עבודה טובה ומחיר גבוה
שלום,
נכנסתי היום סתם בשביל הכיף וכשראיתי את ההודעה שלך הייתי חייבת להגיב.
אז ראשית כמו שנאמר כאן לפני: חוויות העבודה שלנו היא סובייקטיבית- את מאוהבת בבוס ולכן העבודה נראית לך מושלמת. אבל באיזה מחיר?
שימי לב כמה את משלמת על העבודה הזו:
1. שכבתם פעם אחת לפני כמה שנים- הפרת יחסי מרות בצורה שאינה בריאה. נקודה.
2. את "תקועה" עליו כבר המון זמן ולא ממשיכה הלאה- בעצמך אמרת שאת עובדת באותו מקום "שנים רבות".
3. אין לך זוגיות- שוב בגלל התקיעות.
4. את מתחילה לפגוע לעצמך. זו פגיעה רגשית, מוסרית וכלכלית- ה"ריכולים" שלך עם החברות וה"עובדה" שכולן עושות לו עיניים (לכי תדעי מה קורה שם באמת) יחלחלו לתפקודך בעבודה ואז זה יפגע רק בך.
5. הריכולים שלך פוגעים בך- את מרגישה רע בגלל זה, סביר להניח כי זה לא מתאים לך.
6. השנאה שלך אליה והקנאה שלך בה אוכלת אותך מבפנים.
עצתי- תחפשי מקום עבודה אחר ותנצלי את המומטום לחפש מקום שבו השכר יהיה זהה או גבוה יותר.
בנימה אישית- אני מאמינה כי אנחנו לא יכולים להתאהב או להישאר מאוהבים במישהו שלא מראה נכונות ולו הקטנה ביותר. לפי דעתי, הוא נותן לך בדיוק כמות כזו של תשומת לב כדי שתשארי מעוניינת. האם את יודעת בוודאות שהוא לא שכב עם אחרות במשרד? למה נשים אחרות ממשיכות לעשות לו עיניים אם יש לו מישהי? גבר מאוהב מראה שהוא מאוהב ולא מעוניין לקבל תשומת לב ממישהי אחרת (מניסיון) אז או שהוא מתעלם (והרבה פעמים מתעלם בצורה בוטה) או שהוא מעמיד את האחרת במקום ומהר.
שימי לב איזה מחיר גבוה את משלמת עבור העבודה הזו! את משלמת מחיר, הוא לא משלם שום מחיר! תאמיני לי שהוא לא סובל, את סובלת ואת משלמת מחיר קשה. כדאי שתתעוררי ומהר אחרת תמצאי את עצמך מתייסרת על כמות השנים שבזבזת בפנטזיות על גבר לא ראוי/זמין.
מקווה שעזרתי שיהיה לך גמר חתימה טובה