השת"ם

השת"ם../images/Emo42.gif

הי בנות^^
זוכרות את ההסבר של הפינה?:] אתן יכולות לשרשר לפה דוליז מאיזו פינה שבא לכן. אני יודעת שהפעם יש דברים קצת קשים, אבל אני חושבת שאם מורידים חלק מההדפסים, זה הופך להרבה יותר פשוט. בכל מקרה, אתן לא צריכות להעתיק את התמונה אחד לאחד, אפשר גם לקחת השראה, לצייר פריט אחד ולהמשיך את השאר לפי הדמיון, לשלב בין תמונות וכו'. אם הרמה מפריעה לכן מאוד, תגידו:] בכלל, אני אשמח להערות ובקשות, נניח לתמונות בסגנונות מסויימים וכו'
:]

cartoon 1

נתחיל היום מהמצויירים^^ התמונה מהאתר של הארומהשמו.. מה שזה לא יהיה, מעצב יפני שאי לא מצליחה לקלוט את השם שלו.

childish 1

משהו קצת שונה, חשבתי שזה יכול להיות נחמד. אני חושבת שבייס ילדותי מאוד יתאים פה, כדי להדגיש את המוטיב הילדותי

fashion 1

הקטגוריה הרגילה, האהובה עלי
אני מכורה לבגדים, מנ'עשה?
well, התמונה מתצוגה של אחת המעצבות שאני הכי אוהבת, בטסי ג'ונסון. יש לה סגנון ייחודי לאללה, הכל מושקע עד הפרט האחרון, הצבעים, הבדים, ההדפסים, הגימורים וכו' וכו'. אני יכולה לדבר על זה שעות
הקירות של החנויות בגוון של ורוד, אבל כמה שזה נשמע מוזר, זה בכלל לא פרחי או פקאצי. מספיק עם הפטפטת, תמונה שווה אלף מילים, כמו שאומרים. ובמציאות זה נראה טוב יותר!!

fashion 4

תמונה אחרונה, בסגנון שונה. אמנם אלו רק סקיצות, אבל אני חושבת שאפשר לקבל מהן המון השראה:] לילה טוב, אתן יכולות (ורצוי^^
) לשרשר:]

lady black XD

New member
תמונות מהמות../images/Emo70.gif

רק אני לא יכולה לעשות:-\הכל קשה ואני לא מסוגלת זה ממש לא לרמה שלי

תודה:]

בפעם הבאה אני אשתדל לשלב גם תמונות קלות יותר. בינתיים, כמו שכתבתי בהודעה ה"ראשית", את יכולה לקחת השראה רק מכמה פריטים קלים יותר בתמונה, לשלב בין תמונות, ואת השאר, להמשיך בעצמך, ברמה קלה יותר:] חוץ מזה, אני חושבת ששווה להתאמץ ולנסות לצייר דברים קשים יותר ויותר, זה כיף. באמת:]

לא ידעתי שקוראים לזה ככה../images/Emo122.gifP:

+
את כל כך מוכשרת, לעזעזל.
אבל למה העלת את הדברים בחלקים?

בחלקים?../images/Emo12.gif

זה רק הפרה וויו, תצוגה מקדימה. את יכולה להכנס לגלריה שלי, ללחוץ על תמונה, וכשהיא מופיעה בחלון נפרד, יש בצד שמאל של המסך כמה מילים. תלחצי על דאונלואד, זה מקשר לדף שהתמונה נורמלית. איזה הסבר מתוסבך
הבנת משהו?><

למעלה