התאבדות

התאבדות

כברכמה ימים שחושב על זה כבר עשיתי הכנות ולא זה לא בגלל אהבה אלא בגלל כסף האהבה אליה ולילדים שלי הם אלה שהחזיקו אותי למרות שכל רגע נוסף מסמר נווסף והיא ששמעה הכול ניסתה בכל כוחה למשוך החוצה מהמחשבות הציעה כסף הציעה את עצמה ואני הייתי טיפש ודחיתי הכול מכל לא מחפש רחמים! אבל חייב לומר כשאנשים עושים ורוצים לעשות בשבילך תן להם להושיט אליך יד. אוהב אותך

../images/Emo18.gif מחשיבה מעגלית רצוי להימנע

שנמצאים במדרון צריך להרים טיפ טיפה את האף על מנת לראות את קו האופק על מנת לא לחשוב שהמצב הוא תמידי ולא ישתנה... לא בטוח שהבנתי מה שכתבת אבל אם הבנתי נכון בוא אני אזכיר לך או אגלה לך שגם אני עברתי התרסקות כלכלית בגלל הונאה של שותף לפני 15 שנה בערך וזה בזמנו היה הרבה יותר חמור מהיום כי אז לא היו חקירות יכולת כמו היום והשתמשו בהליכי הוצל"פ גם כענישה ופגיעה בכבוד האדם ואני לא אכנס לסרטים שעברתי אבל בהחלט היו המון המון סרטים כולל הגירה מהארץ אבל בשורה תחתונה זה עבר ונגמר... לא לשכוח שגם הגירושים האלו ריסקו אותי כלכלית כי יצאתי עם התחתונים ביד ולותיקים זכור שלמרות כל זאת סרטים לא היו חסרים גם במקרה הזה אבללללללללללללל גם זה נגמר ! בקיצוץ מה שבא לומר שגם החרא הכי גדול מתי שהוא נגמר לכן חשיבה על התאבדות זה מיותר !!! {בלי שום קשר לעבר וכדומה אתה תמיד מוזמן ליצור קשר ולהעזר בנסיון}

ב ה י ר

New member
תראה ,זה ממש מורכב ודיי פילוסופי

אבל בגדול חושבת שמי שמתאבד לא פותר את עצם הקיום שלו בעולם הזה... וחושבת שמי שרוצה להיתאבד פשוט רוצה לא להיות קיים מעולם... זה מה שאני הייתי רוצה..אם הייתי מתאבדת, להעלים את העובדה שהייתי קיימת איי פעם...מה שכמובן לא ראלי, ולכן התאבדות לא פותרת כלום.

G a v ® i e L

New member
התאבדות, היא פתרון קבוע לבעיה זמנית

כמו שאמרת, לא תוכלי להעלים את עצם קיומך כי גם שתיעלמי (עד 120, כפרה,נשמה..) קיומך ימשיך דרך הדור שהשארת, ואפילו דמותך תשתקף ממנו. כך, שיש בנו מעין הניצחיות... אור ושמחה, ג' הלך למעשה.

ב ה י ר

New member
../images/Emo13.gif

גם למי שאין ילדים היה קיים פה חיי פה ביקום הזה הוא לא פתר את הבעיה רק את עצמו...סוג של אגואיסטיות לטעמי. וכן,חושבת כמוך בעיניין הנצחיות...

הבהרה קטנה

אמרתי חשבתי!!! בעבר עכשיו כבר יודע שזה לא יקרה יודע שאקום ואלחם! על כל מה שאני רוצה בחיים על כל מה שצריך בחיים

תוציא את זה מהר מהראש שלך../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

יש כל כך הרבה קשיים בחיים, ואני חס וחלילה לא מזלזלת בקושי, שאתה עובר כרגע, ובטח לא מבקשת ממך להשוות בין הקשיים, שיש לאחרים לאלה שלך. זה יחלוף וגם אם המצב הכלכלי שלך ימשיך להיות בכי רע, אין הצדקה למחשבה כזו. ואם זה יעזור אז, כן, תמשיך לחשוב על ילדיך והכאב העצום שתגרום להם, תחשוב על כך שהם יגדלו בלעדי אהבתך, בלעדיך! תוציא את המחשבה הזו אחת ולתמיד מהראש. אין לה מקום שם! אנשים אוהבים אותך, זה לא אומר לך משהו??? זרקת חתיכת פצצה לפורום!!! והכנסת אחת לתוך הראש שלך. זה לא במקום. תוציא את זה מהר משם! תן לאנשים שאוהבים אותך לעזור לך, כדי שבשעתו תוכל גם אתה לעזור להם! זה כל הרעיון בעזרה, לא?

מיי לי

New member
אחריות

הילדים שלך בטוחים שיש להם את האבא הכי מקסים בעולם. מה יהא עליהם? איפה האחריות שלך? חשוב עליהם! הילדים שלך רוצים אבא ולא כסף!! בגלל כסף להתאבד?????????? השתגעת????

miriel2

New member
לכולם יש נפילות כאלה ואחרות...

ותאמין לי שכולם (לפחות כמעט כולם) נמצאים בסרט הזה. והתאבדות היא לא הפיתרון, קח את עצמך בידיים ולאט לאט תוציא את עצמך מהבוץ הזה ותראה שעוד זמן קצר אתה תטפח לעצמך על השכם. גם אני עברתי תקופות קשות הן מהבחינה הכלכלית והן מהבחינה הרגשית. אני לא יכולה לאמור לך שהיום הכל ורוד אבל אני כן יכולה לאמור לך שהרבה פעמים אני טופחת לעצמי על השכם... הייה חזק איש

משוגע???

האמת שפסיכיאטרית בדקה אותי הערב היא אמרה שאני לא משוגע.. אידיוט מפגר כן היא שמעה ממני על זו שאני אוהב וכמה הייתי חרא כשדחיתי את נסיונות העזרה שלה וכמה מטומטם הייתי שהושיטה לי יד מהלב ואני רק פגעתי בה בגישה המפגרת שלי ואני אוהב אותה מאוד מאוד בחיים לא הרגשתי לאישה ככה ואני כבר חשבתי שאני יודע מה זו אהבה...והיא לימדה אותי אחרת מקווה שאמצא את הדרך להוכיח לה....

מיי לי

New member
נהדר!!!!!../images/Emo6.gif

עכשיו יש לך אתגר! יש לך בשביל מה לחיות!!! בשביל להוכיח לה את אהבתך
מאחלת לך הצלחה, אושר אמיתי ואהבה ענקית

לא חושב

שאני מספיק יצירתי כדי להראות לה מה עובר לי בלב או בראש...אלא אם כן אצליח להוציא אותו ולפרוס אותו בפניה.... אבל אשתדל למצוא את הדרך ואם לא אמצא..אזכור את השיעור לתמיד.

מיי לי

New member
בטוחה

שתופתע מאוד מהיצירתיות שלך כשתפנה אותה לכיוון האהבה במקום בו האהבה שוכנת, יש יצירתיות, אמת, חכמה, שמחה ומה לא? ואם היא לא תראה אותה, את האהבה שלך, סימן שלא מגיעה לה האהבה הענקית הזו.

קצת מתבייש לומר

אבל עד שהכרתי אותה ..רק חשבתי שיודע מה זו אהבה רק לפני ארבעה ימים אמרה לי א ו ה ב ת אבל ידעתי עוד לפני כן..כי ראיתי בעינייה...
ויש עוד כמה דברים שפתאום הבנתי כמה עד היום הייתי נבער... והיחס שלי אליה..לא היה בכלל במקום אז רק נשאר לקוות.

למעלה