השתתפות בפורום

ח 0 ה

New member
השתתפות בפורום

אטי יקרה, חבל שאת לא מסוגלת לשפוט אנשים לכף זכות. חבל שאת לא מסוגלת לראות את זה שהגעתי אלייך כמחמאה על היצירות שלך. ההודעה שהעלית על תמחור הבגדים היא מלפני ארבעה חודשים, מאז עברתי קורס בנושא ואני ממש לא צריכה להסתובב בחנות שלך כדי לראות איך את מתמחרת (מה גם שהסגנון שלי מאוד מאוד שונה משלך). הגענו לחנות שלך כדי לחפש בגדים לסבתא שלי. ב"ה החתונה עוד שבוע ומצאנו במקום אחר אחרי הסתובבויות מרובות. לא רואה לנכון לפרסם פה את היחס הבוטה אלי. בטח שלא לפרסם דברים שנשלחו אלייך במסרים לעיני כל הפורום (שכן, לפי הבנתי מסרים נועדו להתכתבות אישית ולא לפרסום פומבי). דבר נוסף, את ההודעה על החיפוש שלחתי לפני שהגעתי אלייך לחנות ככה שלא היה פה שום נסיון "גניבה". יכולת לדעת בקלות שזו שהגיעה לחנות לחפש בגדים לסבתא היא אותה אחת ששלחה לך הודעה בפורום (וההודעה לא היתה בעילום שם כמו שכולם פה כבר יכולים לראות). בנוסף אני עונה בפומבי כי לא השארת לי הרבה ברירה. חבל שלא סגרת את העניין במסרים והכל היה נסגר ביתר כבוד. צר לי שהגעת לרמה כזו ושאני בכלל נאלצת לענות לך על כאלה דברים. אני רואה לנכון לפרסם זאת כהודעה נפרדת שכן, לצערי, אני כנראה לא אכנס לפורום הזה יותר מכיוון שרמת ההודעות גורמת לי לחוסר נוחות, ואני לא מוצאת פה את ההפרייה ההדדית שהייתה בעבר. כל טוב! חג שמח! לכל מי שלא מבין במה מדובר: פה

liz 60

New member
את עושה טעות שאת מפסיקה מתכוונת להפסיק לכתוב

בפורום .

מצער אותי מאוד שאנשים קונים ידע לא ביושר

נפגעתי עד עומק נשמתי כשראיתי איך הולכתי שולל על ידי חברתי חסה מהפורום ומצאתי לנכון לשתף אותכם בתעלוליה .אני כאן בכדי ללמוד וללמד.ואני לומדת המון .אוהבת לתרום ולתת מנסיוני ומהידע שצברתי לכולם בין אם זה למטרות פרטיות /עסקיות כאחד. . אפשר לבקש הכול ישירות ממני במסרים או דרך האתר כפי שגולשות רבות עושות ואם צריכים עזרה דחוף חסה המסר שלי עובד . " ‫צריכה עזרה (די דחוף) ח 0 ה 17/10/09 22:40 לפני כמה שבועות אטי העלתה לפה דוגמא לדף שעליו היא משרטטת את הבגדים שהיא מתכוונת לתפור. חיפשתי וחיפשתי ללא הצלחה!!!! מישהו יכול לעזור לי ולהעלות את זה שוב?? ח 0 ה 17/10/09 23:54 אז, כבר אין צורך. תודה

שש שבע

New member
אי!

חבל שאת לא מוצאת כאן את ההפריה שאת מחפשת, אם ככה מה אני עושה פה? לא מזמן שאלה אותי מישהי במסר למה אין לי חתימה, רציתי שהעזרה שלי תהיה חסרת פניות, ועל מה ולמה כל זה? חז"ל אמרו ש"אין אדם נוגע במה שמוכן לחברו אפילו כחוט השערה," אז דחילקום, יאללה, רדנה מהעץ הזה....

למעלה