השתפכות מסויימת

השתפכות מסויימת

אני בן 28 עובד כבר תקופה ארוכה באותו מקום (עסק קיטרינג משפחתי) הבוס שלי הוא אבא שלי לפני כחצי שנה התגלתה אצלי הסוכרת וכמובן שמאוד התחשבו בי בעבודה מכול הבחינות נתנו לי חופש להסתגל למצב ולעכל ותמכו בי לאורך התקופה הקשה שעברתי כאשר התגלתה אצלי הסוכרת קיבלו הכול בהבנה גם כש התפרקתי עכשיו העסק בקשיים ובשיחה שלי עם אבא שלי נחלטנו שכדי להקל על העסק ולהוריד קצת מעומס התשלומים של העסק צריך לפטר עובדים ואחד מהם זה אני הכול כמובן היה בשיחת התיעצות ובהסכמתי המלאה כאשר אבא שלי מבטיח שכאשר העסק יתאושש הוא יחזיר אותי לעבודה אבל כמו שהמצב נראה כרגע העסק בצניחה די גדולה למטה ואני צריך להחליט מה אני עושה עם עצמי הלאה ואני מפחד בחיים שלי לא פחדתי ככה מסיפורים שאני שומע פה זה ממש לא קל למתוקים כמונו למצוא את העבודה שהם רוצים ביגלל מכשולים כאלה ואחרים ואני אפילו תעודת בגרות איין לי כי לא חשבתי שלימודים זה חשוב בתור ילד אני יודע שאני צריך לקחת את עצמי בידיים ולהמשיך הלאה בלי להיתחשב במצב העסק המשפחתי כי יש לי משפחה לפרנס ואני חייב לדאוג לעצמי ואם וכאשר יהיה מצב לחזור לחממה אז אולי אני אחזור בכול אופן נכון לכרגע ב 1/12/04 אני מובטל ואיין לי אפילו צל של כיוון מה אני הולך לעשות ביום שאחרי יצא לי דרמתי משהו

portland

New member
אני חושב...........

שאין לך ממש ממה לפחד.... אתה יכול לעבוד כמעט בכל עבודה (ואני חושב ומאמין שבכל עבודה) הכל תלוי ברצון שלך וביכולת שלך השאלה היא מה אתה רוצה לעשות? איפה אתה רוצה לעבוד?< חשבתה אולי ללכת ללמוד קצת ? אולי לשלב עבודה ולימודים? בכל אופן אני אומר לך בתור אחד שעבד במספר עבודות לפני הגיוס שאתה יכול לעבוד בהכל ואין לך מה להתבייש בסכרת הכל תלוי איך את מציג את זה לאנשים.... אז תראה ותסביר להם שזה דבר לא כזה גדול ולא נוראי כמו שזה נשמע והדלתות יהיו פתותחות בפנייך בדיוק כמו שהם פתוחות לכל אדם בריא כיום... אין לך ממה לחשוש הכי חשוב זה ביטחון עצמי

אמנם אין לי הרבה נסיון בראיונות עבו

עבודה - אבל בכמה שהייתי מעולם לא שאלו על מצבי הבריאותי - גם אם כן תזקוף את הראש ותאמר שאתה מאוזן וזה לא מפריע לכלום - מה שנכון נכון !!! המון בהצלחה בלי קשר לסוכרת המצב באמת קשה היום- אבל רעיחון אם אביך בעיניי הסעדות ואתה כבר מכיר את התחום אולי תקים איזה מסעדה/שרותי הסעדה למתוקים?

יפיופי

New member
אל חשש וזה בשבילך../images/Emo140.gif

נכון המצב בחוץ לא משהו אבל אל תכנס ללחץ(לא טוב לסכרת) בטוח יש משהו שאתה יודע לעשות טוב(לימודים זה לא הכל) תבדוק אפשרות לקחת קורס מהלשכה, הכשרה מקצועית אם לא לקחת אף פעם. אני בכל אופן הסכרת אף פעם לא עמדה לי למכשול בעבודה, לא קרה לי שהייתי צריכה לדווח מראש,או שבחרתי עבודה לפי הסוכרת. קח חיבוק צא לחיים חדשים לא קל בתקופה זו אבל השד לא נורא. בהצלחה. נזכרתי אצלנו מחפשים סוכני שטח, אם זה מעניין צור איתי קשר.

i l a n n a

New member
תאמין לי שאני מבינה אותך

ואני גם מזדהה איתך. כזכור לכם הייתי בראיון כניסה לקבע בצה"ל... משיחה עם חברה שמשרתת באותו בסיס בו הייתי הבנתי כי החשש העקרי של המפקדים שם הוא הסכרת שלי וחוסר היכולת שלי לתווך בין הסכרת לבין העבודה ולשלב ביניהם... אני יודעת שזה ממש מפגר ואני גם יודעת שהחברה שלי אמרה את זה לאותו מפקד... אבל עדיין... מה אם גם באזרחות יחשבו את זה?????????????????? היום אני כבר משוחררת ולמען האמת? דיי מפחדת ללכת לחפש עבודה רק בגלל הנושא של המצב הרפואי (נתקלתי בכל מגוון התגובות לסכרת אז שום דבר לא יפחיד אותי... מה שכן יפחיד אותי הוא לשבת בבית ללא עבודה למרות הכישורים שלי...)

למעלה