התאהבות...

holy_sheep

New member
התאהבות...

אני יודעת שהיה על זה עץ איפשהו- אבל זה אקטואלי ונורא רציתי לשאול. כאשר אדם מאוהב, הוא מלא באנרגיות, מקרין אנרגיות, ואין לו בעיות זרימה או "התחדשות אנרגטית". השאלה היא, האם אנשים מאוהבים יכולים להשתמש באנרגיות האלה שלהם? כאילו, האם ניתן "למקד" אנרגיות של אהבה? ולא סתם, כאלה שמציפות אותך מכל מקום? או שאלה פשוט אנרגיות שזורמות, ואי אפשר לשלוט עליהם? מעניין אותי לדעת... אהה.. ועוד שאלה- כשאתה מאוהב במשהו- כושר השיפוט שלך טוב יותר או מעורפל יותר? כבשה תמימה...

holy_sheep

New member
עוד שאלה...

אם מאגיסט מסוגל לשלוט בכוח רצון של משהו, האם קיים איזשהו "שילד" (מגן) שיכול להגן על הרצון החופשי??? מאגיסט חזק יכול לגרום למשהו להרגיש או לחשוב דברים "מושתלים"- האם אפשר לעקוף את זה בצורה כלשהי? פינת השאלות של הערב... התמימות תנצח (אולי...) כבשה קדושה

morning star

New member
אנרגיה של כל רגש

ניתן לנתב... זוהי חלק מהמאגיה, וישנן פעולות רבות הדורשות שימוש גם באנרגיות העולות כתוצאה מרגשות שונים באדם. מעבר לאנרגיית רגש האהבה, ישנו תחום שלם הנקרא Sex Magick אשר מנצל את האנרגיות המשתחררות בזמן הסקס לפעולות מאגיות שונות. שלך הנווד

shir1001

New member
כיצד מבצעים

כיצד מבצעים ניתוב של הרגשות וכיצד מבצעים את הנעילה של החופש ושאלה נוספת כיצד גורמים להגברת המשיכה של מישהו בך? בתודה שיר

nepthys

New member
בקשר לשאלה של כבשונת ושלך

קודם כל - אם למישהו יש כוח רצון מספיק חזק, אז שומדבר לא יכול לעצור בעדו. וכמובן שקיימים מספיק כישופים להגנה, והגנה כוללת גם את שמירת הרצון העצמי, לא רק שמירה פיזית. ו...אל תקראי לזה שילד, שוב מונח ממשחקי תפקידים.. ניתוב של הרגשות כלפי מטרה כלשהי - רשמתי כאן את הטכניקה שלי בעבר ואני ארשום שוב בצורה הכי קצרה וברורה שיכולה להיות - כדי להגיע למצב רגשי חזק, שבו את באמת מרגישה את המטרה שלך, וזהו מצב אופטימלי שחייבים להגיע אליו תמיד במאגיה, אני חושבת שצריך לפעול בשני שלבים. קודם כל - לחשוב על רוע המצב כיום, ולאחר מכן - לחשוב על כמה טוב הוא יכל להיות אם מה שאת עושה יצליח. אני חושבת שתמצאו שבמקום סתם לנסות להתרכז חזק בדברים, לעשות את שני השלבים האלו זה נורא קל ונוח, לפחות בשבילי. לאחר שיש בכן את הרגשות, שזה בעצם האנרגיה, אתן משחררות אותה ע"י מעשה סמלי כלשהו (תפילה, כתיבה, בלה בלה) או פשוט ע"י המילים "כך יהיה" אם אתן לא אוהבות להסתבך. "כיצד מבצעים את הנעילה של החופש?" גורם לי לחשוב על קצת כוונות לא טהורות כאן, במיוחד כי את חדשה, אבל מילא. נעילה של החופש זה כאשר עושים כישוף על מישהו, שהוא יחשוב משהו שהוא לא רוצה לחשוב. לדוגמא - וכאן נכנסת השאלה השניה שלך - הגברת משיכה של מישהו. אם מישהו לא נמשך אלייך, ואת גורמת לו להימשך אלייך, זה שטיפת מוח וזה בעצם נעילה של החופש. אם את אדם אתי ובעל ערך מוסרי גבוה, את יכולה במקום זה לפנות לעצמך - להגביר את כוח המשיכה שלך, ולקוות שהוא ימשך אלייך.

למעלה