השתלמות מדריכים - שאלה

ilanisa3

New member
השתלמות מדריכים - שאלה

שלום רב אני מורה למחול ויוגה וברצוני להעשיר את הידע וללמוד הדרכת פילאטיס. התקשרתי למספר מקומות ודורשים בממוצע על 12 מפגשים ( בממוצע ) כ4500 ש"ח שזה עלות קורס שנתי בווינגייט. מאחר שאני מחפשת השתלמות קצרה בתחום אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקומות אולי פחות מוכרים אולם בעלויות יותר זולות של השתלמויות בתחום תודה מראש

אלה אכן המחירים

ביה"ס הבולטים: דליה מנטבר, דרור רז, דנילאה מלאך ובית הספר B.educatiion של סטודיו B . ביררת בכל הארבע?

ilanisa3

New member
תודה על ההתיחסות . כן ביררתי בכולם

כן, ביררתי בכולם , אולם ישנו מקום שנקרא "המדרשה לתרבות הגוף" ששם המחיר הוא 2400 ש"ח אבל רק עוד כחודשיים הם פותחים קורס. האם אתם מכירים מקומות נוספים????

טלי93

New member
הכשרה בשיטת פילאטיס

ראיתי את שאלתך ואני מעוניינת לענות לך. שמי אורלי אורן ואני מנהלת את ביהס של דרור רז המרכז הישראלי לפילאטיס. אני לא אובייקטיבית, אבל אני יודעת שאנחנו נותנים תוכנית לימודים מלאה, חדשנית, מרתקת והכי חשוב מקצועית. אשמח לשוחח איתך על הנושא, בברכה, אורלי אורן. את מוזמנת לצלצל לי 5177800 03

B Pilates

New member
השתלמות מדריכים תשובה

שלום לך כתבת שברצונך ללמוד הדרכת פילאטיס. אין קיצורי דרך כשלומדים טכניקה גופנית חדשה צריך סבלנות צניעות ונכונות ללמוד. בבית הספר של B education יש סדנאות העשרה רבות ברמה מקצועית גבוהה . אני ממליצה לך לקחת שיעורים וסדנאות וכשתתאהבי בשיטה באמת, תרצי ללמוד פילאטיס כמו שצריך. בברכה מייכלי רותם רכזת קורס פילאטיס ב- B education

טלי93

New member
קורס הדרכה- דרור רז

שלום, שמי אורלי אורן ואני המנהלת המקצועית של "דרור רז המרכז הישראלי לפילאטיס"- הרשת ובית הספר. לימוד שיטת הפילאטיס הינו לימוד מקצוע לכול דבר. ועל כן מורכב מתנאי קבלה, הכנה לקראת קורס, עמידה בדרישות גבוהות ועוד. בבית הספר אותו הקמתי ואני מנהלת אני נותנים לתלמידים 600 שעות לימוד בקורס מכשירים ובקורס רצפה, בין 160 ל-200, תלוי בצרכי התלמיד. רבים הפונים אליי אומרים כי הקורס יקר בהשוואה למקומות לימוד אחרים, אבל אני נוהגת להסביר שבשל אחריות רבה לדעת נושאים לא מעטים בתחום עבודת הגוף, יש צורך בלימוד הפרמטרים הללו, וכי יש לתת את הדעת למס' שעות הלימוד אותן אנו נותנים לעומת מס' שעות הלימוד אשר בתי ספר שונים נותנים. אנו דורשים השתתפות מינימילית בשיעורים לפני הקורס, השתתפות במכינה/מבחן אנטומיה, עמידה בכושר גופני מינימלי, סיום חובות ועוד. אני ממליצה לבקר באתר ביה"ס ולהתרשם www.pilates.co.il בכול מקרה, בהצלחה... וגם אשמח לעמוד לרשותך, אורלי אורן- טל' ארצי 730 500 1599 או במשרד ביה"ס 5177800 - 03

למעלה