השתלמויות

4שילה

New member
השתלמויות

לפני מספר ימים שאלתי לגבי לימודי המשך. נראה כי באמת השנה התכנית קצת שונה.... איפה אפשר בכל זאת ללמוד קורסים ב- SI והתפתחות נורמלית ואבנורמלית? יש לי את הידיעון של ת"א אך אין שם את הקורסים האלה.

לובה זוק

אני עשיתי במסגרת התואר השני אך אני חושבת שלובה זוק מעבירה גם במסגרת אחרת (אולי בבי"ס לפיזיותרפיה) תבררי דרך החוג לפיזיו' באונ' ת"א

tmaz

New member
התפתחות נורמלית ואבנורמלית

מעבירה העמותה של מדריכות בובט. מותר לי לפרסם פה את הטלפון שלהם?

tmaz

New member
יש פרטים, ומנצלש"ת לשאלה נוספת

עמותת המדריכות לגישת בובט ילדים מזכירה: מאירה לרנאו טלפון: 09-9570347 הקורס בהתפתחות נורמלית ואבנורמלית מתקיים בערך פעם בשנה, לדעתי. ועכשיו לשאלתי: לפני שיצאתי מהארץ רציתי לעשות קורס בובט בסיסי. לא הלך בגלל הנסיעה, ואני שוקלת לעשות אותו פה, באוסטרליה. העניין הוא שכאן הוא נמשך שלושה שבועות בדיוק (עם רווח בין השבוע השני לשלישי), וזה נשמע לי פחות במידה משמעותית ממה שיש בארץ - אם אני לא טועה הקורס בארץ נמשך חודש וחצי? אם אני אעשה את הקורס או לא - תלוי בסוג העבודה שאמצא כאן, אבל אני תוהה אם אחר כך בארץ יכירו בו. מה דעתכן? מי יודעת כמה זמן הקורס בארץ נמשך? אני הנחתי שיש תיאום בין כל הסניפים של הבובטים בארצות השונות. עכשיו אני פתאום לא בטוחה...

מענין לעניין באותו עניין

אמנם לא על הבובט, אבל בנושא השתלמויות, זוכרים את ליסה גרוסמן שהתארחה בנושא הפרעות קשב וריכוז? היא מאמנת הכי וותיקה לנושא בארץ, ויצרה סדנא מקסימה עם עמיתים למקצוע (ולא רק). הסדנא אמנם מיועדת למאמנים, אבל גם מרפאות בעיסוק מהשורה יכולות להשתתף, וכל הרעיון הוא שיועברו המון טיפים איך לעזור לארגן לסובלים מהפרעות קשב וריכוז את הזמן,החיים וכ"ו. אני מכירה את רוב המרצים, והם מצויינים וידועים בתחומם. ליסה גם תעביר אימון למרפאות בעיסוק בתל השומר בנובמבר השנה לפי הידוע לי. בכל אופן, הנה הלינק ואנחנו מוזמנות.

minda

New member
ככל הזכור לי

ניתן להצטרף לקורס שלובה זוק מעבירה במסגרת התואר השני, תמורת תשלום כמובן.

למעלה