השתקת CNN

סילבן

New member
גרשון17 אמר שהיה רוצה מרוצי מכוניות

בעברית ואני אמרתי שהייתי רוצה חדשות בעברית. פה אתה יכול להגיב ולומר שאתה מאוד שמח על הוספת פרוטיוי לכבלים הספרתיים.

אנדרי ז

New member
האמת שיש את זה

גם בכבלים וגם ביס. ההורים שלי צופים בזה כל הזמן. האמת שכבר ברח לי לגמרי השרשור הזה...

notafish

New member
מזכיר לי וודי אלן../images/Emo19.gif

יש לו קטע, לא זוכר מאיזה סרט, שיש דברים שהוא לא רוצה לשמוע, אז הוא תוקע אצבעות באוזניים ומשמיע מין ציוץ מעצבן. נכון ש-CNN מגמתיים להחריד, אבל ככה מיליוני אנשים בעולם רואים אותנו. להילחם במגמתיות הזאת - בהחלט! להתנתק ולשחק כאילו הם לא קיימים? לא נראה לי. לא ברור לי עכשיו אם הענין הכספי זה באמת מה שמאחורי החלטת ההינתקות, או שזה רק ניסיון "ליפיף" את ההחלטה. מה שכן, אם YES ימשיך לשדר CNN כשהכבלים לא, זו תהיה בדיוק הסיבה שחיפשתי בשביל לעבור אליהם.

סילבן

New member
מגמתיים או לא, הם שקרנים מוכחים

הדרישה לביטול ערוצי השקרים (שביניהם גם ערוץ אמביסי) היא לא בגלל "פרשנות פרו-פלשתינאית" ו-"מגמתית" של העובדות אלא בגלל שקרים בוטים וברורים. אז מה, מיליוני ערבים מוסלמים קיצוניים (להלן "אנשים") צופים בתחנת החיזבאללה, אז צריך לשדר אותה אצלנו? ביליון צופים בתחנת הטלוויזיה הממלכתית הסינית, אז חייבים לשדר אותה? להפך, יש להלחם מלחמת חורמה כנגד תקשורת מטעם (איבן-איבן-איבן-סעוד, טד טרנר, משרד החוץ הבריטי, הדיקטטורה הסינית וכו´), וודאי שלא לשדרם ואף להשתדל ולשבש את שידוריהן בכלל. אבל זה תפקיד הרשות המבצעת, ובהחלט יש לעבור ל-"יס" על מנת להלחם במשפחות השליטות.

אנדרי ז

New member
אין תפקיד כזה לרשות המבצעת

מהדוגמאות שהבאת רק חסימת החיזבאללה לגיטימית, משום שמדובר בתחנה מטעם אוייב רצחני, ולא תחנה שרק מסמפטת אוייב כזה. לגבי הטלוויזיה הסינית, אני מניח שהיום אין בה הרבה התעניינות בקרב לקוחות הכבלים והלוויין, אבל אם יצטרפו עליהם חלק מאלפי הפועלים הסינים בהחלט עשוי להיווצר גם עניין כזה. לשבש שידורים? בחייך... מי שיכול להרשות לעצמו צלחת לוויין בשביל תחנה שלא משודרת בצורה מסודרת, ימצא מה שהוא מחפש גם במרחבי האינטרנט. וגם השיבוש עצמו לא הכי יעיל. אני עוד זוכר חוויות ילדות משנות השמונים ברומניה הקומוניסטית, כשכל ערב היו נלחמים המבוגרים מסביבי לקלוט את תחנת הרדיו "אירופה החופשית" מבעד לשיבושים. ותתפלא, בדרך כלל גם הצליחו.

סילבן

New member
כלום רצחת וגם שידרת?

האם לרוצחים אסור לדבר בטלוויזיה? למעשה גם בערוץ הראשון מראיינים מדי פעם רוצחים מאיו"ש ואח"ע. כרגיל, הסיבה היא השקרים הבוטים, הוצאת הדיבה ולשון הרע וההסתה לרצח (במקרה של תחנות "מפלגת-אללה" וערב-הסעודית). העובדה שניתן למצוא דברים רבים באינטרנט לא מכשירה את הפצתם בפומבי. אפשר למצוא את תורת הגזע ואת "הפרוטוקלים של זקני ציון", עדיין הרשות המבצעת עושה כמיטב יכולתה על מנת למנוע הצגתם לציבור. פדופילים שישתדלו למצוא אתרי תמונות של ילדים ערומים גם כן יצליחו בד"כ, האם עלינו לוותר על המאמצים לסגרם? אם מחר אני מאוד אתאמץ לרכוש סמים סביר להניח שאצליח, אז יש לבטל את מחלק הסמים במטא"ר? במלים אחרות, אתה מתחמק מהשאלה. במקום להתמודד עם השאלה "האם על הממשלה לסגור ערוצים כאלה, בהנחה שהסגירה תהיה מוחלטת" אתה טוען שאי-אפשר בכל מקרה ומסרב לענות על השאלה. אני אומר שאפילו אתה צודק ביכולת הממשלה למנוע לפחות ממספר ניכר של אזרחים להחשף לתכנים הללו, וגם כמות כזו מצדיקה את המאמץ. לסיכום, הייתי מצפה שתפתח את כותרת ההודעה שלך.

אנדרי ז

New member
לא הבנתי מה יש לך מהכותרת שלי

מותר לממשלה להוריד תחנות שמסיתות למעשים אלימים נגד ישראל. אסור להוריד תחנות שמבקרות את מעשיה של ישראל, בין אם הביקורת מוצדקת או לא. אזרחיה של מדינה דמוקרטית אמורים להיות מסוגלים לשפוט בעצמם את העובדות לכאורה שמוצגות להם, ואם למדינה לא נוח עליה או לתקן את דרכיה או לשפר את מערכת ההסברה שלה.

סילבן

New member
יפה מאוד, התקדמנו!

אז את אמביסי (שרון האוהב לשתות דם ערבי) הורדנו, את טלוויזיות אש"פ חיזבאללה וחבריהם גם וגם עשינו מהפכה בערוץ 1 ופיטרנו את יעל שטרנהל, רפיק חלבי וחבריהם. נשארנו עם שקרים, כמו "ישראל טבחה במאות פלשתינאים חפים מפשע במחנה הפליטים בג´נין.. כי היא לא נתנה לנו להכנס לשם אז ברור שהיא מסתירה את האמת האיומה". יש כאן סחיטה באיומים: "בכל מקום שלא תיתנו לנו להכנס נפרסם מיד שהיה שם טבח" (שעבדו, אגב, מישהו מטומטם במשרד החוץ הגיע למסקנה שיש להתיר ליווי צמוד של כתבים זרים לחיילי צה"ל). השאלה היא איך מתמודדים עם שקרים כאלה? לדעתי יש להטיל על מועצת הכבלים והלוויין לקנוס את החברות המפרסמות תכנים כאלה כפי שהן נקנסות על מיעוט ביצירות מקור, או כשערוץ 2 משדר פרסומות בזמן דיווח על פיגוע. עקב כך חברות הכבלים והלוויין יסגרו ערוצים אלה בשל קשייהן הכלכליים, ובא לציון גואל. אבקשך להואיל ולהגדיר "ביקורת בלתי-מוצדקת" בעיניך

אנדרי ז

New member
כלומר הפיתרון שלך הוא להשתיק אותם

ואז אתה משלה את עצמך שהעולם יאהב אותנו? ביקורת בלתי-מוצדקת - למשל ה"טבח" בג´נין

סילבן

New member
למי איכפת מהעולם?

כפי שכבר אמרתי אינספור פעמים: אין שום סיכוי שבהרכבו הנוכחי האו"ם היה מאשר את תוכנית החלוקה ובאור זה אני רואה אותו ואת פעולותיו (כולל מינוי סוריה לחברה במועצת הביטחון שלו). האם אינך חושב שהיה על מועצת הכבלים והלוויין לקנוס את חברות הכבלים והלוויין על חשיפת הציבור לשקרים בוטים שכאלה? האם הצגת רה"מ כערפד צמא דם ערבי אינה פוגעת ברגשות הציבור?

הערה לגבי האו"ם

האו"ם: "לא היה טבח בג´נין" אורי אבנרי (גוש השלום): "היה טבח בג´נין" אחרי זה אנחנו מתפלאים למה כל העולם נגדנו....

סילבן

New member
זה כלל לא מספיק

העובדה שהאו"ם מקים וועדת חקירה לברור כל שטות שפולטים אבנרי ושות´ (הערבים בעיקר) היא הבעיה, עצם ההתייחסות של האו"ם לקשקוש שלו באמירה "לא היה טבח בג´נין". מחר אני אצעק שהיה טבח בת"א, האום יפתח בחקירה ויכריז "היה/לא היה טבח בת"א?".

אנדרי ז

New member
תלמד על אלבניה וצפון קוריאה

נראה לי ששתי המדינות המתבודדות האלה (אלבניה כבר לשעבר) הן המודל האידיאלי שלך.

סילבן

New member
שתיקת ההסכמה?

אתה מסכים עם טיעוניי אך מעדיף להתרפס בפני שונאך? אגב, אתה שוכח עובדה קטנה: ארה"ב לצידנו (מה שלא היה, אגב, במלחמת הקוממיות). ואולי תבין אחת ולתמיד שאיני מעוניין בהתבודדות אלא אנחנו כבר מבודדים? מעצם העובדה שהאו"ם נגדנו כפי שפרטתי הוא מבודד אותנו (לדוגמא, ישראל היא המדינה היחידה שלא שייכת לקבוצה מוגדרת ולכן אין לה כל סיכוי להכנס אי פעם למועצת הביטחון. שום קבוצה, לא באמריקה ולא בארופה, לא באלבניה ולא בצפון-קוריאה, לא מוכנה לקבל אותנו.).

אנדרי ז

New member
לא נכון

אנחנו היום הרבה יותר מבודדים ממה שהיינו בעשור האחרון. עובדה שזה לא חייב להיות ככה, ואסור להשלים עם מצב כזה. אני מעדיף להיות מדינה בין אומות העולם, ולא מדינה שטובעת בים של חרדים והתנחלויות.

סילבן

New member
ואם תנחיל קצת קודם? בשנות ה-80?

בטח, בתקופת אוסלו הכרזנו על מכירת חיסול של מדינת ישראל, אז הם מאוד אהבו אותנו כי הם ראו איתנו "עין (תחת )בעין". צר לי להפריע לך אנדריי, אבל כשישראל הכריזה ב-1950 על מערב-ירושלים כבירתה, לא היו מתנחלים וכמעט שלא חרדים, ובכל זאת אף מדינה (כולל ארה"ב) לא העבירה את שגרירותה לירושלים. זה לא חייב להיות ככה, אבל את זה עליך להפנות אל האו"ם ולא אליי. קבלת ישראל לקבוצה כלשהי באו"ם לא התקיימה גם בשנות ה-50´, בלי שום כיבוש ושם התנחלויות. יכול להיות שמאות הספרים בנוסח "היזהר: ציונות" שהופצו ע"י הקומוניסטים השפיעו עליך קצת? (אגב, בני משפחתך נאבקו לקלוט ברדיו את "קול ישראל" בגלים קצרים?)

למעלה