השתלת שיניים

נפלא שחזרת

בזוגיות קיימת חלוקת תפקידים וכאשר המשוואה משתנה ומתערערת, יש צורך בחלוקה ובהתארגנות מחודשת.
את מדגימה הסתגלות אדפטיבית, סתגלנית למצב כשאת עורכת התאמה מחודשת לתפקיד שלך.
לעיתים קשה מאד לאלמנים/אלמנות לקחת תפקידים שהם לא היו מורגלים אליהם ושהם כעת הכרחיים לחיי היום יום.
המשיכי לתבלן את עולמנו, ומאחלת לך בריאות והחלמה מהירה,
ענבר

קורלי 176

New member
כמה טוב................

כמה טוב להיכנס לפורום ולראות שכתבת. אין לך מושג כמה אור ותקווה היכנסת לפורום זה. כמוך גם אני איני צוברת דברים ונוהגת להיפטר מחפצים שלא אשתמש בהם. כבר בשבעה צררתי את כל בגדיו של אישי ומסרתי לויצו. חלק לקח הבן, חלק מזערי הבת והרוב יצא מהבית. היה לי ויכוח על נושא זה עם חברה אלמנה ותיקה, שלא מסרה את חפצי בעלה, אפילו לא תחתון, ומאז חלפו כ10 שנות אלמנות. היא נתנה לי את התחושה שאני לא מתנהגת כיאות.
מקווה שבעיות השיניים שלך, יחלפו במהרה.
כמוך, גם אני נזכרת המון בדבריו של אישי שהגדול מכולם היה: לא לפגוע באנשים בשום צורה. הכוונה כמובן, לפגיעות מילוליות.
להיות אלמנה, זה מרגיש כמו להיות תינוק. באמת כל יום לומדים התנהלות חדשה בחיים.
אוף............מי בכלל רצה להיות בסיטואציה זו???????????????????

קרן אור .

אהבתי את המשוואה, לחם- תבלין ...וכל הכבוד לך שאת מסתכלת על המצב בראליות ומתמודדת .
מצדיעה לך.
בטוחני שהוא משקיף עלייך מלמעלה וגאה בך.
בהצלחה

תמרי70

New member
השתלת שיניים

בשל כאבים חזקים בתהליך השתלת שיניים,ללא להוגיע בפרטים.חזרתי יום אחד לבת והיום יום רביעי אני חוזרת לביתי,להמשיך במבצעי , סידורי דירתי, שהולך ומתקדם, די לשביעות רצוני.העבודה עדיין רבה,בעיקר בצד האירגוני, למשל מה יש לישמור ומה יש ליזרוק,כי שונאת דברים מיותרים הנני, ואני מינימליסטית,בצבירת רכוש מיותר, בתענוג רב, נתתי,לעוזרת הנחמדה שלי, הרבה תכשיטים, שאף פעם לא אענוד אותם ואותו דבר הבת שלי שנשארה טום בוי מילדות עד כעת בהיותה בת 51. ועיסוקה הוא בניהול גן חיות
לימודי וטיפולי, בבית ספר יסודי.לשמחתי הרבה איני מרבה לחשוב על העבר,במידת הניתן,אלא משתדדלת לחשוב על החיים הטובים שהיו לנו, ובעיקר על מסרים חשובים ,שלא היוCTUP

למעלה