התאהבות אסורה

עיילה28

New member
אז ככה :

ממש לא הייתי מפרקת את הנישואים ! אהבתי אותו בתור ידיד (רק מאוחר יותר התחלתי להרגיש רגשות כלפיו).פשוט התרגלתי אליו ונקשרתי אליו כל כך שהיה לי נורא עצוב שהוא התעלם ממני ומחק אותי כאילו אני לא קיימת. אם המצב היה נמשך, הייתי פשוט נהנית מעצם הקשר (שהיה בעיקרו טלפוני). כשאני כותבת שורות אלה - אני חושבת על זה שאולי יצא מזה משהו טוב בסופו של דבר. יכול להיות באמת שאם זה כן היה נמשך זה היה יכול להיות אסון. (אולי בשבילו יותר מאשר בשבילי כי הוא בכלל לא פתוח ולא ליברלי עד כמה שהבנתי).הייתי רוצה להחזיר את הזמן אחורה ולשנות כמה דברים שאולי היו מתפתחים בצורה שונה... ללא קשר אינטימי. אני פשוט צריכה לשכוח ולעבור הלאה... אבל קשה לי. אני מתפתה כל הזמן ליצור קשר...

עיילה28

New member
OK

אני חושבת שאני כן ליברלית וגם בעלי(לא הסתרתי ממנו. הוא יודע הכל ואין לו בעיה אם זה כל עוד אני אוהבת אותו ולא מחליפה אותו באחר). וה"ידיד" - לא ליברלי. (וזאת הבעיה). תודה על הניתוח הפילוסופי...

עיילה28

New member
כן. התחברתי לדמות הזו מאד

אני מעריצה אותה. ולעניננו: לא הייתי מפרקת שום דבר. אתה צודק שהיתה יכולה להיות אי נעימות... אני מבינה זאת עכשיו. אבל קשה לי נורא עם זה. אני כל הזמן מתפתה ליצור קשר.ועצוב לי נורא לחשוב על כל מה שהיה. אני משחזרת שיחות שהיו, וחושבת מה היה קורה אילו הייתי עושה/אומרת אחרת דברים... הקיצר - כנראה שיצא מזה משהו טוב בסופו של דבר... (אוף....)

עיילה...איך בדיוק?????

אמרת שבעלך יודע ושהוא מוכן לקבל זאת????? אישית, במקומו הייתי מעיף אותך לכל הרוחות( אבל, מי אני שאשפוט...). אלא אם כן נחליט אני ובת זוגי לעשות סוויצ'ים ביחד..) איך דבר טוב יצא לך מזה, יקירתי, את מאוהבת בידיד שלך, ולא בבעלך!!! איך את לא שמה לב, זה מה שמשתמע מתוך השורות שאת כותבת.!!!! עצתי לך, תנתקי כל קשר, אפילו לא טלפונית כי את נמשכת אליו כמו פרפר לאש, והאש כאן...מסוכנת. יום אחד יימאס לבעלך מכל זה ובכלל זה ממך. ומה אם הוא יפלוט משהו בנידון לאשתו של הידיד שלך???? והיא תרצה לפרק את החבילה, והוא יבוא אלייך האם אז תחליטי לפרק את חבילתך את?? יקירה..תחשבי טוב טוב... מקסימום,אם חסר לך הריגושים, מצאי אותם במקום אחר עם ידיד אחר, אל תערבי סקס עם חברים, במיוחד שבעלך לבטח יודע מי הוא.

למעלה