התאבדות מישהו שהתאבד ברצונו האם זכאי להיות בגן עדן? והאם קדיש וכו' יעזרו לו למעלה?
D dell45 New member 3/1/07 #1 התאבדות מישהו שהתאבד ברצונו האם זכאי להיות בגן עדן? והאם קדיש וכו' יעזרו לו למעלה?
J Jermaine Jackson New member 4/1/07 #2 אומרים שאין לו חלב לעולם הבא ככה קראתי בספרים שהמאבד עצמו לדעת [מתאבד] מחכים לו עונשים חמורים ואין לו שום חלק לעולם הבא שום גן עדן כלום.
אומרים שאין לו חלב לעולם הבא ככה קראתי בספרים שהמאבד עצמו לדעת [מתאבד] מחכים לו עונשים חמורים ואין לו שום חלק לעולם הבא שום גן עדן כלום.
א אופירA New member מנהל 4/1/07 #3 קדיש וכו' יעזרו לו מאד בדורנו כמעט שאין מקרה קלאסי של "המאבד עצמו לדעת". רוב רובם הם אנשים שנטרפה עליהם דעתם מייסורים.
קדיש וכו' יעזרו לו מאד בדורנו כמעט שאין מקרה קלאסי של "המאבד עצמו לדעת". רוב רובם הם אנשים שנטרפה עליהם דעתם מייסורים.
J Jermaine Jackson New member 4/1/07 #4 איזה חידוש זה כולל גם כאלה שהפסידו בהימורים וסתם מדוכאים??? כי אם כן אז המקרה של "מאבד עצמו לדעת" לא נפוף בכלל כמו שחשבתי.
איזה חידוש זה כולל גם כאלה שהפסידו בהימורים וסתם מדוכאים??? כי אם כן אז המקרה של "מאבד עצמו לדעת" לא נפוף בכלל כמו שחשבתי.