....השתקפות ל kyle רציתי לשאול "מי אני"? אבל זה די ברור
Y yariv t New member 4/2/04 #1 ....השתקפות ל kyle../images/Emo8.gif רציתי לשאול "מי אני"? אבל זה די ברור
Y yariv t New member 4/2/04 #2 אחד הדברים היפים בתל אביב.... ..... מחלף/שיקוע קפלן הלוואי שכל האיזור יואר באורות הכחולים/סגולים האלה,רעיון ג-א-ו-נ-י תענוג לעבור משם כל פעם מחדש
אחד הדברים היפים בתל אביב.... ..... מחלף/שיקוע קפלן הלוואי שכל האיזור יואר באורות הכחולים/סגולים האלה,רעיון ג-א-ו-נ-י תענוג לעבור משם כל פעם מחדש
Y yariv t New member 4/2/04 #3 ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifהכי יפה באיזור אחד ה"ישנים" אבל אחד היפים אפילו ארובת העיר ניראה לידו כמו סתם גליל אפור
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifהכי יפה באיזור אחד ה"ישנים" אבל אחד היפים אפילו ארובת העיר ניראה לידו כמו סתם גליל אפור
A alexUK New member 8/2/04 #5 האמנם? אני זוכר שהגעתי ארצה בתחילת 1990 ובזכרונותיי כשנסעתי בפעמים הראשונות בנתיבי איילון, הוא כבר נראה גמור. למרות שעדיין היה מנוף לידו.
האמנם? אני זוכר שהגעתי ארצה בתחילת 1990 ובזכרונותיי כשנסעתי בפעמים הראשונות בנתיבי איילון, הוא כבר נראה גמור. למרות שעדיין היה מנוף לידו.
א אביב ש New member 8/2/04 #6 במלחמת המפרץ, ינואר 91', הוא בהחלט נכח, וניתן לראותו ברבים מצלומי נפילת הטילים ברמת גן.