התאהבות במטפל

ארטמיס8

New member
התאהבות במטפל

היי אממ.. לא בטוחה שזה קשור לנושא הפורום, אבל. אני בטיפול פסיכולוגי כבר כמה חודשים, בזמן האחרון אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב במטפלת שלי. שמעתי שזאת תופעה דיי נפוצה ומטפלים יודעים איך להתמודד עם זה. דיברתי עם המטפלת שלי על ההתאהבות פעם אחת, אבל אחרי זה ברחתי מהנושא, זה פשוט מביך מידי.. גם עם הזמן זה מתחיל לפגוע בטיפול ובקשר שלנו, כאילו נהיה מעין מתח כזה. אני יודעת ששום דבר לא יכול לצאת מזה אבל זה לא עובר. מה אפשר לעשות? וחוץ מזה התאהבות במטפלת אומרת משהו על הנטייה המינית שלך? תודה :)

friedgreen

New member
אני הייתי מפסיק

אבל זה בגלל שהייתי חושב פרקטית, על זה שזה עולה לי המון כסף. לפעמים, המון כסף זה יותר חשוב מאהבה :) לגבי מה לעשות אני חושב שרק איש מקצוע יכול לייעץ לך. אבל גם מה שאת מרגישה חשוב. לגבי ההתאהבות - נטיה מינית זה עניין גמיש. התאהבות במטפלת שלך לא אומרת שלא תוכלי לאהוב גבר בחייך. יש לזה קשר למיניות, אבל בצורה הזו (התאהבות במטפלת, דמות סמכות, אב וכו') הוא בטח די מעורפל ומבלבל. זה נשמע מעניין בכל אופן.

גרא.

New member
ארטמיס8,התאהבות במטפל/ת היא מצב מאד שכיח,כאשר

שוב ושוב נשאלות כמעט אותן השאלות.לפיכך מצ"ב תגובה שלי בדיוק לאותה השאלה.לגבי התאהבות במטופל. בכל מקרה,זו אינה סיבה לנטוש את הטיפול,אלא כפי שנאמר בקישור,דווקא לבדוק במהלך הטיפול,את המשמעויות שיש לכך לגבי המטופלת.

למעלה