השתפכות של אהבה

השתפכות של אהבה

לאהוב עד שלא יהיה בך כוח לשנוא לחייך עד שיתייבשו כל הדמעות להיות בשביל לא להיות חסרה לקום כל בוקר כדי לא להשאר במיטה לחבק אותך שלא יהיה לי קר שלא יהיה לך קר שלא נהיה לבד עם כל יום שעובר אוהבת יותר עם כל רגע של משבר זה רק מתגבר להיות שם בכל יום שאתה חוזר לצפות לך מוקדם יותר לקוות שתגיע מהר לחבק לאהוב להיות החצי השני שלי כל כולי שלם איתך עם השלמות קטנות של גוזל והכל שלנו... עגול שלם ויפה אפילו שקשה לפעמים כמה טוב שזה אתה ולא מישהו אחר כי ככה אני אוהבת אותך יותר. במוזה של בוקר וגעגע לבעלול האחד והיחיד שלי ניר שלי שאני אוהבת

angel151

New member
../images/Emo66.gifאהבתי את הקטע הזה ג´ס

באמת יפה ,מורגש שאת אוהבת אותו .מזל שיש לך אותו והוא אותך. איזה יופי. מי צריך יותר מזה..

ניקולי

New member
ג´ס

איזו רומנטיקה על הבוקר על מה חלמת נשמה??? כתבת יפה מאוד מרגש מאוד ואני שמחה שככה את מרגישה אוהבת אותך, ובוקר טוב לך

בוקר טוב

לא צריכה לחלום אלא על הבית מי רוצה לבוא לעבודה (גם ככה המשכורת לא משו... ) שיהיה יום מופלא אני עוד שלוש שעות הולכת הביתה....

mariana

New member
ג´סוס איזה יופי

כיף לקום מדי בוקר עם הרגשה כזאת כייפית. מה שלום מיקה?

מאו יין

New member
ג´ססססס

מאוד מאוד יפה! "סחטיין עליכום" .... וסחטיין על הפיוטיות על הבוקר..... מעורר מחשבה, מה שכתבת, כל אחד צריך לעצור איזה רגע בבוקר לאהוב את מי שצריך לאהוב ולאמר תודה על זה שיש לנו את מי לאהוב!!!!!

sidi

New member
נו מאו

ראית את ג´ס איזו נשמה??? מה צריך יותר מזה?

למעלה