאני הייתי עושה! את תבחרי בעצמך את דרך פעולתך.

עשיתי עכשיו,

עם נורטון 2001, אבל זה ממש לא נראה לי וירוס- כי הוא סרק את כל הקבצים רק לפני חמישה ימים. יש אולי פיתרון אחר?

איתמר.א

New member
מחיקת תוכן סיפריית TEMP

הבעיה שיכול להיות שהוא לא יאפשר לך למחוק את הקובץ הזה או קבצים אחדים אחרים בטוענה שמערכת ההפעלה משתמשת בהם. לכן מומלץ להעלות את חלונות במצב בטוח (לחיצה על F8 בהתחלת הפעלת המחשב , קבלת תפריט ובחירת האופציה ה3 - SAFE MODE) , ואז למחוק את את תוכן הסיפרייה .

למחוק את כל ספריית טמפ?

אין עם זה בעיה? יש לי שם המון תיקיות וקבצים! אי סי קיו, קונטרול, וירטואל...

esti_prikit

New member
כן, ראשית תמחקי את כל תוכן ספרית

TEMP, נזק זה לא יכול לעשות שנית- הפעילי משורת ההפעלה (התחל, הפעלה) את הפקודה MSCONFIG כנסי ללשונית STARTUP חפשי איזה תוכנית מפעילה את הקישקוש הראשוני הזה ותורידי את ה V ממנו זאת הדרך שנראת לי

למעלה