התאהבתי בבוס

הילונת

New member
התאהבתי בבוס

אני עובדת במשרד מסויים כבר שנים רבות .
מהרגע הראשון נמשכתי אליו בטירוף ויש לציין שהוא רווק .
קיימנו יחסי מין פעם אחת בלבד זה היה רצון של שנינו בשנה הראשונה לעבודתי .
יחד איתי עובדות פה בנות נוספות שגם הן רוצות אותו ואני הפקידה שלו, הן של אחרים, וכולן עושות לו עיניים.

עכשיו יש לו מישהי שהוא מת עליה כבר כמעט 5 שנים, ואני ממשיכה לחלום עליו ולרצות אותו. אני חולמת עליו בלילות, קמה לעבודה רק בגללו.
אני מרגישה שאני מקנאה בבת זוגו ואני משתגעת! אשכרה פיתחתי אליה שינאה וירדתי עליה, ריכלתי עם חברות ומרגישה רע עם מה שעשיתי. היא לא אדם רע. היא לא יודעת ששכבתי איתו.
כל יום בעבודה זה הורס אותי לראות איך הוא מדבר איתה בטלפון או כותב לה הודעות ואני גם רואה אותה פה די הרבה.
מה לעשות??

העבודה עצמה ממש טובה והשכר מצויין. אני לא אמצא עוד עבודה כזו.
מה אתם מייעצים לי?

xvxxvx

New member
הייתי

מוותר על שתי השורות האחרונות.
גם כן עצה.

מתוך זה שהבנת שאין לך עיצה רואיה...

בחרת בעצה הכי גרועה שיכולת למצוא ?
&nbsp

ga26

Member

הרבה חוכמה אין פה. זה לא חדש.

איפה ראית עצה בדיוק? לא אמרתי לה לתבוע וגם לא נראה לי שהיא תעשה כזה דבר כי זה לכרות את הענף הפנטזיונרי עליו היא יושבת, כי היא עדיין מצפה שהוא יעזוב את בת הזוג שלו ויתאהב בה.
דווקא אתה בתור 'מנהל' אמור לדעת שיש פה עוד קוראים וחשוב מכך - קוראות. תתפלא לדעת כמה מהן לא יודעות את זה אפילו, ככה שהחלק הזה בתגובה שלי לא התייחס רק אליה.
אז כן, בעיני כן חשוב שהיא ואחרות במצב הזה (בעבר בהווה ובעתיד) יידעו את החוק בנושא הזה.
וזה בסדר. לא מצפה ממך ושני המוקיונים האחרים להבין.

גם אם

he should have known better
כמו שמפקד בצבא צריך לדעת יותר טוב ולא לשכב עם פקודה שלו.
ומה שהרבה פספסו פה (ושוב - לא באופן מפתיע) זה שרוב הסיכויים שהוא ניצל אותה. הם שכבו הרי פעם אחת. אני חוזר - פעם אחת.
גם אם הסקס היה על הפנים - כשאתה באמת רוצה מישהי, אתה תיתן לזה צ'אנס נוסף. אבל אם הסקס היה גרוע אני מתאר לעצמי שהיא היתה מציינת את זה, כי היא הרי לא מבינה איך למען השם הוא לא רוצה אותה, אז זאת היתה סיבה אפשרית.
ככה שיש מצב סביר שהוא פשוט רצה עוד גולגולת על החגורה שלו וזה לגיטימי.
לא כשזאת עבירה על החוק.

אתה יודע שהחוק עובד לשני הצדדים, נכון?

רק לאחרונה היה מקרה עם המורה מהדרום.
אם התלמיד היה מספר פה את הסיפור שלו, גם היית אומר לי למה להרוס לה את החיים?
מי שהורס לעצמו את החיים זה הם. לא אני. יש חוק והם עוברים עליו. והחוק הזה - כמו חוקים אחרים נכתב בדם כמו שאומרים בצבא. אבל אתה כמו אחרים רק מחפש את גישת הקורבן ואת ההיסטריה של 'וואו, אי אפשר להחמיא לבחורה כבר'.
ואני ממליץ לך לקרוא טוב שוב מה היא כתבה. היה כולה זיון אחד. בוא תגיד לי שהוא תמים. ובוא תגיד לי מה היה קורה אם היא לא היתה שומרת על זה לעצמה ואיכשהו הזיון שלהם היה נודע לעובדים נוספים. היא היתה נשארת בעבודה או שהוא היה זורק אותה?

אבל אי אפשר לעשות הבחנה שאסור

לפטר אדם על רקע יחסים מיניים או כל תפקוד שלא קשור לפן המקצועי?

למה אסרו בכלל?
למשל בדוגמא של המורה זה הגיוני להניח שהיא אשמה - מכיוון שגילו הוא בדרך כלל מתחת לגיל החוקי ליחסי מין בהסכמה ולא למשל בעילה בהסכמה (16-18) ואדם שנוהג בחוסר אחריות כזה ועוד כמחנך אמור לדעת את מקומו .

אינני מכירה את פרטי המקרה אבל מתארת לעצמי שזה המקרה?.

ונניח במקומות מסוימים אני מבינה את האיסור- למשל בין מטופל או מטופל לפסיכולוג/ית שלו/ה. יש וידוע שאדם שנותן את הטיפול נתפס לא פעם כדמות סמכותית "ויודעת" מה שיוצר מצב לא מאוזן ולא הגיוני בין שני הצדדים שאדם שמגיע עם מצוקה מסוימת נתון בעמדה מוחלשת מול האחר.

מה שאני אומרת שאני מבינה רקע להרבה חוקים כמו חיסון מטפל מטופל או בין עורך דין למרשו.

אבל למה זה נכתב בדם?.

מה ההיזק ביחסים בהסכמה בין עובד/ת והבוס/ית שלו/ה?

אגב לדעתי היחס לגברים ונשים לא שוויוני בזה. לאחרונה שמעתי מישהי פמניסטית שאני מכירה מדברת על קידום מקרי "אונס" של נשים לגברים ויכול להיות שאני בדעה קדומה אבל חוץ מזה ששמחתי על כך ...
קשה לי להבין איך קורה אונס בין אישה לגבר? כי הרי היא הנחדרת -
אז איך זה מתבצע בדיוק?.
גבר גם חזק בדרך כלל פיזית יותר מאישה.. ?

ולכן איפשהו אפילו שזה טיפשי אני חושבת שבתת מודע אני מתייחסת בפחות שיוויון לטענה של גבר על ניצול מיני מצד אישה.

אגב גם למה מדבריה

כל כך ברור לאנשים שהוא בגד וכן הלאה?

היא רשמה -שזה קרה בשנה הראשונה לעבודתה.
אולי היא למשל עובדת שם שבע שנים?
אולי במהלך החמש שנים הייתה להם פרידה מכוערת והוא היה פנוי כשזה קרה?

הדבר היחיד שמוזר לי שהיא מתארת זה שכולם במשרד מתות עליו/ עושות לו עיינים. שזה אולי גם דמיון שלה ואולי מציאות... לא יודעת. אנחנו נוטים להעריך את ערכו של האדם שהוא מושא הרגש שלנו הרבה יותר מבמציאות בדרך כלל.

בעבר כשעבדתי במקומות מסוימים היו אנשים שלא היו הבוסים הישירים שלי אבל דווקא היו כביכול "מעלי" בדרכה והיו מקרים כאלה או אחרים של "פלרטוטים" בצחוק וכמובן לא התאהבתי באף אחד אבל זה היה נחמד והכניס אווירה עליזה למקום (ואני גם לא נקשרת בכלל לנשים אז עוד יותר). לא הרגשתי במקרים האלה רע וזה די היה ברור לשני הצדדים שזה בהומור ובשביל האווירה הטובה והיה לי ממש כיף לבוא למשרד ושיש אדם שקל לדבר איתו ולצחוק איתו בלי אווירה כבדה של היררכיות או פורמליות (ואני דווקא מעדיפה פורמליות אם האפשרות השניה היא הטרדה).

אז לא חושבת שזה חד וחלק ובטוחה שלא אמרת את זה- רק מציינת מנסיוני.
קרה גם והיה בסדר, אנחנו בני אדם בסופו של דבר.

נכון, ואני מסכימה

שאדם צריך לדעת טוב יותר (למרות שהתבדחתי)-
אבל בכל זאת אני חושבת שיש משהו מאוד לא הגון בהצבת מקרה כזה שיתכן שהיה בשיתוף או מרצון שני אנשים בוגרים כהטרדה מינית- לדעתי זה מגחיך את היחס גם להטרדה שאינה במקומה ואינה ברצונה של האישה.

ממה שאני מבינה - במקורו החוק בא להגן כנגד ניצול יחסי מרות ויצירת מצב בו אישה חשה שהיא מפחדת מפיטורים או הרעת מצבה אם לא שוכבת עם זה שמעליה בדרגה או שחשה שיש בזה צורך למען קידום במקום עבודתה. זה בא למחוק את שני אלה מהמפה ופה אני לא רואה איך זה משרת את זה

לדעתי זה לא משרת את זה טוב אבל על כל פנים זו לשון החוק ובידיעת החוק- כל חוק אני בעד. אני מבינה שיתכן וזה המצב- יש לשאול את פותחת השרשור ואיך שאני קוראת את זה , הוא כנראה אדם שלא הקפיד ולא מקפיד על ההפרדה הזו (לפי איך שהיא דיברה).

מקווה שמישהו ימצא לה פתרון כלבבה.

xvxxvx

New member
אתה

הזיה לא נורמלית

בטח נורא קשה לך בחיים ומריר...
כואב לי עליך.

לא אוהב לחזור על עצמי

אבל אתה לא משאיר לי ברירה.
כמו אחרים פה - אתה רק מוכיח מה שכתבתי. אתה צפוי כמו תגובות של הצל בהפגנה של השמאל.
אם מוחקים את הציניות והעקיצות שלך מהתגובות שלך מה שנשאר זה כלום ושומדבר.
זה לא מפתיע שאתה לא מביע דעה או משיא עצות רציניות עם תוכן אמיתי.
מכיר דחקיונרים כמוך בערימות שמפחדים להגיד משהו ברצינות פן יתקלו במישהו כמוהם. אתה תהיה תמיד מאלה שיעמדו מהצד וילעגו לכולם, אבל לעולם לא יהיו להם ביצים להכנס לשדה המשחק. אז אתה יכול לקרוא לי הזיה ומה שאתה רוצה אבל אתה הבדיחה (העצובה) פה מבחינתי. ואני רואה שפומה כבר הצטרפה עם בדיחות הקרש הצפויות שלה.
בכיף שיהיה לכם ילדודס.

puma141

New member
מה-אני-קשורה?!

הבדיחות שלי לא קרש.......
הבדיחות שלך- חמאה! אשכרה חמאה.....

אם אתה מחליף את הניק לניק שיכול להסתדר לי איתך בראש,
כמו "חותך חמאה בכייף", או "חמאתי רומנטי" או כאלה, אני אשקול להשלים איתך.

אל תענה-תחשוב! ברור לי שיהיה לך קשה להפרד מהניק, אבל היי- בוא נצמד לאמת!

אז חשוב בעינייך לידע את כולן

שגם אם זה נעשה בהסכמה ורצון שלהן, עדין יש להן מקום, כלים ויכולת להרוס לו את החיים
&nbsp
אין ספק שזו עיצה מעולה

puma141

New member
הוא לא מתכוון סוק...

הוא פשוט מחוייב לניק שלו

לא מעניין אותו כלום- רק לחתוך ולחתוך ולחתוך...... עובד על אוטומט.

הוא קצב בתנובה.
חותך מלבנים של חמאה.

למעלה