השתמשתי ב TMPGENC

liorkl

New member
השתמשתי ב TMPGENC

כדי להפוך סרט מAVI ל MPG הכל היה בסדר אבל הסרט החדש (MPG) יצא בלי קול בכלל למרות שב AUDIO SOURCE היה רשום הקובץ של הסרט המקורי (AVI) מה צריך לעשות כדי שיהיה סאונד?

liorkl

New member
איזה הודעות קודמות

בחרתי ב VIDEO SOURCE את אותו שם הקובץ ולא היה לי סאונד ואני עובד בדיוק לפי המאמר באתר

liorkl

New member
מה צריך לרשום

בחלון VIDEO TYPE ?? NON INTERLACE או INTERLACE ?

liorkl

New member
חיפשתי בכל הדפים

האחרונים בפורום ואין תשובה לבעיה שלי : אחרי ההמרה ל MPG באמצעות התוכנה TMPGENC הסרט החדש שנוצר לי בפורמט MPG צנגן בלי סאונד . מישהו....... לחינם בזבזתי 3 שעות בלילה כדי להמיר את הסרט???

webmasterN

New member
אוקיי תקשיב

נכון שהתוכנה פתחה לך באופן אוטומטי את הסרט גם בשורת הסאונד אבל זה לא אומר שהכל הולך טיפ טופ. TMPG לא יודע לעבוד עם סאונד שקודד ב-AC3 וב-MP3 VBR - הוא יכול לעבוד רק על סרט שקודד ב-MP3 רגיל, הסרטים שיוצאים היום לאינטרנט הם 90 אחוז מקודדים בסאונד שרשמתי לעיל. מה שאתה צריך לעשות הוא להשתמש בתוכנה שנקראת Virtual Dub - להפריד את הסאונד מהסרט (WAV) ואת הוידאו ככה שהיו לך WAV לבד ווידאו לבד, ואז אתה הולך ל-TMPG ושם כל קובץ ידנית במקום המתאים לו ומשם ממשיך, אתה מבין ? (בתוכנה רק לבחור את הפורמט VCD PAL ואחרי זה לפתוח את הסרט\סאונד ומשם להמשיך נקסטים - לא לנגוע במאפייני INTERLANCING ודומיו). בקשר להסבר איך מפרידים את הסאונד והוידאו ב-Virtual Dub - חפש בהודעות קודמות, שאלו את זה כבר המון ולי (אם לא כולם) כבר נמאס להסביר ולכתוב את הסבר התהליך כל הזמן מחדש. טיפ: כשאתה מקודד משהו ב-TMPG עדיף שתיתן לו לעבוד 5 דקות ואז תעצור בכוונה כדי לבדוק אם הקידוד בסדר ועם קול, אם כן אז אתה ממשיך לקודד עד הסוף אם לא אז עדיף שתפריד סאונד .

למעלה