השתלטות על העולם

A n y w a y

New member
השתלטות על העולם

כאממ אוקיי אז אחרי שנטשנו קצת את הפורום וגם טיפה את התוכנית שלנו... אני החלטתי לעדכן אותכם בחדשות של המזימה הזדונית שלנו(כן אני יודע שעכשיו 4 בבוקר ואני יושב לי מול המחשב וכותב את ההודעה הזאת....כן אין לי חיים
....)אמממ כן אז ככה עדכון של המשתתפים: מתן-שותף שלי בתוכנית ערפד המערות-אחראי על האוכל poki-אחראי על האסטרטגיות ועוזר לי לטפל בגמגום שלי... bubi-אחראית על סיפוק יצרים Gilier-אחראי על הפנגוונים CAT-הוא הש"ג שלנו יונית-אחראית על לשים אותי במיוט מאי-אחראית על להזכיר ליגאל לקחת את התרופות שלו NumLock-אחראי על להזכיר לי ש-Shut Up! הופהסטופה-משתלטת על הבטן של מתן carmit4-הידועה בשם קרלימית היא ספקית המים שלנו שנטיפי האחת-ספקית משחקי ארץ עיר Madame Butterfly -הערפדית הראשית סם הקוסם הידוע גם בתור Sam Anand Nityo- הוא היועץ האסטרטגי שלנו ש ח ף המקורית -נערת החוטיני מילסטון- ההורה המלווה שלנו anyone0-אחראי על לספק פונפונים למעודדות יוליה-המאהבת הסודית שלי מתנאל ילד הפיצה נרדם-שליח הפיצה שמספק פיצת אנשובי לכוחות הלוחמים... אוקיי אז לכל המצתרפים החדשים שלום! אמממממ אמממממ אמממ טוב אני אכתוב את זה כבר מחר אחרי הרבה שעות שינה שאני אדע מה אני רוצה מהחייים שלכם.... בקיצור התוכנית הזדונית שלנו יוצאת לפעול בעוד מספר ימים....תכינו את עצמכם..העקבים המעופפים מגיעים
....אממ טוב אז כל מה ששחכתי לרשום אני ארשום יותר מאוחר.....לילה טוב

tatugirl2004

New member
אנחנו נשתטלת על העולם!

ממממממממואה אה אה אה אה אה אה פינקייייי! אתה קקה!

tatugirl2004

New member
כן לוליטה את יכולה! ../images/Emo13.gif

כולם מוזמנים להצתרף וכולם יכולים להתצרף! אז תבחרי מותק תפקיד מעניין ושלחי לפה! והופ את בפנים! אולי אפילו נשים אותך בתור המלאכיות ה 6 ! צריך לדבר אם יגאל!

tatugirl2004

New member
מתני!

פליז תן לי תתוכנה של הצילום של המחשב! שאיתה אתה משדר! אני רוצה גם!!!!!!!!!!

MaTaN BALBOA

New member
אבל

זאת לא תוכנה! ליד כפתור F12 יש מקש וכתוב : Prt Scr Sys Rq שלוחצים עליו זה מצלם את המסך

tatugirl2004

New member
ארג טומטום!

את זה אני יודעת! טוב לא משנה יגאל ישלח לי תתוכנה!

Sexit may18

New member
יאא נפוצץ גם את החלק הזה של

הפורום !~!! יאללהה תגובותתתתתתתתתתתתתת

אז תבקשי תפקיד אליסון...

את יכולה להיות המאהבת של גולת בתוכנית להשתלט על העולם ...

למעלה