התאבדות רח"ל

נער בן 18 התאבד בבני ברק

ברחוב אבני נזר על פי פורום חדשות 24 מדובר בתליה בחור תימני .. ה` ירחם.. אם יש לכם עוד פרטים עדכנו..

מישהו בן 18 זה לא נכון מה שאמרתה.

הדבר הנכון הוא שילד בן 4 נחנק משקית נילון וצות הצלה הגיע למקום..איך הגעת לזה שזה בחור ישיבה שהתאבד.??והוא תמני?! חבל שאתה מתנהג כמו בני ברקי עלוב...לילה טוב !

לצערי זה נכון מאד..

תכנסו לתגובות של הודעה הזו ותראו את העידכון וגם שדיברתי עם חבר שלמד בשיעור שלו ... מזעזע..

19אריאל

New member
מכיוון שיש התעניינות במה שהיה...

אני מספר. לפני מספר חודשים אני עושה הליכה עם חבר שלי בזבוטינסקי פתח תקוה ב11 בלילה. פתאום אנחנו שומעים מאחורינו צרחות של גהינום. אנחנו מסתובבים ורואים מדורה בגובה 2 וחצי מטר מתרוצצת על הכביש תוך כדי צרחות מטורפות. לקח לנו כמה שניות לקלוט שזה איש בוער. רצנו לכיוונו ולא ידענו מה לעשות. צעקנו לו שיתגלגל והוא לא שמע. הוא היה עסוק בלרוץ ולצרוח. הזמנתי אמבולנס ומכבי אש, ובינתיים עצר שם איזה נהג מונית, מצא צינור מים והתחיל לכבות אותו. האיש נשכב על הרצפה ונתן שיכבו אותו. הכיבוי לקח דקות ארוכות . כמה שהשפריצו מים כל האזור של הראש שלו המשיך לבעור. כבר נגמר לו הכח לצעוק. הוא יילל עד שבא האמבולנס. הוא מת למחרת. בחדשות הודיעו שהוא הצית את עצמו. אני לא הסתכלתי עליו מקרוב. חבר שלי כן. הוא עד היום בפחדים בגלל זה . המראות לא עוזבים אותו. האמת שגם אני הייתי בטראומה לא קטנה אבל זה כמעט עבר לי לגמרי. אחים שלי! תשמעו טוב טוב מה שאני אומר לכם עכשיו! אם אתם חלילה רואים כל מיני אסונות רח``ל אל תסתכלו! אל תסתכלו! אל תסתכלו! נכון זה מעניין ומסקרן אבל אלה דברים שרודפים ולא יוצאים מהראש אפילו שמאוד רוצים! למען הבריאות שלכם... ואם למדתם מהנסיון שלי והיה זה שכרי ושכרכם. לילה טוב ושלא תדעו מצרות כל ימי חייכם.

בiטחת בi

New member
ה` ישמור!

אני עברתי שם בקו 51 מת``א לפ``ת וראיתי תשלב שמד``א כבר היו שם...מה שראיתי בשניות שעברתי גרם לי לכמה לילות מסוייטים!!

בiטחת בi

New member
לא ממש!

הוא שכב על הגב. ראיתי גוף שחור וברוב הגב ראו את הבשר. בעבע...זה היה מזעזע!

19אריאל

New member
אם היית רואה את זה...

היית בוכה כמו תינוק ! אני טיפוס שלא יודע מה זה דמעות. אני בוכה רק מבצל, אבל אחרי מה שראיתי... אני מודה, בכיתי דמעות.

19אריאל

New member
כדי לוודא ששנינו מדברים על אותו מקר

את מדברת על מה שהיה מול היכל שלמה ליד הקיוסק ?

זה כואב, אבל אלה החיים

המוות והצורה שהוא מת, פחות כואבת מהמחשבה של.. מה יהיה איתו למעלה, זה יסורי מוות לנשמה..

למעלה