התאהבתי בידיד שלי

advah155

New member
התאהבתי בידיד שלי

לפני כחמישה חודשים העליתי פוסט על כך שאני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בידיד שלי, הייתה לו חברה ולכן לא פעלתי, עכשיו השבוע הם בתהליכי פרידה, היה ריב רציני ביניהם, כמובן שגם לא אפעל עכשיו לפני שהכל חתום וסגור אבל מרגיש לי שזו ההזדמנות שלי. הבעיה העיקרית שאנחנו יוצאים תמיד בחבורה אני ועוד שלושה בנים כשהוא אחד מהם, אני יודעת וברור לי שזה יכול להיות הסוף של הידידות או תחילתה של זוגיות כמובן אחרי שאתן לו טיפה זמן לחזור לעצמו.
אז השאלה הנשאלת היא איך מתחילים עם ידיד שלך?

לא ׳מתחילים׳ עם ידיד..

זה אדם שכבר נמצא בחייך, אתם מכירים טוב ולכן זה שונה. הייתי בסיטואציה הזו בעבר, ומה שקרה זה שהוא סוג של רמז לי בכל מיני הודעות שיש בו רגש, ואחרי זה אני פתחתי את הנושא וניסינו ללכת על זה. מה שאני מנסה לומר זה שפה חשוב לוודא שהוא מרגיש כמוך, אולי לא מתאהב כי אם כרגע הוא נפרד ממישהי אחרת, אבל לפחות בכיוון... אם הוא בכלל לא, אין טעם לסכן את הידידות בכלל בשביל משהו חד צדדי. אם הוא כן,,תצטרכו לראות אם אתם לוקחים את הסיכון והולכים על זוגיות. הצעד הראשון הוא להיות איתו לבד, או לשלוח לו הודעה שמציעה לו להפגש איתך לבד ואז לבדוק אם יש משהו גם מהצד שלו.

מישהו כתב כאן או באחד הפורומים מהאשכול

שפשוט קיבל יום אחד הצעה ממישהי מה"חאבורה" לצאת/סרט וכשחשב ששוב מדובר ביציאה מרובת משתתפים קיבל הבהרה נוספת
שמדובר בהצעה זוגית בלבד. בין אם זה רמז, מסר וירטואלי או מילה בצד, אני בטוח שאת יכולה לתקשר עם מישהו מחבורת הידידים גם לא בוואטאצפ הקבוצתי אלא בתקשורת אישית בלבד.
&nbsp
הצעה ידידותית :להיות ידידה וחברה טובה ולשאול מה שלומו חוץ מהכביסה המלוכלכת ולהציע תמיכה מבחוץ (לא לקחת צד) בתהליך הפרידה. בלי עצות אחיתופל אלא פשוט להיות שם בשבילו אם הוא צריך. ככה תהיי עם יד על הדופק כי יכול מאוד להיות שאם את לא ברדאר שלו גם כשהוא לבד הוא ימשיך הלאה באופן רציני או לא, לנסות לצאת עם אחרות.

שלום

נסי לקרב אתו את הקשר לאט ובעדינות, להשקיע בו, לתת לו אהבה, להראות לו כמה הוא חשוב לך. אולי כך תתפתח חברות.
&nbsp

למעלה