התאהבתי בידידה טובה...

אריפש

New member
התאהבתי בידידה טובה...

אז שוב אני במצב מסובך, אני מוכשר. מישהי שהייתה איתי בצבא, במשך שנה וחצי היתה ידידה טובה שלי, ונמשכתי אליה במידה מסוימת אבל לא נתתי לזה להתפתח, כי היה לה חבר. אנחנו ידידים ממש טובים, ברמה שכשהיא נפרדה ממנו, אני זה שאמר לה לחזור אליו אחרי שהיא התקשרה אליי בוכה. היה מה שהיה, ידענו שנינו שהם ייפרדו שוב, אבל היא היתה צריכה לתת לזה את הסיכוי האחרון. בקיצור, באותו יום שהיא נפרדה ממנו אני והיא איכשהו התחלנו קצת להתקרב.. ופתאום התחלתי לחשוב עליה אחרת. עוד לפני שידעתי שהם נפרדים. מאז יצא לנו להיפגש כל שבוע, התקרבנו קצת יותר, אבל לא יותר מדי, אבל אני עדיין לא מפסיק לחשוב עליה, גם אחרי שהשתחררתי ואני לא רואה אותה כל יום. לפני חודש זרקתי בצחוק שאני והיא יוצאים בסילבסטר והיא אמרה סבבה.. וזרקתי את זה אחרי זה כמה פעמים, כל פעם בנימה יותר רצינית והיא עדיין היתה בעניין, אז מחר אני מבקר ביחידה ואשאל אותה אם אנחנו יוצאים בסילבסטר.. כמה דברים.. החבר הקודם היה 4 שנים.. אז מן הסתם לא נראה לי שהיא מעוניינת עכשיו בקשר רציני יותר מדי. כשהייתי ביחידה היינו מתנחלים הרבה במשרדים אחד של השני, וקבוע הייתי לוקח לה את היד ומשחק לה איתה, (מעביר את האצבעות על כף יד), עושה נעימים, והיא יודעת שזה רק איתה.. כל הזמן מחמיא לה על הבושם, לפעמים על איך שהיא נראית (כשהיא לא על מדים חח) השארתי מקום לספק? should i back off? או שאני צריך להמשיך?

nate2000

New member
היציאה בסילבסטר זאת ההזדמנות שלך

להסיט את הקשר שלכם לזוגיות. אם תפעל נכון יש לך סיכוי. תפשל- תישאר חברה ממין זכר עוד הרבה זמן.

אריפש

New member
אז שתי שאלות

לאיפה לקחת אותה? איך להסיט את הקשר?.. אין לי מושג...

nate2000

New member
לקחת אותה למקום שיהיה פחות מפוצץ

יחסית לאחרים. אני הייתי הולכת על מקום שקט שאפשר לדבר בו. כשאתה מזמין אותה אתה צריך לעשות זאת כך שהיא תבין שלא מדובר ביציאה של חברים, אלא שיש לך כוונות.

אריפש

New member
חשבתי על...

מקס ברנר/משהו בסגנון... כי מסעדה רצינית כ-ר-ג-ע זה מחוץ לתקציב :/ חוץ מזה שהיא לא אוהבת מסעדות, והיא לא אוהבת לצאת, וכן, גם כמוני - שונאת מקומות שמפוצצים... אולי עדיף פשוט לבלות ביחד ולראות סרט בבית מתחת לפוך? (אגב, כבר הצעתי לה את הרעיון הזה בלי קשר לסילבסטר והיא היתה בעניין, המ?) ולהזמין אותה לצאת בסילבסטר, איזה דבר יכול עוד להיות עם כוונות? היא בכלל נשמעת מעוניינת ממה שסיפרתי?

nate2000

New member
תראה

לפי מה שסיפרת, ההתנהלות שלכם יותר מתאימה לידידים שיש להם פוטנציאל להפוך למשהו מעבר. זה שהצעת לה לצאת בסילבסטר עוד לא אומר כלום. אז בגדול נשאר לך רק להראות לה בהתנהגות שאתה מעוניין ביותר מידידות. אגב, סרט ושמיכת פוך תשאיר לדייטים יותר מאוחרים. כרגע עדיף לכם דווקא כן לצאת.

אריפש

New member
אמממ עדיין משהו אחד לא הבנתי :)

איך אני גורם לה להבין שאני מעוניין ביותר מידידות? את ההתנהגות שלי אני לא אשנה אני מתנהג איתה בטבעיות..

די פשוט.. תנשק אותה בחצות...

אבל תקח בחשבון שאם היא לא בקטע, היא תסובב את הלחי, ובזה נגמרה הידידות הזו.

זכוכיות

New member
גם אני חושבת שיש לך הזדמנות נהדרת

תנצל אותה. בהצלחה

האמת שיש לי הרגשה שאתם פונים לכיוונים

שונים- שהיא רואה בך רק ידיד וחושבת שכל מה שאתה עושה זה מתוך ידידות- יוצאים בתור ידידים וכו'. אני הייתי שואלת אותה אם יש מצב למשהו רומנטי בינכם, בכל מקרה להישאר ידידים כמו פעם לעולם לא תוכלו להישאר כי הרגשות שלך השתנו ואתה כבר לא סתם ידיד.

אריפש

New member
נראה לי שאת צודקת

אני נראה לי אתן לקשר לגווע, היא לא יוצרת קשר, נראה עכשיו מה יהיה.. דיברתי איתה שאנחנו יוצאים בסילבסטר והיא עדיין היתה בנימה של הצחוק, קלטתי ת'רמז ניסיתי את שלי, והבנתי למה היא חותרת.. חבל :) הפסד שלה.. אם היא תשמור על קשר, אחלה, אבל.. אני לא מתכוון לנסות יותר מדי.

למעלה