השתפכות קלה...

b a t i a

New member
השתפכות קלה...

טוב תשמעו (יותר נכון תקראו) אני מקווה שאני לא יותר מידי פאתטית אבל: אני מרגישה נורא בודדה בתור אמא הכוונה: יש לי ילד מדהים שממלא לי את כל היום ובעל נפלא ומשפחה שעוזרת בלי סוף אבל: אין לי אף חברה שאני יכולה לחלוק איתה את זה כי כל החברות שלי הן במרוץ ללימודים/קרירה אנחנו נפגשות לפעמים אבל זה לא אותו דבר. אני כבר סיימתי ללמוד (ופרשתי מתואר שני בגלל ההריון). מה גם שאני לא עובדת אז רב היום אני מטיילת עם איתמר. כל בוקר אנחנו ב 7 בים עד 9 ואחר כך עושים סיבוב בעיר שותים מיץ גזר (טוב נו, רק אני שותה).וככה מעבירים את הזמן בכיף נפלא לי לבלות איתו אבל נורא חסרה לי חברה איך אומרים: במצבי... מה לעשות אני הראשונה מהחברה שהתחתנה+ילדה (אני בת 26) . איתמר בן חודשיים וממש מציק לי שאין לי משהיא שאני יכולה לעבור איתה את כל השלבים האלה. מזל שיש לי 2 חברים טובים שאני מבלה איתם המון אבל עדין הם בנים ועם כל הכבוד הם לא ממש מרגישים כמוני או אפילו דומה... טוב עד כאן להיום. סתם רציתי להוריד מהלב.
 

26יפעת

New member
בדיוק אבל בדיוק כמוני

(אפילו בגיל...) אבל אחרי חודשים ארוכים בפורום, אני יכולה לספר לך שמצאתי עם מי לחלוק את חווית האמהות, לפחות חלקית, וגם עם מי להפגש במפגשים מדליקים במיוחד. בהצלחה!
 
יש פתרון

בואי למפגשים, ותראי כמה חברות חדשות יהיו לך! אני הכרתי המון בנות חדשות בפורום, ואנחנו נפגשות עם הזאטוטים ונורא כיף לנו. מאיפה את בארץ?
 

b a t i a

New member
כל פעם שאני מתארגנת לבוא למפגש

משהו קורה. בפעם האחרונה פרצו לנו הביתה. אז יאלה תארגנו כבר עוד אחד... (מפגש לא פריצה
) ולמתרגשת : אני גרה בנתניה.
 

מתרגשת

New member
נו... אז יש לך מלא בנות שגרות ממש ל

ליש והן מקסימות (אני מכירה אישית חלק מהן ואני מתה עליהן) אז יאלללללה לעבודה... להכיר אנשים חדשים ותראי כמה חברות טובות עם ילדים יהיו לך
 
בתיה אני גרה קרוב אליך ואפילו הצעתי

לך להפגש נכון אני יותר מבוגרת ממך כמעט ב9 שנים אבל לדעתי זה לא צריך להפריע, נכון אני עובדת במשך היום מה לעשות יש לי משפחתון אבל אחה"צ אפשר להפגש גם אני מתה לחברה טובה נכון שיובל ב8 חודשים יותר גדולה מהתינוק שלך, מה שאני עשיתי פשוט רכשתי לי חברות לגינה את מוזמנת לבוא אחה"צ אלינו לגינה או להסתובב ביחד הביעה היחידה שלי שאני לא ניידת(אבי לוקח את ה
) אבל כמו שכבר העברתי לך מסר אני התחלתי לנסוע למפגשים ברכבת(היה קשה לסחוב גם את יובל וגם סלקל אבל נהניתי)
 
למעלה