התאהבתי באהבה

תודה על התגובות

כתבתי תגובה ארוכה ואז נכנס מישהו לחדר לעבוד איתי על המחשב וכיביתי במהירות את האנטרנט (כן, אני בעבודה, למי יש זמן לדברים האלה בבית
אז כמו שכתבתי בכותרת תודה על התגובות. lstl - אהבתי מאוד מאוד מאוד את התגובה שלך! אכן יש הרבה דמיון בין שתי הנשים בחיי- האמיתיים או המדומים כרגע (ובגלל זה, אגב, הן לא סובלות אחת את השניה)., וכנראה שיותר קל לראות תכונות מסויימות במישהו חדש אבל הן קיימות גם בישן. אחותו של שיקספיר (אחלה שם): יצאת להגן על כבוד האהבה כאילו שיש לך לפחות זכויות יוצרים עליה (את מקבלת תמלוגים?). יש סוגים שונים של אהבה. ואהבה זו לא מילה קדושה (לדעתי). אז יש את האהבה האמיתית, היצבה, שמלווה כבר שנים, ושרואה אותי בבוקר לפי ש"שיפצרתי" את עצמי, ויש את האהבה הלא ממומשת, שחלה בדמיון. ומשהו נוסף שאולי יעזור לך להבין אותי: כשכתבתי שהתאהבתי באהבה התכוונתי לאהבה של האשה ההיא אלי. התאהבתי בתחושה של להיות נאהבת, או קי? פשוט לא נכנסים כל כך הרבה תווים בכותרת, אבל זה כנראה מה שרציתי לבטא. מצידי בהחלט אין אהבה כלפיה, אלא פשוט הלתהבות גדולה. הרגשתי מאוד מוחמאת בכל הסיטואציה (ולא שחסרות לי מחמאות בבית, ועדיין- תמיד רוצים עוד, או ממישהו אחר. Second Opinion כמו שאומרים ברפואה
ודבר ממש אחרון לזיו:רק לתשומת לבך, ויכול להיות שאני מבטאת כאן רגישות יתר: הקטע על להצטרף וכו´ רק בגלל שאנחנו שתי נשים היה מיותר מבחינתי. וזאת בזמן שהגברים כאן הגיבו באמפטיות ולעניין. אז מה אם יש גברים שזו הפנטזיה שלהן? מה זה שייך למה שהעלתי? זו הרי לא הפנטזיה שלי, נכון?

בטח שמקבלת תמלוגים

אבל עכשיו הבנתי. כמה מילים יכולות להטעות ובטח בעברית שאין המון מילים לתיאור רגשות. התאהבת בתחושה של להיות נאהבת, במחמאות, בריגוש את זה אני מבינה לחלוטין. ובענייני מימוש של פנטסיות תלוי מי את. איך תרגישי עם ואיך תרגישי בלי האם תחושי פספוס? כך או אחרת. כי זה לגמרי לגמרי תלוי באישיות שלך ולא רק באופי הקשר שבין שתיכן. ואם התשמע משהו מדבריי לגבי החד מיניות שלך,לא הייתה לי שום כוונה כזו, וצר לי אם כך נראה.איתך הסליחה! .

אני ממש מתנצלת, מעומק ליבי !!

גרעין קשה, קודם כל, אני מקווה שעכשיו הגרעין בכל-זאת קצת התרכך, והדברים קצת יותר ברורים עבורך.... שנית, אני לחלוטין מתנצלת מעומק ליבי. לא היתה לי לרגע כוונה לפגוע ולמען האמת - ראיתי את דבריי כמחמאה, ומתוך כוונה זו - הם נאמרו. צר לי מאוד-מאוד-מאוד שפגעתי בך בדבריי !!! לו רק היית יודעת כמה כבוד, והערכה, ואהבה יש בליבי על אומץ ליבך ועל חוכמתך, ונכונותך לחשוף בפנינו בעייתך !!! לחלוטין לא היתה לי כוונה לפגוע, ואני נורא מצטערת על כך. באמת שהתכוונתי להחמיא (בעיניי, זו מחמאה אדירה !!!) אבל - מסתבר ש"באתי לברך ויצאתי מקללת", ואני נורא מתנצלת על כך !!!! סליחה. זיו

למעלה