התאבדות

eMiFrEaK

New member
אני חייבת לציין...

פשוט גאוני! זה נשמע ממש כייף למות באוויר.. תוך כדאי צניחה חופשית חח

Evil Gremlin

New member
פשש רעיון טוב

אפשר גם לקפוץ מצוק למים....ואחרי הכדורים לחתוך את הורידים ווככה..משהו בטוח יעבוד...

Evil Gremlin

New member
ולשים שני עפרונות באף....

בסוף נמציא את השיטה הטובה ביותר להתאבד....ונבחר באקראי מישהו שינסה

Sheep From Hell

New member
יא.. מה זה כל הצורות הלא מקוריות?

אם כבר מתאבדים עושים את זה בצורה שיזכרו..!! אחרת מה זה היה שווה בכלל? אחרי שבוע היו שוכחים אותך..... אני אומנם לא רוצה להתאבד, כיף לי בחיים!!! אבל אם כבר הייתי צריכה הייתי שמה 2 עפרונות באף ואז דופקת את הפרצוף בשולחן, ואז העפרונות היו נכנסים למוח והוא היה מתחורר!!!! ואז ביי ביי... חחח אבל זה בטח אחו-שרמוטה כואב..חחח

אז ככה שני דברים:

א. ילדה, את משוגעת!
בץ תגידי המסעדה שאת עובדת בה, קוראים לה פפנושקה או משהו? מסעדה רומנית במקרה?

Sheep From Hell

New member
לא.. לא פפנושקה

לא יודעת איך קוראים לה וזה לא רומני.. זה מסעדה חלבית מתיימרת להיות איטלקית... לרוב יושבים שם דוסים, ולא נראה לי שאני עובדת שם... הם לא מתקשרים לקבוע משמרות..חחח

אה.. אוקיי סתם חשבתי...

קיצר- (*לוחצת עליך*..
) בא לך להפגש ולעשות משהו? אני תמיד אשמח להכיר אנשים חדשים במקום המשעמם הזה..

Evil Gremlin

New member
רולטה רוסית!!!

נזכרתי...זאת שיטה ממש טובה...ככה אפשר לראות אם באמת שווה לך לחיות

wasted years

New member
יש משחק בצבא..

שדומה לרולטה רוסית.. קוראים למשחק הזה "איציק"(לא יותר מדי מסובך להבין למה). מכניסים מחסנית דורכים ומוציאים את המחסנית.. בשלב זה לא יודעים אם יש כדור במכלול, מכוונים את הקנה של הרובה לגרון ומתערבים על 100 ש"ח. אם אין כדור, זכית בכל הקופה. אם יש כדור אז.... לא:(((

Angel lips

New member
הייתי בולעת ונחנקת../images/Emo8.gif

סתם סתם הייתי לוקחת כדורים הדרך הכי פחות כואבת

wildgirl1

New member
למה אנחנו חושבים על התאבדות?

אנחנו עד כדי כך חיים רע? לא באמת כשאני חושבת על זה למה להתאבד? מה זה יעשה? דוגרי כלום? מי ירויח מזה? אף אחד ובטח יהיו כאלה שאפילו יהיו עצובים לפחות טיפה אנשים , אז חבל להתאבד סתם ככה כשאנשים מתים מאיידס וסרטן ואילו הם היו יכולים הם היו בוחרים להישאר בחיים , תחשבו על אותם אנשים מסכנים שלא היה להם מזל וחלו במשהו סופני? בעקבות השירשור הזה הבנתי שאסור לחשוב על התאבדות, לכולם כמעט יש חרא של חיים אבל צריך להתגבר על זה לדעתי.

Evil Gremlin

New member
בקיצור....

לברוח ממרוקאי זועם לכיוון צוק גבווה לבלוע כדורים לתקוע עפרונות לעף לחתוך את הורידים ולקפוץ מהצוק הגבוהה לים מלא בכרישים.....משהו חייב להרוג אותך

vk3

New member
בדרך כייפית ומשוגעת...

קופץ ממגדלי עזריאלי... לפחות הייתי נהנה מזה... FREE LIKE A BIRD.

למעלה