התאהבתי בבוס

45Light

New member

puma141

New member
וואו הוא נשמע ממש

כובש

תכירי לי אותו... אני אעביר לאחותי אחותי תעביר לחברה שלה חברה שלה תעביר לחברה שלה, חברה של חברה של אחותי תעביר לחברה שלה,

שניה פון, כבר ממשיכה...

k e r e n26

New member
את הכנסת את עצמך למצב כזה. למה את מצפה?

ידעת שהוא נכנס איתך לקשר רק בשביל סקס וידעת שיש לו חברה
הרבה זמן. אני מיעצת לך להתחיל לדאוג ולחפש קשר יותר בריא
מקשר כזה. אם הוא בוגד בה הוא יבגוד גם בך ובכל אחת שהוא יצא איתה.

puma141

New member
בדיוק. אם הייתי יודעת שהיא לא

תפגע מזה, הייתי אומרת ״מגיע לך, מצא מין את מינו״.
אבל עזבי הפעם אני לא אכתוב את זה.

אני בספק...

שהעבודה עצמה ממש טוב והשכר מצוין על סמך מה שאת מתארת לפני.

החוויה שלנו היא סובייקטיבית. למשל, את מתארת מערכת יחסים מסוימת עם הבוס עם הרבה תשוקה ורצון לממש אותה ואילו אצלי זה מעלה רגשות דחיה. (לכן, יכול מאוד להיות שזו לא עבודה כזו שווה)

אני חושבת שכל אחד ראוי לממש אהבה עם מישהו שאוהב אותו, אכפת לו ממנו ומכבד אותו.
אני חושבת שאנחנו צריכים להיות קודם אוהבים ומכבדים כלפי עצמינו ולא לשים את עצמינו במצבים שפוגעים בנו.

אני חושבת שהשאלה המתבקשת לפני מה אנחנו מייעצים לך לעשות במצב בזה היא למה מלכתחילה את נמצאת במצב זה?

זה כל כך טבעי להתאהב בבוס. אתם יחד כל היום ואם הוא מקסים

ומושך ואת פנוייה ריגשית אז זה לתת לחתול לשמור על הגבינה.
יש דברים שאין להם פיתרון בחיים חוץ מלתת לזמן לעשות את שלו. אם הכל בסדר במשרד והאישה לא גילתה וגם לא תגלה אז עזבי את הנושא ואל תחשבי עליו.
וגם רדי ממנה, תפסיקי מייד לרכל עליה גם אם את מתעבת אותה - זה יעשה לך יותר טוב בלב. לא לחשוב עליה ולא לדבר עליה.
אם את מרגישה שאת לא יכולה אז באמת כדאי לנסות לעבור למשרד אחר ולהתחיל דף חדש במקום אחר.

amitof2

New member
הייתי ממליץ לוותר על דבר כזה

לא חסרים גברים שווים בחוץ, ויש מגוון דרכים להכיר

cohen26

New member
עבודה טובה ומחיר גבוה

שלום,
נכנסתי היום סתם בשביל הכיף וכשראיתי את ההודעה שלך הייתי חייבת להגיב.
אז ראשית כמו שנאמר כאן לפני: חוויות העבודה שלנו היא סובייקטיבית- את מאוהבת בבוס ולכן העבודה נראית לך מושלמת. אבל באיזה מחיר?
שימי לב כמה את משלמת על העבודה הזו:
1. שכבתם פעם אחת לפני כמה שנים- הפרת יחסי מרות בצורה שאינה בריאה. נקודה.
2. את "תקועה" עליו כבר המון זמן ולא ממשיכה הלאה- בעצמך אמרת שאת עובדת באותו מקום "שנים רבות".
3. אין לך זוגיות- שוב בגלל התקיעות.
4. את מתחילה לפגוע לעצמך. זו פגיעה רגשית, מוסרית וכלכלית- ה"ריכולים" שלך עם החברות וה"עובדה" שכולן עושות לו עיניים (לכי תדעי מה קורה שם באמת) יחלחלו לתפקודך בעבודה ואז זה יפגע רק בך.
5. הריכולים שלך פוגעים בך- את מרגישה רע בגלל זה, סביר להניח כי זה לא מתאים לך.
6. השנאה שלך אליה והקנאה שלך בה אוכלת אותך מבפנים.

עצתי- תחפשי מקום עבודה אחר ותנצלי את המומטום לחפש מקום שבו השכר יהיה זהה או גבוה יותר.

בנימה אישית- אני מאמינה כי אנחנו לא יכולים להתאהב או להישאר מאוהבים במישהו שלא מראה נכונות ולו הקטנה ביותר. לפי דעתי, הוא נותן לך בדיוק כמות כזו של תשומת לב כדי שתשארי מעוניינת. האם את יודעת בוודאות שהוא לא שכב עם אחרות במשרד? למה נשים אחרות ממשיכות לעשות לו עיניים אם יש לו מישהי? גבר מאוהב מראה שהוא מאוהב ולא מעוניין לקבל תשומת לב ממישהי אחרת (מניסיון) אז או שהוא מתעלם (והרבה פעמים מתעלם בצורה בוטה) או שהוא מעמיד את האחרת במקום ומהר.

שימי לב איזה מחיר גבוה את משלמת עבור העבודה הזו! את משלמת מחיר, הוא לא משלם שום מחיר! תאמיני לי שהוא לא סובל, את סובלת ואת משלמת מחיר קשה. כדאי שתתעוררי ומהר אחרת תמצאי את עצמך מתייסרת על כמות השנים שבזבזת בפנטזיות על גבר לא ראוי/זמין.

מקווה שעזרתי שיהיה לך גמר חתימה טובה

למעלה