A n y w a y
New member
השתלטות על העולם
כאממ אוקיי אז אחרי שנטשנו קצת את הפורום וגם טיפה את התוכנית שלנו... אני החלטתי לעדכן אותכם בחדשות של המזימה הזדונית שלנו(כן אני יודע שעכשיו 4 בבוקר ואני יושב לי מול המחשב וכותב את ההודעה הזאת....כן אין לי חיים
....)אמממ כן אז ככה עדכון של המשתתפים: מתן-שותף שלי בתוכנית ערפד המערות-אחראי על האוכל poki-אחראי על האסטרטגיות ועוזר לי לטפל בגמגום שלי... bubi-אחראית על סיפוק יצרים Gilier-אחראי על הפנגוונים CAT-הוא הש"ג שלנו יונית-אחראית על לשים אותי במיוט מאי-אחראית על להזכיר ליגאל לקחת את התרופות שלו NumLock-אחראי על להזכיר לי ש-Shut Up! הופהסטופה-משתלטת על הבטן של מתן carmit4-הידועה בשם קרלימית היא ספקית המים שלנו שנטיפי האחת-ספקית משחקי ארץ עיר Madame Butterfly -הערפדית הראשית סם הקוסם הידוע גם בתור Sam Anand Nityo- הוא היועץ האסטרטגי שלנו ש ח ף המקורית -נערת החוטיני מילסטון- ההורה המלווה שלנו anyone0-אחראי על לספק פונפונים למעודדות יוליה-המאהבת הסודית שלי מתנאל ילד הפיצה נרדם-שליח הפיצה שמספק פיצת אנשובי לכוחות הלוחמים... אוקיי אז לכל המצתרפים החדשים שלום! אמממממ אמממממ אמממ טוב אני אכתוב את זה כבר מחר אחרי הרבה שעות שינה שאני אדע מה אני רוצה מהחייים שלכם.... בקיצור התוכנית הזדונית שלנו יוצאת לפעול בעוד מספר ימים....תכינו את עצמכם..העקבים המעופפים מגיעים
....אממ טוב אז כל מה ששחכתי לרשום אני ארשום יותר מאוחר.....לילה טוב
כאממ אוקיי אז אחרי שנטשנו קצת את הפורום וגם טיפה את התוכנית שלנו... אני החלטתי לעדכן אותכם בחדשות של המזימה הזדונית שלנו(כן אני יודע שעכשיו 4 בבוקר ואני יושב לי מול המחשב וכותב את ההודעה הזאת....כן אין לי חיים