השתלת כבד וERCP

שולית

New member
השתלת כבד וERCP

בעלי סובל מדלקת כרונית בכבד ובנוסף בדלקת במעי. תפקודי כבד גבוהים מאוד ולארונה גם סובל מצהבת. הוא נשלח לטיפול ע"י סטנד שמחדירים ב-ERCP לטפל בהיצרויות. מצבו היום אחרי ה"טיפול" רק מיתדרדר. סובל מזיהום, דלקת שחטף בדם והוא חלש מאוד. אנו אבודי עצות ולא יודעים מה ניתן לעשות כדי לקדם ולשפר את מצבו. נכון להיום הוא מאושפז בהדסה וממתין להחלפת או הוצאת הסטנד. הוא סובל מכאבים וחום. מה עוד ניתן לעשות אולי בדרכים אחרות כדי לקבל עזרה, טיפול משהו שיעזור. חשוב לציין כי הוא התחיל בדיקות כל מיני להשתלה. אני מאוד אודה לך אם יש משהו לחדש - טיפול אחר כל מה שיש נשמח לשמוע. תודה מראש, שולי.

מחלת מעי וכבד

ראשית אני מכיר ומוקיר את יחידת הכבד בהדסה ומשוכנע כי מדובר בטיפול מירבי שנית אני מודע לשילוב מחלת המעי הדלקתית עם מחלת הכבד שאת מתארת ואכן הטיפול במקרים הקשים הינו בהשתלת כבד אני מקווה שישתפר תחת נקז ואניביוטיקה ואז יתחזרק ויגיע במצב סביר להשתלה

שולית

New member
עדכון אחרון, מהיום

נכון להיום הוציאו לו את הסטנד וחשבו לעשות PTC אך החליטו לא לעשות מחשש לזיהומים ואדישות לאנטיביוטיקה בשלב מאוחר יותר, ההשתלה. יש לי שאלה עדינה ומקווה שתוכל לעזור לי אם כי אתה בא מתוך המוסד הרפואי אז בכל זאת. איך ניתן לזרז השתלה. אמצעים יש לנו אבל חסרה לנו הדרך. כמה שאנו מחפשים לא מגיעים לתוצאות. האם ישנה דרך? תודה מראש ותודה על תשובתך.

למעלה