התאבדות ונשמה

סוזי10

New member
התאבדות ונשמה

פעם ראשונה נכנסתי היום לפורום הזה, אתמול קמתי משבעה על הבן שלי בן 27 שהתאבד בתליה, הוא היה בדיכאון כמעט שנה ולא עזרו שום טיפולים. יש לי כל כך הרבה שאלות.הוא השאיר מכתב ממש לא אישי שבו כתב שלא נצטער יותר מדי כי בשמחה הלך מזה העולם. יש לי מחשבות לעשות סיאנס. ממה שהבנתי מרבנים שאמרו שהנשמה לא נענשת. כי מעשה התאבדות הוא רגע של חוסר שפיות ובורא עולם לא שופט על מעשים שנעשו בחוסר שפיות. היתם מציעים לי לעשות סיאנס? יש לי כל כך הרבה לבטים בנושא כי חלק אומרים שמותר וחלק אחר אומרים שאסור. תודה.

Dark faith

New member
קודם כל,

תנחומיי על מות בנך
בקשר לסיאנס, הדבר בהחלט לא מומלץ! שכן סיאנס לרוב מושך ברשתו ישיות מדרגות נמוכות האוהבות לשתעשע ולשקר. גם אם תצליח לבצע סיאנס (מה שמומלץ אך ורק בתדרוך של מתקשרת) רוב הסכויים וככל הנראה שתעלה ישות שתזדהה כבנך, אך למעשה היא איננה תהיה הוא. מה שאני ממליצה הוא לנסות להתחבר לישות שלו ע"י מדיטציה, או מתקשרת....אבל הכי חשוב לנסות לשחרר...כי ברגע שאתה כבול באבלך- אתה למעשה כובל את נשמתו שמנסה להמשיך הלאה במסעה. כמו כן, אני ממליצה על ספרו של ד"ר מייקל ניוטון- "גלגול נשמות". הספר הזה עוזר מאוד להבין את המוות ובהרבה מקרים שימש נקודת דרך להמשיך הלאה. אני שולחת המון חיזוקים, תהיה חזק.

ראשית גם אני שותף לצערך, ושנית

אני גם תומך בדעה על איסור עשית סיאנס. בסיאנס את יכולה לפגוע ולהיפגע.

ghony

New member
משתתף בצערך

ובהחלט לא מומלץ לערוך סיאנס בגלל הסכנות הכרוכות בכך

סוזי10

New member
תודה לכם - מקבלת מה

שהצעתם. איך אני יכולה בכל זאת ? מישהו הציע מתקשרת. איך להגיע למתקשר הנכון? היתי רוצה לעשות זאת.שוב תודה

אני חושבת שלפחות בזמן הקרוב כדאי

להניח לנושא בעיקר לנוכח העובדה שבשנה הראשונה לאחר המוות הוא יהיה קרוב אלייך ככל האפשר אם תנסי לתקשר עימו במדיטציה או בתקשור תוכלי לשוחח עימו ולא תאמיני עד כמה זה קל תשאלי בראש תוך כדי תקשורת מחשבתית על מה שאת רוצה לשאול אותו ומידי פעם יכול להיות שתעלה לך תשובה באופן אינטואטיבי לשאלה...מעבר לכך יש מתקשרים מומחים בעיניין של תקשור עם עולם הבא, אבל אף אחד מהם לא יסכים לעשות זאת לפני תום השנה מה גם שלגבי שאלתך סיאנס יכול רק להזיק לו בעיקר לנוכח העובדה שזה גוזל ממנו המון אנרגיה. והכי חשוב משתתפת בצערך
לינוי

סוזי10

New member
תודה לינוי איך

אני אצליח לתקשר איתו? איך עושים זאת? תגידי לי בבקשה איך ללמוד זאת או אצל מי? תודה

מדיטציה או שכמו שאמרתי

תשאלי שאלה תתרכזי ותראי אם מגיעה אלייך תשובה בראש,

לובה5

New member
לסוזי היקרה

סוזי תיראי אל תעשי סיאנס ביגלל שזה מעשה רע וה' לא מסכים לנו לעשות את זה את לא צריכה ליהיות בידיכאון את צריכה להמשיך את זה..... ועים הבן שלך היתאבד אז הוא רצה את זה אי אפשר להגיד לא אל תעשה כשמישהוא ביפנים אומר לו תעשה אולי היה לו משהוא רע ועים הוא אשאיר לך מיכתב אל תיזרקי אותו.... וביכלל
אל תעשי סיאנס כי עים תעלי אותו ותוכלי לדבר איתו או שבעמצא תיפחדי הוא יכול ליגרום לך רע יכול ליהיות לו מצב רוח טוב וגם רע אני מצאיה לךל אל תעשי אחרת הנשמה שלו לא תוכל ליהיות במקום שבו הוא צריך ליהיות הוא היה בבית שלך ויעשה מעשים רעים שלחי לי עים משהוא קרה...

לובה5

New member
לסוזי 10 היקרה.....

סוזי תיראי אל תעשי סיאנס ביגלל שזה מעשה רע וה' לא מסכים לנו לעשות את זה את לא צריכה ליהיות בידיכאון את צריכה להמשיך את זה..... ועים הבן שלך היתאבד אז הוא רצה את זה אי אפשר להגיד לא אל תשה כשמישהוא אומר לו תעשה אולי היה לו משהוא רע ועים הוא אשאיר לך מיכתב אל תיזרקי אותו.... וביכלל אל תעשי סיאנס כי עים תעלי אותו ותוכלי לדבר איתו או שבעמצא תיפחדי הוא יכול ליגרום לך רע יכול ליהיות לו מצב רוח טוב וגם רע אני מצאיה לךל אל תעשי אחרת הנשמה שלו לא תוכל ליהיות במקום שבו הוא צריך ליהיות הוא היה בבית שלך ויעשה מעשים רעים שלחי לי עים משהוא קרה....

Rina000

New member
אם את רוצה לעזור לו תדליקי נר נשמה

לעליית נשמתו, אמירת תהילים לעליית נשמתו, אני לא רב אבל את יכולה לשאול רב איך את יכולה להשפיע מכאן על תיקון נשמתו כדי שלפחות יהיה לו יותר נחת למעלה

סוזי היקרה

תנחומי הכנים על מותו של בנך, גם אני חוויתי אובדן קרוב, שלמעשה פתח אותי לעולם התקשורים, ואני מבינה עד כמה עמוק יגונך. רצונך העז לתקשר עם נשמת בנך מובן לחלוטין, הגעגועים חזקים, השאלות רבות, את מבולבלת, פגיעה, ומחפשת תשובות. ובעיקר- נחמה. לילי נמר צודקת בדבריה- בשנה הראשונה בעייתי לעשות תיקשור, למרות שאין זה חוק ברזל וכל נשמה היא אינדבדואלית, אך בד"כ זה המצב, כרגע מצבה של נשמתו של בנך הוא עדין מאוד, והיא מתחילה לעבור תהליך של עלייה למרחב האסטרלי והיטהרות, תהליך ארוך ומורכב בתפיסת בני האנוש, והוא נמצא בביתך פעמים רבות, משוחח איתך בחלומותייך (גם אם אינך תמיד זוכרת אותם) ומבקר כמה שניתן. אם תעשי תיקשור לאחר מוות כה טרי, נשמתו של בנך תרצה בכך מאוד, והיא למעשה עלולה "להיתקע" בעולמינו, אם יינתן לה הזדמנות לתקשר במצב כה עדין ומורכב. עדיף לתת לנשמה לעבור את תהליך ההיפרדות והעלייה לעולם הבא באופן טבעי וללא הפרעה. תהליך זה גם יסייע לך להיפרד ממנו ולתת לו ללכת. בזמן המתאים (בערך כעבור שנה) כנשמתו תתמקם בביטחון ותשלים את עלייתה, תוכלי לתקשר עימו דרך מדיום בצורה מבוקרת. כרגע עצתי לך- היפתחי. שבי לבדך בחדר, במצב של רגיעה מוחלטת, נישמי עמוק ועיצמי עינייך, וקיראי לבנך בליבך- הוא ייענה לקריאתך. נסי להקשיב, אבל לא דרך אוזנייך- דרך ליבך. ייתכן ולא תרגישי דבר, וייתכן כי תחושי נוכחות איתך בחדר. ייתכן כי זה אפילו יבהיל אותך. אם תבקשי ממנו לעזוב, הוא יעזוב. אם תדברי אליו בתוכך- הוא ישמע. תוכלי לפנות למדיום שיוכל לברר מה מצב נשמתו כרגע, אך כנראה לא יבצע תיקשור ישיר עימו, אך תוכלי לדעת מה מצבו. מאחלת לך שלא תדעי עוד צער ויגון. מחזקת את ידך.

למעלה