הש"ח של וויאג'ר היום

טים ג

New member
הש"ח של וויאג'ר היום

אני שונא את הפרקים שקשורים להולוגרמות ושמתיחסים אליהם כבני אדם. היום שהד"ר אמר שלא משנה בשר או פוטונים לאהבה לא משנה. אני אומר מוות לאצמעות של הולוגרמות
מישהו עוד מתפלא שרייטינג של וויאג'ר היה נמוך
עם רעיונות דפוקים של הפרק שהיה היום צריך היה לפתר את הכותבים. אני לא מקבל את הפרק ואומר שהאירועים שקרו בו לא קרו העולם של מס"ב כמו הפרק ההוא עם וורפ 10 (שזה גם לא קרה).

P0P

New member
דווקא הווארפ 10 היה מעניין

וגם השדר חלל ששלחו דרך הפולסר שהגיע תוך כמה דקות במקום כמה שנים. אבל מסכים איתך שהפרק על הולגרמות היה דבילי, מה הקטע שלהם גם כן משחקים אותה "אנחנו אוהבים את הימים ההם" כל הזמן יש להם קטע של לאחור מה זה הדבר הזה? משעמם להם בעתיד??? שילגרמו את סבן וירימו אותה. ומה הקטע עם הקפטן? לא יכלה לייצור בנאדם בשבילה כבר קודם? ואם כבר מדברים על פרקים דבילים, מה דעתכם על הפרק שהיה לפני הרבה זמן שהקפטן וצקוטיי נתקעו באיזה כוכב שכל שבוע שם זה כמו דקה בווייגר? ועל הפרק הזה שהיה לפני הפרק של היום עם סבן שהעמיסה על עצמה מידע והתפוצצה מקונספירציות. איזה משעמם היה הפרק הזה.

טים ג

New member
למה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה מקבל את הפרק של וורפ 10
. הפרק הזה אסור לאיזכור בכלל. אין דבר כזה וורפ 10 , כי אין דבר כזה. אתה זוכר את הפרק
היה שם את הקטע של האבולוציה. מה קשור בכלל
אין מספיק רעיונות למה אסור לנסוע בוורפ 10
בשאר הדברים אני מסכים איתך 100%

P0P

New member
אה רגע נכון נכון סליחה

המהירות עצמה שעלייה הגיע פריס עניינה אותי אבל הנה חברי הפורום הזכירו לי שלקראת הסוף עירבבו את האבולוציה והקפטן ופאריס נהפכו לעלוקות והתרבו ועשו גם ילדים ובסוף חזרו זה לזה איכסהההה בואנה באמת פרק דבילי ביותר. כנראה שזה באמת קשה כל כך להבין את סדר הגודל של טיסה בווארפ 10 שהצוות המפתח החליט לדחוס כמה שיותר שטויות בפרק כדי שיראה אמין.

טים ג

New member
בו טופ פריס עבר וורפ 10.

זה פרק שכל טרקרים וטרקיז, מכחישים את קיומו

Microbyte

New member
מה השם שלו

כדי לשכוח משהו אני קודם צריך לדעת אותו

נא לעיין בפרקי TNG ומדריכים טכניים

כמדומני, היה בTNG, רייקר הסביר כי וורפ 10 הוא בלתי אפשרי כי אז הנוסע יהיה בכל מקום בו זמנית. מעין עיוות זמן חלל בסדר גודל שלא ניתן להבנה. אך מכיוון שכיום מהירות האור היא הגבול (מסה אינסופית,אנרגיה אינסופית) יתכן שבאותו הפרק הגבול שלהם נפרץ לראשונה. אם תשימו לב, פריס הכן היה בכל מקום ובכל זמן למשך אותה טיסה וכך יכל להקליט נתוני חיישנים בטווח יכולת הטכנולוגיה(מהירות ושטח איכסון). ובקשר להולוגרמה, אני חולק עליך... כל יצור תבוני ללא שום קשר לצורתו, דחיסותו והחומר ממנו עשוי, בין אם הוא בשר ודם, פוטונים ותוכנה או רשת פוזיטרונית, זכאי לזכויות שוות. לדעתי צוות הווייג'ר הקשו על הדוקטור ולא התיחסו אליו כיצור תבוני שווה. אומנם נשמתו היא תוכנה אך כך גם דאטה, פרופסור מוריאתי ועוד. חלקם טובים וחלקם רעים אך כולם תבוניים וחיים.

למעלה