השתלשלות האירועים....

woman228

New member
השתלשלות האירועים....

ראשית, תודה לכל המגיבים באשר הם. באותו לילה לא ישנתי כלל. ובהחלט אני חשה כמי שחרב עליה עולמה.וכצפוי, הוא לא הגיב...לא להודעות ה-SMS , לא ענה לטלפונים וכו'. אז אספתי את עצמי, התקלחתי ונסעתי אליו לעבודה.הוא נמצא בעמדה בכירה ולא רציתי ל"לשעות שם הצגות", נהגתי בהתנהגות אצילה. חיכיתי בסבלנות עד ש"האיש" יתפנה אלי ואכן הוא התפנה, כעבור שעה ועשרים דקות. ראיתי אותו מתפתל...וחיבקתי אותו, חיבוק חם, אוהב, מכל הלב...הוא סיפר לי שאשתו התקשרה אליו והודיעה כי בתו חולה, מקיאה, לא מרגישה טוב...והוא הגיע וגילה כי לא כך פני הדברים, כאשר הוא נשאל מדוע לא פנה חשרה לבית הוריו ענה לי "מה אני יו-יו?". שאלתי :"האם ברור לך כי ביום מן הימים נחיה יחד?", הוא ענה- "אני מפנטז על זה"...כמה מילים הוא שפך עלי. אפילו הוא לקח אותי לחנות תכשיטים מול מקום עבודתו ואם הייתי רק מבקשת, הוא היה קונה לי כל מה שאני בוחרת...אמרתי לו כי הוא מתנהג כמו "בעל בוגד" בסרטים, עושה טעות ומפצה בתכשיטים. לא רציתי כלום. לחצתי עליו להפגש בערב . ואכן נפגשנו...לא קיבלתי שום הבטחה לעתיד...ואני לא יודעת מה לעשות. הוא אומר שאינו מחזיק אותי ואני לא חייבת להיות עבורו, אך אני קשורה אליו בכל נימי נפשי. איני רואה עצמי בלעדיו. הוא האיש עבורי.אני כל מפחדת לעשות החלטה האם אני מוכנה להיות בכזו מערכת. הוא שקרן- אין ספק, תמיד אחשוד בו. עם זאת גם אני בגדתי בבעלי- ולכן גם אני תמיד אהיה על תקן חשודה בעיניו. בענין, להשקיע בחברות עם החברים הקיימים....אין לי כאלה...עזבתי בצד את כל מה שעניין אותי ואני משקיעה את כולי בבניית הקשר הזה. נותרתי לבד לגמרי ואני לא יודעת איך להתחיל מחדש. בבקשה, עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adam33

New member
הגלגל מסתובב

ולכן מאחר ושבעת מהמילים שלו תאחלי לו שיצליח עם נשים אחרות אך לא איתך המשיכי בחייך אל תשאירי כל צל ממנו מחקי הודעות מהפלאפון שהוא השאיר מחקי את מספר הטלפון שלו כל דבר שיכול להזכיר לך אתו או שיכול לתת לך להשקיע אנרגיה בעבר הזה .. הבחור משחק משחק מסוכן הוא משאיר לך כל פעם קצה חוט בכדי שאת תאשיאת עצמך במקום אותו וגם משאיר לו אופציה שכאשר הוא ינד עפעף את תקבלי אותו בכל רגע אכן כשהוא השקיע בך זה היה נעים במיוחד אחרי מערכת היחסים שהיתה לך עם בן זוגך אבל תחשבי בצורה אחרת היה יותר זול לו להשקיע בך מאשר ללכת למישהי אחרת עשי טובה לעצמך מי שדורך עלייך כעת ידרוך עלייך שוב בעתיד ויש לך כבוד עצמי והוא יותר חשוב מהאהבה העיוורת שלך אליו.. ברגע שהוא יודע שאת נמסה לידו אז הוא אוטומטית מוריד את כבודך בעיניו ולא משנה כל המילים היפות שהוא יאמר לך.. בהצלחה בכל אשר תפני.

קטונתי מלהבין למה הינך עושה זאת

אישה, את עושה טעות גדולה שתביא לך לעוד כאב, ואת כל כך תמימה, שבא לצעוק בכדי לעורר אותך. קטונתי מלעוץ לך, וקטונתי מלהבין כיצד עובדים גלגלי מוחך, ולמה את מביאה זאת על עצמך, היכן היא אותה האינטואיציה הנשית שדיברת בה?. לי ברור שחרף זה שאת מבינה שהאיש הזה שלך, הוא שקרן מדופלם ונצלן מנוול של רגשותיך אליו, כל הסימנים מעידים שהוא חושק רק בשירותייך המיניים ותו לא. צר לי שאני לא מעודן,אבל באמת שחבל לי לראות מישהי שנוהגת בטיפשות שכזו כאשר ברור שאינך כזו, ממש לא, אבל את מתנהגת בטיפשות וכבת יענה, נותנת לרגשותיך כלפיו לשבש כל מחשבה הגיונית בנוגע לנושא הנדון. איני מבין איזו עזרה את מבקשת ולמה?, כאשר ברור לי כשמש כיצד תנהגי עם השקרן ברגע הראשון שהוא ירצה אותך באותו המובן שרצה בך עד היום, וברור לי שתתני למילותיו המשקרות ומשכרות לסובב את ראשך גם להבא. לא נותר לי אלא לאחל לך שאני הוא הטועה ואני הוא הטיפש כאן. אז שיהיה לך בהצלחה, וזיכרי שבכל מקרה הכי חשוב זה לשמור על עצמך, הן עבורך והן עבור ילדיך.

ליבי ליבי../images/Emo122.gif

"עם זאת גם אני בגדתי בבעלי" נו ..לא לחינם הלך העורב אצל הזרזיר.. והמבין יבין.

למעלה