מכיוון שיש התעניינות במה שהיה...
אני מספר. לפני מספר חודשים אני עושה הליכה עם חבר שלי בזבוטינסקי פתח תקוה ב11 בלילה. פתאום אנחנו שומעים מאחורינו צרחות של גהינום. אנחנו מסתובבים ורואים מדורה בגובה 2 וחצי מטר מתרוצצת על הכביש תוך כדי צרחות מטורפות. לקח לנו כמה שניות לקלוט שזה איש בוער. רצנו לכיוונו ולא ידענו מה לעשות. צעקנו לו שיתגלגל והוא לא שמע. הוא היה עסוק בלרוץ ולצרוח. הזמנתי אמבולנס ומכבי אש, ובינתיים עצר שם איזה נהג מונית, מצא צינור מים והתחיל לכבות אותו. האיש נשכב על הרצפה ונתן שיכבו אותו. הכיבוי לקח דקות ארוכות . כמה שהשפריצו מים כל האזור של הראש שלו המשיך לבעור. כבר נגמר לו הכח לצעוק. הוא יילל עד שבא האמבולנס. הוא מת למחרת. בחדשות הודיעו שהוא הצית את עצמו. אני לא הסתכלתי עליו מקרוב. חבר שלי כן. הוא עד היום בפחדים בגלל זה . המראות לא עוזבים אותו. האמת שגם אני הייתי בטראומה לא קטנה אבל זה כמעט עבר לי לגמרי. אחים שלי! תשמעו טוב טוב מה שאני אומר לכם עכשיו! אם אתם חלילה רואים כל מיני אסונות רח``ל אל תסתכלו! אל תסתכלו! אל תסתכלו! נכון זה מעניין ומסקרן אבל אלה דברים שרודפים ולא יוצאים מהראש אפילו שמאוד רוצים! למען הבריאות שלכם... ואם למדתם מהנסיון שלי והיה זה שכרי ושכרכם. לילה טוב ושלא תדעו מצרות כל ימי חייכם.