התאהבות בחבר טוב

לולה346

New member
התאהבות בחבר טוב

ש לי חבר קרוב וטוב שמה לעשות... התאהבתי בו!
אנו נפגשים אחת לשבועיים בערך שהוא מתקשר ויוזם את הפגישות בינינו ואז גם חבריו שם ולא יוצא לנו להיות לבד... שאני מנסה ליזום משהו שנהיה לבד, הוא מבטל, לא יכול... שאנחנו יחד פיזית אני מרגישה את האנרגיה הטובה בינינו (ישנה גם אנרגיה מינית מטורפת), הוא מאוד מתעניין, מגונן, מפרגן, מצחיק, אבל... בחור אטי וכבד זה נמשך ככה כבר 3 חודשים! מה דעתכם? תאריך לידתי 31/05/73 והוא 23/04/77, תודה רבה לכל המשיבים

בעייתי..

תצטרכי להיות מאוד טקטית כדי שלא לאבד גם את החברות ביניכם בעתיד אם אכן משהו יקרה.

לגבי ההתאמה ביניכם - הפורום הזה אינו עוסק בהתאמות מכל סוג, אז.. תצטרכי לסמוך על הלב. אגב, אני בדרך כלל סומך עליו במקביל לכוכבים ולפעמים רק עליו בלבד..
לא אכזב אותי עד היום, לשמחתי.

מצד שני,אם הקשר הלא ממומש הזה

גורם לתקיעות רומנטית אצל הגברת, מוטב לה לדבר ואולי סיום הקשר החברי הזה
יפתח פתח לקשר רומנטי אמיתי.

נתקלתי פעם במקרה כזה.
סיום של חברות טובה כמו הנ"ל הביא את האישה לקשר אחר, זוגי, שנמשך
כבר שנים.

מי יודע

רצוי לסמוך גם על הראש והשכל הישר

ולא רק אחרי 2 הסרסורים שלו, הלב והעיניים.

האמת שהוא נולד יום לפני, והשוורים הם בדרך כלל לא יוזמים ומתקדמים לאט ובעדינות. היייתי לא לוחץ ויכול להיות שהוא גם חושש להתאכזב בגלל התקדמות מהירה. הייתי נותן לו להרגיש בנוח ואחרי מפגש עם החברים תנסי להציע להמשיך איתו לבד, זה יותר מרגיע ורוב סיכויים שהוא יזרום.

המון הצלחה

Y. Welis

New member
שלא כמו נשים, גברים יכולים להמשיך להישאר

ידידים, גם אחרי התוודות מצד הבחורה. שיחה כנה תבטיח את זה.

אני גם אומר - ידידות אמיתית נבחנת במשברים. זה מבחן מצויין.

מתלמד8

New member
ללולה-להתאהב זה יפה וטבעי,הייתי מציע ללכת -

אחרי הלב-קודם כל,(למרות שאני מתעניין במהלכי הכוכבים)ולתת לזה זמן קצוב ולנסות לברר את עמדתו,הולך-שיהיה במזל,לא הולך? חותכים וממשיכים הלאה,יכול להיות שהוא לא מעוניין ביותר מחברות ואת באהבתך הטהורה מבקשת לתת עוד צ'אנס ועוד צ'אנס ליחסי זוגיות,נכון,זה לא פשוט לקחת אהבה ולכלוא אותה,לחרוק שיניים ,לנשוך שפתיים ולצעוק-למה זה מגיע לי?(זה קרה לי-צעקתי לעצמי למה זה מגיע לי?) אבל מצד שני לא כדאי להישאר תלוי במצב של אי וודאות-זמן רב,צריך לפנות מקום לאהבה חדשה. בהצלחה.

למעלה