התאבדות

s h u r i k

New member
חשמלי זה לא מעניין!

זה ניגמר יותר מידי מהר.... אבל עם מסור רגיל אתה....

Evil Gremlin

New member
אפשר לאט....או שלשים למסור

את הדבר הזה כדי ללטש עץ....כן זה נשמע כיף

Janem

New member
כואב מדי עם מסור...

תלוי אם זה bosch או makita... הם אינדוסטריאליים והם יחתכו את כל היד... ושוב צחוק לא שפוי (בקול צרוד): הההההההההחחחחחחחחחחחחחחחאאאאאאאאאאמממממממממממממממרררררררררוווווווווווו

mrmistory

New member
לא אוהב לחשוב על זה כי....

את זה עושים אנשים חלשים שלא יכולים להתמודד עם המציאות והדרך הקלה בשבילם זה למות ולא לעבוד קשה כדי להרגיש אחרת. במקרה וזה איש חולה מחלת דיכאון (כן, זה כבר מוגדר כמחלה. אימי רופא בישראל) והדרך היחידה זה תרופות שלא תמיד עוזרות. אין לי מה להגיד ובאיזה דרך הייתי עושה את זה אבל מה שבטוח מי שרוצה למות אז כדי שישתוק ולא יספר לאיש כדי שלא יהיה בטעות מצב שמישהו הציל אותו כי אחרת זה כבר לא להתאבד.

Lara F

New member
למה..?

ת'מחפש המלצות חמות למימוש תוכניותיך העתידניות..?... חחח... סתם... אמאלה זה מפחיד לחשוב על כזה דבר, למרות שהרבה פעמים היו לי מחשבות של קפיצה מביניין גבוה, אבל זה מלווה בכאבים רבים :( חחח... תכלס להתאבד זה נאחס, להתאבד לפי דעתי זה לוותר, לא להתמודד אם המצב שאתה מצוי בו, ואני לא מדברת על מצב די קיצוני...

wildgirl1

New member
לדעתי התאבדות

זה סוג של בריחה מהמציאות אבל זה גם פיתרון כולשהו, ולמרות שהוא לא הכי טוב הוא נוח לחלק מאנשים, אני חושבת שהרבה אנשים חושבים על התאבדות אבל פשוט אין להם את האומץ לפגוע בעצמם, רק הכי קיצוניים שאין להם מספיק כוח רצון ואהבה בחיים של אנשים יקרים להם בחיים יעשו כזה דבר. אני אישית לא חושבת שהייתי מסוגלת לפגוע בעצמי לבד.

wildgirl1

New member
אמממממ כן אבל רק

אחרי ה 29 באוגוסט ככה שאני לא אצטרך לסבול יב' ולפחות יהיה בת 18 כשאני ימות. אבל כך בחשבון שאחר כך אתה תמות מוות כואב בידי אמא שלי שתהרוג אותך בדם קר וזה עוד לפני שתספיק להגיד מילה. אתה עדיין רוצה לעזור לי?

wildgirl1

New member
אני בטוחה מאוד!!

אין מצב שלא ומעכשיו אני בכול הודעה שלי אליך ישלח לך:

al-x

New member
הייתי יוצא לטיילת בת ים ביום כיפור

לבוש במעיל עור, עם אוזניות לאוזניי, טלפון נייד ביד אחת, ופיתה עם בייקון ביד השניה.

datiza

New member
הייתי צונחת צניחה חופשית.. לגמרי

בלי המצנח
הכי שווה. אז גם רוב הסיכויים שהייתי מתה... למרות שבקפיצה חופשית בזמן מסויים מגיעים למהירות צניחה קבועה של בערך 250 קמ"ש ובמהירות כזאת כשנתקעים במשהו לא תמיד נהרגים... טוב הייתי מנסה בכל זאת.. אין לי כוח לכדורים וכאלה... כמובן שלא הייתי מתאבדת אף פעם... זה דפוק. אגב אני וידיד שלי גם דננו בנושא.. וגם באיך שהיינו רוצים למות לאו דווקא להתאבד... נושא אופטימי מאוד :)

s h u r i k

New member
אני רואה

שאת כבר מנוסה בהיתאבדויות, אפילו מצאת לעצמיך דרך אהובה לעשות את זה!!

al-x

New member
יש לי רעיון גאוני!

לעשות את מה שהצעת, אבל בפרק זמן מסוים אחרי שכבר לקחת מלא כדורים. במקרה כזה, או שמתים באוויר, או שההתרסקות לא כואבת :)

למעלה