השתלטות

דן להב

New member
מסכים עם חלק מהדברים

נכון אני לא תקיף מספיק בכל מה שקשור לחוסר שירשור, וכמה פעמים אפשר להעיר למישהו ששולח את ההודעה שלו שוב ושוב, אני חושב שכקהילה לכל אחד יש זכות להעיר ולהאיר לא רק למנהלים... אני אישית עסוק מאוד זה נכון , ברמה האישית, ואני מקווה להישאר כזה זה לא אומר שאני לא נכנס כל כמה שעות וקורא, גם אני לא קורא הכול, יש דברים שאני מתחיל לקרוא ומפסיק ,וגם לי נמאס שלא משתמשים בלוח ועוד מלא דברים אבל דבר אחד אני יודע "אם זה לא מקולקל אל תתקן" וכיון שאני חושב שהפורום הזה שיצרנו הוא קהילה נהדרת שמספקת המון מידע ותמיכה אני מעדיף כמה שפחות להתערב אולי זה לא נכון , אולי , זה דני.

שאני נכנסתי לפורום

חשבתי מה כבר יש להם לחדש לי? כמה רע זה אוטיזם? לשמוע עוד שיטת טיפול? לשקוע ברחמים? ואז שנכנסתי לפה אמרתי לעצמי "וואלה..זה חיים מעבר לאוטיזם" וזה מה שנתן לי דחיפה גדולה בימים הכי קשים שלי.

laura ashley

New member
../images/Emo31.gif אקסיוזמואה ?..... השתלטות?

המחשב שלי באמת היה מקולקל בשבוע האחרון ולא קראתי פה מיום שלישי או רביעי וההודעה הזו ממש מפתיעה אותי.. ( לרעה כמובן ! ) לא יודעת מי משתלט ועל מה את מדברת, ואם לא נאה לך, ולהורים האחרים שאת מדברת בשמם, יפתחו נא כבודכם פורום אחר שבו ידונו בעניינים רציניים למהדרין ולא חס וחלילה בעניינים של ילדים רגילים ( סליחה שיש לנו גם כאלו ) או במצוקות שלנו ההורים ( שוב התנצלות מקרב הלב על ההטרחה הבלתי נסבלת שנגרמת כתוצאה מקריאת הודעות אישיות ) וכו'. אני באופן אישי כמובן מוצאת את הפורום הזה כמעט תמיד בתמהיל הנכון, של עצות ודיעות וגם רגשות ומחשבות. אני ממשיכה לקשקש ומקווה שכל רעיי לקשקשת יעשו כך גם הם. <אחרת אוי ואבוי לנו, אם נהיה רק רציניים וכבדים>

תירתיר

New member
וואו איזה בלגן ../images/Emo67.gif

אני חייבת להודות שכשקראתי את דבריה של ביזי בתחילת השרשור, התעצבנתי. הפורום הזה התפצל כבר פעם אחת (לפורום ביו רפואי), אז מה הלאה? פורום אוטיזם ואספרגר חברתי? פורום אוטיזם ואספרגר למתחילים? וכו' וכו'... יש דברים מרגיזים פה לפעמים, אבל השיתוף והוצאת הקיטור הוא לא אחד מהם, אלא ההפך- זהו הטון הכי שפוי פה בפורום. אותי באופן אישי מרגיז רק השיפוטיות שיש להורים על אחרים- שמטפלים בשיטה אחרת או לא מטפלים וכו'. אני גם חייבת לציין לחיוב את רותי,ורד, שחר של יום חדש וכו', שמספרות הרבה ומוציאות קיטור- וזה מאוד מבורך, וגם מצחיק. בינתיים לפי מה שאני רואה, נראה שרוב ההורים מתנגדים לרעיון שהעלתה פותחת השרשור.

ואו לא הייתי כאן כמה ימים ותראו

איזה בלגן לא יודעת כל כך איך לנסח את דברי בלי שאף אחד יפגע כי זו לא המטרה אישית אני נהינת לקרא את כולם את ורד ואת גאמי ואת רותימי וכל האחרים שלא כולם אני זוכרת מכל אחד אני למדה יש סיפורים שמשאירים לי חור בלב וכרגע קשה לי להגיב כמו הסיפור של שחר שהשאיר אותי ללא כוחות אפילו חיבוק וראטואלי היה לי קשה לשלוח למרות שבליבי חיבקתי אותה חזק. כן יש רגעים שאני מרגישה קצת אי נוחות כאילו נכנסתי לסלון פרטי של מישהו ללא הזמנה מעבר לכך חייבת לציין שההודעה נוסחה בצורה מאד מעליבה ופוגעת נותנת תחושה כאילו יש כאן חברים "מקובלים" ולא "מקובלים" כאלה שמרכלים עליהם בלילה בצ'ט וזה מאד מעליב ולא לעניין. חייבת לציין גם, בייזי שיצא לך יותר מפעם אחת לשלתף אותנו בחיים של אור והחברות שלו עם השכן ואף אחד לא כתב לך דברים כל כך מעליבים כמו שכתבת בשרשור הזה אם יש לך בעיה עם גולש זה או אחר פשוט תתלעלמי אך זו לא צורה לפגוע כך באחרים.

למעלה