התאבדות בפליקס????????

תשמע פליקסר ידידי

להראות דבר כזה זה לא אומנות כמו להראות סירטי סנאף זה לא אומנות זה התאבדות לשמה וזה לא אמור להיות סרטים בתיים עם כל הכבוד זה לא סרט שאתה רואה והכל מבויים זה היתאבדות שלמה יש לי הצעה אליך יש בתפוז הרצאה חמודה תקרא אותה

וואי איזה סרט עלוב...

אין שמה כלום פשוט חחחחחחחח הוא רק קם, הולך יושב במיטה ויורה חחח אין פה שום סיפור איך הגעתם לזה שהדבר הזה אומנות?????...........

אפילוג

חברים יקרים, אני שמח מאוד על גילויי הרגישות - זהו אכן נושא רגיש וגם על השיח שמתעורר בעקבות קטע כזה. האתר הינו אתר שיתוף קבצים ואין אדם אשר צופה בכל הקטעים וממיין אותם וגם לא צריך להיות. לגבי "גבול הטעם טוב" - התגובה נמצאת בגוף ההערה, טעם טוב זה עניין יחסי ולאנשים שונים קווי גבול שונים וטעם טוב שונה, לכן אם הקטע הרגיז, קומם, הצחיק או הכעיס מישה מכם - יכול מאוד להיות שאדם אחר הרגיש אחרת לגמרי כלפי הקטע. הקטע לא מנסה להיות תיעודי או דידקטי, בתחילתו מופיעה כותרת ושם הקטע הוא : bad thinking. לכן כל הטענות לגבי קטע המהווה טריגר ו/או מדריך ו/או משמש דוגמא הן לא רלוונטיות (כבר כתבתי שאדם אחר יראה בסרטון הפלסטלינה עידוד להתעללות בבע"ח). עלתה כאן סוגיה: אומנות? סרט? מבויים? אנחנו לא מתיימרים להיות אתר של יוצרי קולנוע, אנחנו אתר שיתוף קבצי וידאו ונותנים במה לכל יוצר באשר הוא (גם אם הוא מבקר את המערכת בה הוא פועל). לומר כי הקטע הבא לא ראוי להיות יצירה ולא ראוי להיות באתר זו חשיבה קטנונית ובלתי ליברלית. אני מבין לגמרי שהנושא רגיש ושאנשים דואגים לקרוביהם ולאלמנטים שעשויים לשמש להם דוגמא ומדריך, אך אנא מכם, בידקו את כל עולם המדיה, אפילו העיתונות הכתובה "מסוכנת יותר" - כיון שמביאה סיפורי רצח מזעזעים, מחדלים והונאות.. - כתבות שעלולות להפריח את דמיונם של אחינו הקטנים. כן, הקטע הוא לא נעים ואפילו קשה - אבל הוא קטע וידאו שמישהו טרח לחשוב עליו, לצלם אותו, לארגן אביזרים, לערוך אותו, לבחור מוסיקה וכתוביות - לכן מקומו ראוי בהחלט. מה גם שאיפשהו בין הפתיחה לסיום ישנו מסר קטן שמתחבא, כזה שאולי הביא אותנו לקיים את הדיון הזה היום - והדיון חשוב, על כך אין עוררין.

פליקס

אפשר להעלות סנרטון של סנף מבויים זה גם לא תורידו או שתשאירו את זה מעניין

אהה עוד משהו

בשם האומנות לא הכל מותר תבדוק את זה בתערוכות בחול שישראל מתלוננת זה לא בשם האומנות זה יש כללים לכל דבר

לזכותה של האומנות

אומנות אשר מעודדת אנטישמיות או שיוצרה ע"י אמן המתכחש לזכותה של ישראל או לזכויותיו הבסיסיות של אדם כלשהו, היא אומנות אבל לא ראויה להצגה בכל מיני מקומות (גם כאן). לגבי סרט סנאף ( סרט פורנוגרפי אלים שמסתיים בד"כ במוות ומתיימר להראות אותנטי), אין מקום לסרט כזה בפליקס כיון שאנחנו לא מציגים תכנים פורנוגרפים. עוד דבר: חשוב להבין שבאומנות אין כללים או כפי שכבר נאמר "אין דבר כזה שאין דבר כזה". באומנות יש דעות, אם היו כללים היא לא הייתה מתפתחת וחוצה גבולות.

g i l l i

New member
פורנו לא והתאבדות כן?

סורי..עדיין חושבת שיש פה טעם לפגם עדיין חושבת שהיה רצוי לגלות קצת רגישות לעניין אבל כנראה שזו רק אני... נ.ב. כדאי לפרסם תקנון או לפחות מה מותר פה ומה אסור שיהיה לך בהצלחה

shinaaa

New member
לא בא לך אל תסתכל\י

עד שיש משהו יפה כל כך באינטרנט שאנשים יכולים להראות דברים שלא רואים כל יום ...עובדה שזה סיקרן אתכם ולחצתם ואפילו ראיתם עד הסוףףףףףףףףף ולא הפסקתם באמצע ! בייי

למעלה