התאהבתי באהבה

התאהבתי באהבה

שלום אני אשמח אם תקשיבו לי לרגע ואולי גם תעניקו לי עצה טובה. אני בת 37, לסבית וחיה עם בת זוג כבר המון שנים. יש לנו זוגיות טובה באופן כללי (עם עליות וירידות ופה ושם, אתם יודעים). לא בגדנו אף פעם אבל באופן כללי בת זוגי היא היותר פלרטטנית בין שתינו, והרבה הרבה מריבות בנינו היו סביב זה. לפני כמה חודשים חברה טובה שלי התוודתה בפני שהיא מאוהבת בי כבר תקופה ארוכה. עצם הווידוי שלה היה מאוד מרגש, מה גם שהיא בהחלט אשה מושכת. התרחקתי ממנה כי הרגשתי שזה מסוכן, היינו במצב של "עוד רגע במיטה". אז עשיתי את מה שאנשים בוגרים (?) וחכמים (??) עושים: תפסתי מרחק וניסיתי לחזק את הקשר עם בת הזוג שלי. אבל במקביל הפנטזיות על הבחורה הזו (שמעולם לא כיכבה לפני כן בפנטזיות שלי!) לא מפסיקות. אני מרגישה (כמו בכותרת שנתתי להודעה) שםשוט נדלקתי על המצב הזה שאני יודעת שהיא רוצה אותי. וזה כל כך מפתה... כי עם כל הכבוד לזוגיות הוותיקה- הרי כולנו יודעים שבהתחלה הכל רענן וכיפי. אני ממש לא מעונינת לאבד את בת הזוג הנוכחית שלי- אני אוהבת אותה. רק רוצה לטעום קצת ו...לחזור הביתה. ברור לי שזה לא אפשרי. מה עושים?

אני חושבת שהתשובה לשאלתך

טמונה ממש בתוך השאלה. "אני ממש לא מעוניינת לאבד את בת הזוג הנוכחית שלי - אני אוהבת אותה..." אז - אל תאבדי את בת הזוג הנוכחית שלך. את אוהבת אותה !!! ונדמה לי שאת אכן מספיק בוגרת ואחראית גם בשביל לדעת שאי-אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. ולפנטז - למה לא...מותר. חשבת, אולי, לשתף את בת זוגך בפנטזיות שלך ?! - יכול להיות מרגש... אני טוענת שפנטזיות מקומן שם. ולא כל פנטזיה צריכים לממש.... זיו

לשתף את בת זוגי?

אנחנו הרבה פעמים משתפות אחת את השיה, אבל במקרה כזה, כשמדובר במשהו ממשי זה יכול להיות מאוד מאיים מבחינתה. כלומר זה יהיה מאוד מאיים מבחינתה. ולגבי פנטזיות- הן מה זה מתחילות לעצבן בשלב מסויים.

לפעמים, דווקא ברגע שמשתפים

את בן/בת הזוג בפנטזיות - הן מאבדות מעוצמתן !!! לדעתי, זה בהחלט יכול לתרום לחיזוק הקשר, וגם לתחושה נוחה יותר ביניכן....המלצה שלי.

לשתף או לא לשתף?

אם בת זוגך רגישה אליך, היא ודאי חשה שעובר עליך משהו שאת שומרת לעצמך. לפעמים תחושה מעין זו יכולה להביא למחשבה שאת בוגדת בה בגידה של ממש, גם אם הכל רק בראש. אם את בוטחת ביחסיך עם בת זוגך וביכולתך לספר לה על משיכתך לאחרת ממקום רגשי נקי שלך, מבלי לתת לה הרגשה שהיא פחות, עשי זאת. אחרת תזרעי את ראשיתו של ריחוק.

האלי

New member
יכול להצטרף

לדבריה של זיו. ואף לחזק אותם. את יודעת את התשבוה לשאלתך. את רק רוצה לפנטז... אז תפנטזי, אולי תוכלי להתנחם בזה שבפנטזיות הסקס הרבה יותר טוב מאשר במיטה
שלך, האלי.

האלי, ../images/Emo3.gif

כשראיתי את הכותרת שלך ("יכול להצטרף") - חשבתי לתומי שאתה מציע להצטרף לשתיים....היו לי ציפיות להודעה סוערת במיוחד... חלומו של כל גבר (לבלות לפחות לילה אחד עם שתי נשים), לא ?!?

האלי

New member
כיין וילוא (שמעון פרס)

נכון, אם כבר מדברים על פנטזיות... אבל לא מדברים על הפנטזיות שלי נכון? וחוצמזה לויפה להוציא ככה לשון זיו
שלך, האלי.

למה לא ?!

בודאי שמדברים פה על פנטזיות - (לא שמת לב ?!) - ואפילו מנסים להגשים אותן... (טוב, לא הכל....) חוץ מזה, לא חידשת כלום.... זאת פנטזיה אוניברסלית, ושמישהו יוכיח לי אחרת !!! לילה טוב, חברים !!! היה לי יום עמוס היום... זיו

יש לי קושי לקבל את הדילמה שלך

יש פער מוחלט בין הכותרת של ההודעה- ובין התוכן. התאהבתי באהבה זוהי כותרת גדולה. משמעותית. והתוכן-תשוקה לאישה אחרת, התלבטות אם לבגוד או שלא. האהבה שלך לבת הזוג הקבועה -כך את אומרת והאחרת, מהי עבורך? ואני לא יודעת מה אנשים בוגרים וחכמים עושים לא למדתי טוב את השעור הזה בבית ספר של החיים תעשי מה שאת רוצה , מה שהלב שלך אומר, מה שהבטן לוחשת לך. לא מכירה מילים כמו "לא אפשרי" או"ברור ". הכל אפשרי. וכלום לא ברור. את יכולה לשתף את בת הזוג שלך, ברצונות שלך, ואולי היא תהיה גם שותפה אקטיבית. את יכולה לשתף אותה,בתשוקות שלך,מה שיוביל לפגיעה נוראית בה. את יכולה לשתף אותה במאווים שלך, והם יתמוססו למילים ויתפוגגו לתהום . את יכולה גם שלא. את יכולה לבגוד, את יכולה להיפרד, את יכולה ל"התגבר על היצר", הכל את יכולה. את ורק את יכולה לבחור. אבל הכותרת שלך- התאהבתי באהבה. את זוכרת?

בעצם מה את שואלת?

נניח שאומר לך - תלכי על זה.. מה איכפת לי - בתוצאות רק את תישאי... ואם אומר שלא כדאי - תשמעי? ובכל זאת: החיים מלמדים ש: לבגידה יש מחיר יקר - הפינטוז - בחינם!

mika2

New member
תשאלי

לדעתי את צריכה לשאול את עצמך : נניח ואני אתן לעצמי להתאהב באהבה, מה יהיה הלאה, האם את יכולה לערוב שהשליטה תישאר בידייך, האם את יכולה להבטיח שההתאהבות תהיה רק "לטעום" ? ואולי הטעם ישאיר טעם של עוד ועוד ועוד ועוד ואז - תרצי להחליף- "חדש מפני ישן תוציאו"... ואז אולי פתאום זה כבר לא יהיה זה, אבל חברתך הנוכחית גם היא כבר לא תהיה בשבילך. את צריכה לשקול את המשקל הסגולי של החברות הנוכחית שלך, ולהחליט אם את לוקחת סיכון שהיא תתפרק. תשקלי, תשקלי, אבל קחי את הסכנות בחשבון, ודעי לך שקשה קשה לשלוט באהבה.

adam33

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי זה שנמע הכי מטומטם אבל תספרי לה על המישהי האחרת ועל כך שהמישהי האחרת רודפת אחרייך זה יקבל פאן שונה בכך שהחברה שלך תבין מה שמסביב ושאת רוצה להמשיך את חברותכן ביחד על אף הכל.. אלא אם אינך רוצה..

adam33

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי זה שנמע הכי מטומטם אבל תספרי לה על המישהי האחרת ועל כך שהמישהי האחרת רודפת אחרייך זה יקבל פאן שונה בכך שהחברה שלך תבין מה שמסביב ושאת רוצה להמשיך את חברותכן ביחד על אף הכל.. אלא אם אינך רוצה..

adam33

New member
לפי דעתי...

lstl

New member
קחי את הזמן

אני רוצה לשתף אותך בחוויה דומה שעברה עלי. נכנס לחיי לכמה דקות אורח רחוק. נדלקתי עליו, לא בקטע של התאהבות או סקס, אלא יותר בקטע של infatuation (התאהבות טפשית). הוא הראה סימני חיבה בולטים. אני אשה נשואה ומאוהבת בטרוף בבעלי, אבל כפי שכתבת "התאהבתי באהבה", ז"א - התאהבתי ברעיון שמישהו מוצא חן בעיני ואני מוצאת חן בעיניו, והפוטנציאל קיים. כמובן שלא עשיתי שום צעד בכיוון, מכיוון שכפי שציינתי - אני מטורפת על בעלי, וגם בגלל שאני פחדנית, וגם בגלל כל הסיבות ההגיוניות והשכלתניות. אבל... כל פעם שהייתי רואה אותו, נהיה לי חם, הייתי מסמיקה... כמו ילדה מפגרת, ולמה? בגלל שהתלהבתי מהרעיון, מהפנטזיה.... הרשיתי לעצמי לחשוב על חיים איתו, על אהבה איתו.... ועדיין, אני אוהבת את בעלי, זה לא השתנה. בגלל שהוא קפץ לחיי רק לרגע, לאחר שהוא הלך, זמן קצר לאחר מכן, זה פשוט עבר לי. אולם ידעתי מהתחלה שלעולם לא יקרה דבר, אבל נהניתי מהמחשבות (יותר מחשבות מאשר פנטזיות). ואגב, לאחר שכל האבק שקע והכל "עבר" לי, גיליתי למה נדלקתי עליו - זה ישמע שמאלצי, אבל זה בגלל שהוא כ"כ דומה לבעלי מכ"כ הרבה בחינות. ואת זה ראיתי רק אחרי שנגמלתי ממנו. אולי לך זה יהיה יותר קשה, מכיוון שהחברה קרובה אליך, אבל כפי שאת אומרת, את אוהבת את החברה שלך, את אוהבת להיות איתה ורוצה להמשיך ולחיות איתה. אני מחזקת את ידייך בהחלטתך - קחי מרחק מהמאוהבת בך, מרחק פיזי ומרחק של זמן, ולפי דעתי, מהר למדי זה יעבור לך "ההתאהבות באהבה".

lstl

New member
גם אני

את צודקת לחלוטין. זו חוויה שקירבה אותי לבעלי (עד כמה שניתן יותר ממה שהיה) וגרמה לי להבין איזה אוצר יש לי בבית.

lstl

New member
קחי את הזמן

אני רוצה לשתף אותך בחוויה דומה שעברה עלי. נכנס לחיי לכמה דקות אורח רחוק. נדלקתי עליו, לא בקטע של התאהבות או סקס, אלא יותר בקטע של infatuation (התאהבות טפשית). הוא הראה סימני חיבה בולטים. אני אשה נשואה ומאוהבת בטרוף בבעלי, אבל כפי שכתבת "התאהבתי באהבה", ז"א - התאהבתי ברעיון שמישהו מוצא חן בעיני ואני מוצאת חן בעיניו, והפוטנציאל קיים. כמובן שלא עשיתי שום צעד בכיוון, מכיוון שכפי שציינתי - אני מטורפת על בעלי, וגם בגלל שאני פחדנית, וגם בגלל כל הסיבות ההגיוניות והשכלתניות. אבל... כל פעם שהייתי רואה אותו, נהיה לי חם, הייתי מסמיקה... כמו ילדה מפגרת, ולמה? בגלל שהתלהבתי מהרעיון, מהפנטזיה.... הרשיתי לעצמי לחשוב על חיים איתו, על אהבה איתו.... ועדיין, אני אוהבת את בעלי, זה לא השתנה. בגלל שהוא קפץ לחיי רק לרגע, לאחר שהוא הלך, זמן קצר לאחר מכן, זה פשוט עבר לי. אולם ידעתי מהתחלה שלעולם לא יקרה דבר, אבל נהניתי מהמחשבות (יותר מחשבות מאשר פנטזיות). ואגב, לאחר שכל האבק שקע והכל "עבר" לי, גיליתי למה נדלקתי עליו - זה ישמע שמאלצי, אבל זה בגלל שהוא כ"כ דומה לבעלי מכ"כ הרבה בחינות. ואת זה ראיתי רק אחרי שנגמלתי ממנו. אולי לך זה יהיה יותר קשה, מכיוון שהחברה קרובה אליך, אבל כפי שאת אומרת, את אוהבת את החברה שלך, את אוהבת להיות איתה ורוצה להמשיך ולחיות איתה. אני מחזקת את ידייך בהחלטתך - קחי מרחק מהמאוהבת בך, מרחק פיזי ומרחק של זמן, ולפי דעתי, מהר למדי זה יעבור לך "ההתאהבות באהבה".

למעלה