השתרשות הבנתי שיכול להיות דימום חלש בהשתרשות כמה זמן הדימום הזה יכול להמשך? ומתי הוא מופיע?
S s h a a ron New member 15/8/03 #1 השתרשות הבנתי שיכול להיות דימום חלש בהשתרשות כמה זמן הדימום הזה יכול להמשך? ומתי הוא מופיע?
פ פּוֹנְג New member 15/8/03 #2 מציעה שתסתכלי בהודעה של lnln לה הייתה השתרשות מהסרטים. אין לי מושג אם יש להשתרשות חוקים קבועים, אחרי הכל זה לא שזה קורה לכולן.
מציעה שתסתכלי בהודעה של lnln לה הייתה השתרשות מהסרטים. אין לי מושג אם יש להשתרשות חוקים קבועים, אחרי הכל זה לא שזה קורה לכולן.
L lnln New member 15/8/03 #3 קראתי אחרי שהיתה השתרשות שזה יכול לקרות בערך 8-12יום מהביוץ ולהמשך עד 3 ימים, אך כמובן שההשתרשות שלי היתה חריגה (אני תמיד חייבת להיות יוצאת דופן), מזמינה אותך להכנס לגרף שלי, בהערות כתבתי על ההפרשות שהיו בכל יום, והבדיקה, הפלא ופלא היתה חיובית.
קראתי אחרי שהיתה השתרשות שזה יכול לקרות בערך 8-12יום מהביוץ ולהמשך עד 3 ימים, אך כמובן שההשתרשות שלי היתה חריגה (אני תמיד חייבת להיות יוצאת דופן), מזמינה אותך להכנס לגרף שלי, בהערות כתבתי על ההפרשות שהיו בכל יום, והבדיקה, הפלא ופלא היתה חיובית.